24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ziua vă aduce o mare dorinţă de interiorizare. Ocupați-vă de activităţi uşoare şi încercați să stați mai mult cu cei apropiați. Partea psihică este destul de bulversată, astfel că bine ar fi să discutaţi cu o persoană apropiată sufletului. Există aspecte legate de forul interior pe care reuşiți greu să le descifrați, iar un ajutor din partea cuiva este potrivit stărilor actuale.

Taur
Prietenii vă înconjoară cu multă dragoste. Profitați de acest lucru, deoarece puteți afla lucruri interesante legate de proiectele în care sunteți implicat. Este o zi excelentă pentru a lămuri anumite divergențe ce trenează între dumneavoastră şi cineva apropiat. Prudenţa şi discernământul trebuie folosite întrucât senzaţiile cald-rece predomină.

Gemeni
Latura socio-profesională vă interesează în mod special astăzi. Vă propuneți să vă îmbunătăţiți această zonă, însă totul trebuie făcut cu prudenţă şi discernământ. Primul pas ar fi să vă revizuiți atitudinea faţă de mediul social înconjurător. Animozităţile persistă, aşa încât nu este momentul marilor schimbări.

Rac
În prima parte a zilei vă ocupați de activităţile de rutină, pentru ca în a doua parte să vă ocupați de cele plăcute sufletului. Recomandabil este să vă planificați activităţi culturale, cum ar fi vizitarea galeriilor de artă, procurarea unui abonament la teatru, la concerte, călătorii în străinătate, participarea la cursuri cu teme artistice sau de dezvoltare personală.

Leu
Aspectele financiare legate de banii altora sunt evenimentele marcante ale zilei. Vă ocupați cu succes de taxe, impozite, credite sau relaţii cu instituţiile financiare. Pot apărea schimbări de situaţie, de aceea se recomandă prudenţă. Aveți răbdare, deoarece astrele vă vor trimite curând ajutoare în această zona.

Fecioară
Vă displace să vă ocupați de taxe şi cheltuieli cotidiene, mai ales că restricţiile domină, deocamdată, acest sector de viaţă. Însă sunt posibile cadouri, recompense şi chiar promisiuni serioase de îmbunătăţire a veniturilor din muncă proprie. După-amiază gândiți-vă valorile morale.

Balanţă
Chiar dacă aveți senzaţia că nu avansați într-un proiect sau colaborare, nu este așa, deoarece curând lucrurile vor intra pe un făgaş mai bun. S-ar putea ca în a doua parte a zilei să fiți invitat la o reuniune de afaceri sau să aveți o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă. Există scopuri şi idei divergente între dumneavoastră şi ceilalţi.

Scorpion
Se conturează mult de lucru la serviciu. Activităţile se aglomerează, dar selectați-le pe cele importante. Nu vă faceți griji, pentru că animozităţile se vor risipi şi veți reuşi să vă descurcați cu bine. Dozați-vă eforturile şi nu faceți munci fizice care să vă solicite organismul prea mult. Folosiți doar remedii naturiste şi evitați pe cât posibil vizitele sau dialogurile medicale.

Săgetător
Contrastul dintre una bună şi una mai puţin bună dă farmecul evenimentelor de peste zi. Ați putea să folosiți domeniile artistice pentru a vă linişti şi echilibra sufletul. Contemplarea unui album de artă, lecturarea unei cărţi cu temă spirituală sau vizionarea unui film bun sunt cele mai indicate activităţi.

Capricorn
S-ar putea să fiți nevoit să faceți diverse servicii pentru un membru al familiei care se află în suferinţă. Indicat este să vă planificați cu atenţie tot ce aveți de făcut acasă. Reparaţiile majore din spaţiul locativ, în funcţie de caz, amânați-le pentru altă zi. După-amiază, recomandate sunt activităţile casnice şi întâlnirile cu membrii familiei.

Vărsător
O discuţie cu o rudă sau cu un prieten apropiat dezvăluie lucruri interesante. Pe de altă parte, intervin aspecte legate de educaţie. Necesitatea de a vă instrui într-un anumit domeniu de viaţă este la ordinea zilei. Vizate sunt dezvoltarea personalităţii, relaţiile cu ceilalţi, arta sau un alt domeniu la care vă gândiți de mult.

Peşti
Interesantă zi şi plină de evenimente. Debordați de energie, vreți să rezolvați o mulţime de lucruri, dar pe rând. Chiar dacă vă implicați în activităţile cotidiene, gândurile vă duc la propria persoană. Recomandabil este să vă uitaţi într-o oglindă şi să fiți sincer. Trebuie să faceți anumite modificări în comportament sau poate şi în aspectul fizic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS