12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Comunicarea, în special cu membrii familiei şi partenerii romantici, ar putea fi mai subtilă decât la nivel verbal astăzi. Cu toate acestea, simţiți dragoste şi sprijin puternic din partea partenerului. Sunteți foarte romantic şi senzual, aşa că este o zi mare pentru a stabili o seară alături de partener. Sursa de inspiraţie pentru proiecte creative ar putea foarte bine izvorî din interiorul tău.

Taur
Vă simţiți deosebit de intuitiv, în special atunci când este vorba de membrii familiei. Vă gândiți să faceți unele reparaţii în casă, pe care le-ați amânat de ceva vreme. V-ați putea petrece cel puţin o parte din această zi meditând sau contemplând spre viitor. Mintea este limpede şi activă, aşa că acesta este un moment bun pentru a face acest lucru.

Gemeni
Sunteți într-un moment decisiv, gata să spuneți lumii ce ați ales, dar înainte de a vă exprima punctul final de vedere, asigurați-vă că ați analizat situația corect. O discuție cu mai multe persoane v-ar putea oferi și alte perspective asupra situației în cauză, deci nu ezitați să cereți opinii.

Rac
O mică adunare, probabil în acasă, ar putea aduce în discuţie subiecte delicate. Ați putea contempla şi poate chiar discuta despre viitorul financiar. Acesta este un moment bun pentru a face astfel de planuri, din moment ce mintea este foarte logică şi intuitivă astăzi. Notați orice idee, veți dori să vi le amintiți mai târziu.

Leu
Veți fi vizitat sau sunat de un prieten pe care nu l-ați văzut de ceva vreme. O conversaţie intensă şi emoţională ar putea avea loc. Noile veşti v-ar putea ţine ocupat o vreme. Ascultând pe cineva vorbind vă simţiți mai profund decât de obicei. Acest lucru vă permite să tratați aceste concepte abstracte cu mai mult respect.

Fecioară
Vă place filozofia, metafizică, şi alte forme de gândire mai profundă, dar astăzi sunteți mai entuziasmat decât de obicei. V-ați decis chiar să vă izolați şi să vă concentrați asupra acestor concepte. Aceasta este o zi mare pentru a face acest lucru, deoarece intelectul se combină cu intuiţia pentru a vă permite să înţelegeți şi să vedeți adevăratul sens al acestor idei abstracte.

Balanţă
Evenimentele sociale care implică un grup din care faci parte ar putea aduce în discuţie subiecte profunde. Mintea ar trebui să fie rapidă şi agilă astăzi, atât la nivel intuitiv, cât şi la nivel logic. O să te înmoi, cel mai probabil, de la tot ce vei auzi.

Scorpion
Te-ai putea decide să ajuţi pe cineva cu reparaţiile sau decoratul în casa lor sau poate o biserică sau o şcoală. Ai o mulţime de idei bune ce izvorăsc din adâncul tău şi va trebui să fii suficient de abil pentru a le pune în aplicare în lumea reală. Totuşi nu simţi nevoia să vorbeşti prea mult despre asta. Prin urmare, nu fi surprins dacă comunicarea este mai subtilă.

Săgetător
Un angajament cu un partener romantic actual sau potenţial ar putea implica multă comunicare la un nivel subtil, să vă bucurați de compania celuilalt în timp ce nu spuneți prea multe. Vă simţiți deosebit de pasional astăzi. Simţul estetic este deosebit de mare acum. Ați putea veni cu câteva idei grozave pentru nişte proiecte artistice.

Capricorn
Sunteți mai mult decât capabil să colectați ideile celorlalţi. Este ziua în care trebuie să aveți încredere în vocea interioară, mai ales când este vorba de a vă face planuri cu alţii. Reacţionați bine la gândurile şi sentimentele membrilor familiei chiar înainte de a şti ce îşi doresc. Și relația cu partenerul este pe un drum bun.

Vărsător
Evenimentele sociale se focusează asupra familiilor, în special cei cu copii. V-ați putea petrece timpul spunând poveşti. Cineva cu care ţineți legătura ar putea avea de-a face cu unele probleme emoţionale puternice şi nu îşi doreşte companie. Nu puteți face prea multe. Lăsați persoana respectivă să ştie că îi sunteți alături.

Peşti
Vă aflați într-o companie cam rigidă, printre oameni autoritari care vor să dețină controlul în toate. E greu să vă supuneți unor rigori atât de severe, să respectați date fixe, termene clare, restricții și interdicții atât de dure. Ceilalți sunt mai puternici și o eventuală rebeliune se poate solda chiar și cu sancțiuni, de aceea cel mai bine e să tăceți și să suportați acest val cam sumbru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS