10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi nu vă mai doriți să ieşiți din orânduiala tradiţiei, să ignorați trecutul, rădăcinile sau principiile de viaţă, educaţia primită în familie. Vă simţiți bine acasă, respectând regulile instaurate de către părinţi şi cerinţele, cândva restrictive, ale celor mai în vârstă. În iubire, adoptaţi acelaşi comportament înţelegător şi binevoitor.

Taur
Sunteți într-o bizară stare de confuzie emoţională, de vitalitate scăzută şi indisponibilitate afectivă. Deşi poate prin natura preocupărilor profesionale sau a priorităţilor cotidiene vă vedeți nevoit să intrați în contact cu multă lume, nu prea vă face plăcere să vă arătaţi în societate. Şi, totuşi, curiozitatea ar putea fi mai tare decât frica de nou sau indispoziţiile de moment.

Gemeni
E posibil să nutriți un ideal sentimental, să credeți în ceva anume din punct de vedere afectiv, să găsiți o busolă care să vă dea indicii preţioase în ce anume să investiți întreaga gamă de trăiri, simţiri şi emoţii. Altfel, e de aşteptat ca, în loc să le duceți înspre răzbunare sau să le investiți în furii disperate, să investiți această forţă în plenitudinea şi intensitatea unei relaţii de iubire.

Rac
Sunteți tentat să gustați mai cu poftă din aventura vieţii și este puţin probabil să nu vă folosiți corespunzător de plenitudinea forţelor fizice, dar şi psihice. Autonom şi individualist, vă bazați doar pe capacităţile proprii, iar un act de voinţă dus cu perseverenţă până la capăt vă poate aduce un profit de ordin material.

Leu
Este de aşteptat să aveți interese, să vă preocupe mai degrabă pricopseala şi agoniseala proprie şi, chiar în cazul în care iubiți, să o faceți bine cântărit, într-un fel studiat şi pragmatic. În principal, însă, mare parte din energie este cheltuită în sectorul financiar.

Fecioară
Vă asumați, cu maturitate şi implicare, o serie de responsabilităţi şi sarcini care sunt aducătoare de profit. Ştiți probabil cum să vă organizați priorităţile de ordin financiar, aveți suficientă bunăvoinţă pentru a colabora deschis cu autorităţile în cazul în care aveți un proiect ce necesită analize şi aprobări.

Balanţă
Visele, viziunile și perspectivele intuitive vă îmbogățesc partea inovatoare și interacțiunea cu ceilalți. Nu ezitați să vă puneți ideile în practică, chiar dacă par un pic prea ambițioase. Sunteți deschis către ce e nou și mereu la curent cu noile tendințe. Vă simțiți deosebit de sexy, așa că puteți plănui o seară intimă alături de partener.

Scorpion
Nu vă simţiți confortabil să împrumutaţi cuiva un obiect de uz practic şi, în orice caz, înstrăinarea lui v-ar putea provoca neplăceri şi nelinişti. Pot creşte peste aşteptări cheltuielile de familie, e posibil să vă străduiți din greu să găsiți soluţii de ieşire dintr-un impas financiar care-i vizează în special pe părinţi.

Săgetător
Azi reacţionați în mod special la trecut şi legendă, fiind posibil un act de patriotism. Vă emoţionați cu uşurinţă la auzul unui fapt care ţine de trecut ori vă identificați cu mândrie cu seria gloriilor neamului din care faceți parte. Dincolo de asta, e posibil să aflați că iubirea nu e scutită de dezamăgiri şi vise spulberate.

Capricorn
Sunteți tentat să găsiți soluţii pragmatice la tot soiul de inconveniente şi neajunsuri materiale. Ideea e că azi vă descurcați în orice fel de circumstanţe, oricât de grele ar părea ele, că reuşiți să aplicați probabil cele mai profitabile strategii pentru a vă atinge scopurile. În plus, dispuneți de ambiţia, puterea şi voinţa necesară, pentru a vă adjudeca mici victorii în plan financiar.

Vărsător
S-ar putea să vă simţiți mai dezorientat şi confuz ori pus la zid, constrâns în faţa unei alegeri pe care nu ştiți cum s-o dezlegați. Vă încearcă unele dileme şi contradicţii interioare, nelinişti şi imposibilităţi de exprimare, deficienţe de comunicare. Dincolo de toate acestea, rămâneți o persoană bine intenţionată, perfect motivată să atingeți armonia şi buna înţelegere cu ceilalţi.

Peşti
Puteți sesiza că se întâmplă ceva nefiresc şi nelalocul lui în relaţia cu persoana iubită. În cazul în care nu aveți încă pe cineva, nici circumstanţele astrale nu sunt prea generoase şi nu vă predispun la o apropiere afectivă faţă de o persoană de sex opus. Altfel, vă simţiți bine, încrezător şi energic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS