13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Reacţiile sunt controversate, astfel că este dificil să fiți aprobat şi susţinut de către ceilalţi. Ţineţi-vă firea, lăsați combativitatea deoparte şi depuneți eforturi să nu ieşiți prea mult în evidenţă. Stările de spirit necontrolate, implicarea în activităţi care vă depăşesc şi vorbele spuse la întâmplare vor atrage după ele urmări nedorite şi deteriorarea imaginii în ochii celorlalţi.

Taur
Se conturează o discuţie secretă cu cineva din anturajul profesional. Există detalii în activitatea de la serviciu care vă displac, dar nu le cunoaşteți în totalitate. Este mai bine să aveți răbdare până strângeți toate datele şi abia apoi veți putea formula opinii pertinente. Ascultați sfaturile primite şi nu răstălmăciți vorbele şi gesturile celorlalţi.

Gemeni
Fiind atât de preocupat de prieteni sau de activităţile socio-profesionale, în plan personal, relaţiile cu cei dragi pot lua turnuri surprinzătoare. Acum vă caută ei, au ei nevoie de dumneavoastră, însă se pare că nu aveți timp pentru ei şi nevoile lor. Fiți prudent şi faceți eforturi echilibrate, atât pentru prieteni, cunoştinţe, cât şi pentru persoanele dragi şi apropiate.

Rac
Foarte importante sunt dialogurile cu cineva din anturajul profesional. Poate fi vorba despre aflarea unor jocuri de culise, care sunt în plină desfăşurare la serviciu, sau despre modificarea condiţiilor de muncă şi implicit a salarizării aferente. Aveți încredere că, de fapt, lucrurile se desfăşoară în favoarea dumneavoastră.

Leu
Visați la o scenă în care deţineți rolul principal şi sunteți aplaudat pentru eforturile depuse. Surprizele se pot ţine lanţ dacă vă lăsați prea mult dus de valul aprecierilor altora sau vă bizuiți pe sprijinul lor necondiţionat. Din umbră, primiți informaţii deosebite privitoare la modul în care v-ați putea îmbunătăţi latura socio-profesională.

Fecioară
Surprize financiare! Chiar sunt şanse să primiți recompense mari, o sumă de bani restantă dintr-o colaborare sau apar, pe neaşteptate, rezolvări financiare de proporţii. Însă nu vă entuziasmați prea mult şi reveniți la pragmatismul caracteristic.

Balanţă

Cu greu vă intră alţii în voie, de aceea păstrați distanţa faţă de toată lumea. Reacţiile şi vorbele celorlalţi vă pot uimi mult şi bine, însă gândiți-vă pe îndelete la evenimentele zilei. Este nevoie să vă remodelați atitudinea şi concepţiile vizavi de viaţa în doi, vizavi de lucrul în echipă şi de ţinerea cuvântului dat.

Scorpion
Se conturează activităţi comune cu alţii, atât în plan profesional, la locul de muncă, cât şi în plan personal, acasă, împreună cu cei dragi. Chiar dacă ați dori să vă ocupați de cu totul altceva, ar fi bine să vă concentrați pe ceea ce trebuie să rezolvați astăzi. Organizându-vă eficient şi rapid veți putea împăca pe toată lumea.

Săgetător
Este mai dificil astăzi să vă ocupați de îndatoriri profesionale, pentru că gândurile au rămas cumva ancorate în relaţiile cu persoanele dragi. Fiți deschis la schimbări şi oferiți-le celorlalţi spaţiul necesar să îşi desfăşoare viaţa cum doresc. Există neplăceri serioase pe fundalul relaţiilor amoroase, de aceea fiți prudent şi nu vă bazați prea mult pe cuvântul sau pe faptele celorlalţi.

Capricorn
Apar discuţii ample, cu membrii familiei sau cu rudele, pe seama relaţiilor amoroase sau cu copiii. Este bine să ascultaţi de sfaturile celorlalţi pentru că acum, luat de valul emoţiilor intense, sunteți subiectiv în aprecieri şi decizii. Mai aşteptați câteva zile şi abia apoi revizuiți-vă atitudinea faţă de cei dragi şi nevoile afective.

Vărsător
Relaxați-vă mintea şi sufletul, chiar dacă în preajmă forfotesc multe informaţii şi persoane agitate. Controlați-vă reacţiile, selectați întâlnirile şi discuţiile prioritare, evitând totodată să vă suprasolicitați. Este nevoie să remodelați anumite concepţii despre lume şi viaţă, iar astăzi un prieten apropiat vă poate sprijini foarte bine în acest sens.

Peşti
Este nevoie să găsiți un echilibru între laturile materiale şi cele spirituale ale vieţii. Tentaţia de a vă ancora în materialism şi în activităţile pragmatice duce la o oboseală accentuată şi relaţii deficitare cu ceilalţi. Câştigurile din muncă proprie sunt o temă la care ar fi bine să vă gândiți pe îndelete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS