22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Pare dificil să vă desprindeți de cămin sau de familie. Balansul între ce se petrece acasă şi activităţile din sfera socială vă sâcâie destul de mult. Aveți chef să leneviți, dar astrele vă pun la treabă. Nostalgia copilăriei s-a cuibărit în suflet, însă este momentul să o lăsați de o parte. O reevaluare a priorităţilor ar fi binevenită.

Taur
Se conturează discuţii şi deplasări multe pe distanţe scurte. Întâlnirile şi dialogurile cu rudele sau cu prietenii apropiaţi pot fi utile în varii domenii de activitate. Spre seară puteți planifica treburile gospodăreşti, pentru că ştiți foarte bine ce vă aşteaptă. Pentru liniştea sufletului, aşterneţi-vă impresiile de peste zi, într-un jurnal personal.

Gemeni
O zi care vă aminteşte de faptul că este momentul să vă relaxați şi să vă trasați pe îndelete planuri personale şi profesionale noi. Aveți energie, idei strălucite, ba chiar şi mulţi admiratori care sunt dornici să vă ajute în tot ce întreprindeți. Acceptați şi ceea ce vă sugerează ceilalţi, mai ales sfaturile sau soluţiile venite din partea oamenilor dragi şi de încredere.

Rac
Energie şi multă lumină răspândiți în jur. Este o zi excelentă pentru a vă ocupa de relaţiile parteneriale sau de parteneriate în general. Există niscai probleme vechi, ştiute, astfel că răsturnările de situaţie nu vă mai pot lua prin surprindere. Încercați să vă ocupați şi de treburile gospodăreşti, deoarece aşa veți reuşi să vă detaşați de cotidian.

Leu
Ar fi bine să fiți discret. Este un moment propice pentru o introspecţie de care aveți mare nevoie. Stările de spirit sunt destul de fluctuante. Observați care sunt punctele vulnerabile ale vieţii şi ce anume vă deranjează. Puteți descoperi lucruri interesante, astfel că aveți răbdare şi încercați să faceți un plan de acţiune.

Fecioară
O zi în care întâlnirile şi dialogurile vă sunt folositoare. Comunicarea este excelentă şi chiar aveți chef de vorbă. E adevărat că şi controversele sunt prezente, însă ele dau un farmec aparte evenimentelor. O reevaluare a relaţiilor de prietenie şi a celor sentimentale ar fi binevenită.

Balanţă
Sunteți preocupat îndeosebi de imaginea publică şi de locul pe care îl deţineți în sfera profesională. Dialogurile cu şefii, colegii, cu diverşi reprezentanţi ai unor instituţii oficiale vă aduc informaţii utile vizavi de modul în care v-ați putea îmbunătăţi competenţele la locul de muncă sau cum ați putea avansa uşor în carieră.

Scorpion
Spiritualitatea reprezintă o temă la care ar fi bine să vă gândiți astăzi. Sufletul tânjeşte după activităţi culturale, vizite şi meditaţii în locuri sfinte sau dialoguri cu persoane erudite. Pe de altă parte pot apărea situaţii legate de studii sau de călătorii în străinătate. Sănătatea poate ridica probleme majore în orice moment.

Săgetător
Responsabil şi calculat, vă ocupați de chestiunile financiare ce vizează banii şi bunurile comune cu alţii. Taxele, impozitele, creditele, relaţiile cu instituţiile financiare se ivesc la orizont într-un carusel ameţitor. Aveți suficiente resurse energetice să vă ocupați pe îndelete de acest sector de viaţă şi activitate. Speculaţiile, cadourile-surpriză şi recompensele
lăsați-le pentru alte zile.

Capricorn
Relaţiile parteneriale alcătuiesc subiectul principal al zilei. Vreți nu vreți, astrele vă îndeamnă să vă ocupați de colaborări. Sunt momente pasagere, situaţii de rutină, aşa că nu aveți de ce să vă îngrijorați. Totuşi, neprevăzutul îşi poate face simţită prezenţa, astfel încât ocupați-vă doar de acest sector de viaţă.

Vărsător
Dorinţa de a munci este la cote înalte, fie că stați acasă, fie că mergeți la serviciu. Sunt posibile situaţii mai puţin plăcute, dar reuşiți să treceți peste ele. Sănătatea poate să vă creeze ceva probleme, însă ştiți foarte bine că există afecţiuni ce trenează de mult timp. Dozați-vă eforturile şi nu vă solicitați prea mult organismul.

Peşti
Ecoul distracţiilor îl resimțiți puternic. Pe de altă parte, vă gândiți la chestiuni financiare, iar tentaţia speculaţiilor vă dă târcoale. Fiți atent şi realizați doar lucruri cinstite, deoarece impulsurile primite acum sunt pasagere. Sunt posibile, totodată, discuţii aprinse cu cei dragi, pe seama faptului că nu vă rezervați suficient timp pentru ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS