13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Verificați toate informaţiile înainte de a pleca la drum, pentru că se poate strecura un detaliu minor care vă poate strica toată plăcerea călătoriei. O luați pe un drum greşit, vă rătăciți într-o zonă necunoscută, sunteți deturnat spre altă destinaţie decât ați stabilit iniţial sau cei care au promis că vă vor însoţi într-o anumită direcţie îşi schimbă peste noapte opţiunile. Ceva nu iese conform planurilor în călătoria de azi.

Taur
Indiferent cum e vremea, aveți o atitudine senină, de parcă toate ar evolua spre bine în viaţa dumneavoastră. Păstrați acest tonus optimist cât mai mult timp, pentru că el va fi cheia tuturor reuşitelor viitoare! Poate o problemă îşi găseşte azi rezolvarea, ceea ce vă inspiră un sentiment de linişte şi de calmare a spiritelor după o perioadă extrem de agitată.

Gemeni
Nu reuşiți să vă integrați perfect în atmosfera veselă din jurul dumneavoastră, de parcă nu ați avea chiar atât de multe motive de distracţie ca și ceilalţi. Faceți un efort, de dragul lor, să nu discutaţi azi de nimic grav, serios, supărător, pentru că cei din jur chiar se simt bine şi vă puteți molipsi de la ei. Apar veşti bune, iar un zâmbet peste toate acestea ar fi darul suprem.

Rac
Vedeți doar lucruri bune în jur şi aceasta se va dovedi a fi exact sursa de energie pentru a ajunge la un scop foarte înalt. Lăsați deoparte modestia, nesiguranţa, teama de eşec sau pesimismul şi le înlocuiți cu resurse pozitive perfecte pentru situaţia în care sunteți implicat. Aveți la îndemână tot ce vă trebuie pentru o reuşită de proporţii pe care o puteți numi apogeul unor eforturi sau împlinirea unui vis.

Leu
Că să vedeți cu claritate realitatea aşa cum e, ar trebui să priviți un pic în interiorul lucrurilor, nu doar la suprafaţă, pentru că există aspecte bine ascunse pe care doar intuiţia vi le-ar putea arăta. Nu fiți superficial, mulţumindu-vă cu nişte aparenţe frumoase, dar înşelătoare, ci încercați să treceți dincolo de cortină, să analizați situaţia şi din culise, pentru că ceea ce nu se vede poate fi de fapt realitatea.

Fecioară
Şansa cea mai mare nu e unică, ci poate apărea din două direcţii în acelaşi timp. Posibil să fiți atât de norocos încât să profitaţi şi de una, şi de alta la fel de bine. Parcă trece un înger protector pe deasupra şi vă oferă a doua şansă cu privire la o situaţie care nu v-a ieşit prea bine data trecută sau vă aşază pe tavă mai multe opţiuni la fel de profitabile, şi doar de alegerea dumneavoastră depinde asupra căreia vă opriți.

Balanţă
Ați ajuns la finalul unei etape şi vă permiteţi o zi de odihnă. Se vede că sunteți obosit, refuzați orice activitate care cere chiar şi cel mai mic efort. Ați parcurs un drum lung şi acum simţiți nevoia de o recuperare totală a energiilor consumate. Meritaţi toate felicitările şi ziua de azi este un prilej excelent de a povesti lumii prin ce ați trecut şi cât de mult ați muncit ca să ajungeți la acest nivel care vă satisface din multe puncte de vedere.

Scorpion
Sunteți foarte atent la detalii şi nu emiteţi păreri decât atunci când sunteți sigur că ați înţeles bine ce ați auzit. Vă informați din tot felul de surse, stați şi analizați tot ce aflați, gândiți înainte de a vorbi, ca să nu greşiți cumva cu vreo opinie pripită. E bine să stați şi să ascultaţi tot ce vine, să puneți cap la cap informaţiile, să confruntaţi mai multe surse de documentare.

Săgetător
Sunt mulţi care ar vrea să vă ţină companie şi să vă ridice moralul, dar vă refugiați într-o zonă sumbră care nu vă face bine. Chiar dacă familia vă înconjoară ca în fiecare zi, parcă nu vă găsiți locul nici măcar acasă. Planează o tensiune, vă simţiți singur, părăsit, dat la o parte, dar e o senzaţie greşită. Nimeni nu v-a abandonat, aşa cum ați fi tentat să spuneți, ci doar o vagă depresie vă dă târcoale şi vă face să vă simţiți ciudat oriunde v-ați afla.

Capricorn
Atitudinea calmă şi relaxată pe care o abordați în faţa unei noi provocări este perfectă, pentru că nu intrați în panică dacă lucrurile capătă un ritm ciudat. Le tratați pe toate raţional, logic, matur, organizat, conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte. Faceți un pact cu timpul pentru că mai e cale lungă până veți ajunge acolo unde vreți. Aveți răbdare suficientă pentru a le lua pe toate pe rând.

Vărsător
Sunteți în formă excelentă şi ar fi bine să folosiți energia de care dispuneți azi la cote maxime. Ar fi păcat să o lăsați să se stingă ocupându-vă de activităţi minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, dacă nu aveți cu cine face echipa pentru a vă apuca de ceva interesant, e firesc să pierdeți elanul şi să alunecați spre o stare de visare, aşa cum vă dictează anturajul. Aveți în preajmă oameni care nu au chef de mişcare sau de aventură.

Peşti
Dacă nu aveți libertate deplină de acţiune, parcă nu sunteți în stare de nimic constructiv. Luptați pentru dreptul de a face ceva pe cont propriu, de a fi propriul stăpân, pentru că dumneavoastră credeți în ideile proprii şi merită să le faceți ascultate. Sunt mai originale şi mai deosebite decât altele, şi, ca tot ce-i nou, sunt greu de acceptat de cei mai conservatori din fire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS