21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi parte de satisfacţii la locul de muncă, mai mult decât de obicei. Nu ezitaţi să vă exprimaţi părerea dacă aveţi idei bune care pot îmbunătăţi rezultatele întregii echipe. Pentru eforturi sunteţi recompensat de către superiori. Primiţi tot felul de invitaţii şi duceţi o viaţă mondenă destul de plină. Se poate să faceţi cunoştinţă cu câteva personaje interesante, cel puţin din punct de vedere profesional.

Taur
Chiar dacă vă faceţi prieteni cu uşurinţă, în final tot vechii prieteni sunt cei care vă ajută atunci când aveţi nevoie. Indiferent că ţineţi legătura cu ei permanent sau nu, de câte ori aţi avut nevoie, aceştia v-au fost alături. Proiectele pe care le-aţi pregătit în detaliu au şanse de reuşită. Este important să aveţi grijă ce responsabilităţi vă asumaţi.

Gemeni
Ştiţi să vă adaptaţi diverselor situaţii de la locul de muncă, chiar şi celor neprevăzute. Acest lucru este un atuu important în viaţa profesională. Pe de altă parte, responsabilităţile de acasă vi se par cam obositoare şi vă ocupaţi de ele fără tragere de inimă. În relaţia de cuplu, atmosfera este tensionată, mai ales că aveţi grijă să puneţi paie pe foc.

Rac
Vă înţelegeţi de minune cu cei din familie şi aţi putea chiar să puneţi pe roate câteva dintre planurile legate de casă. Dacă v-aţi gândit la o redecorare, acum este momentul potrivit. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să cheltuiţi o mulţime de bani. Situaţia financiară devine instabilă, în cazul în care nativii acţionează imprudent.

Leu
Relaţiile cu cei din jur sunt destul de confuze. În familie nu mai reuşiţi să vă faceţi înţeles, iar în faţa celorlalţi tindeţi să emiteţi judecăţi de valoare pur subiective sau să trataţi lucrurile cu superficialitate. Este mai prudent să nu vă exprimaţi părerea faţă de nimeni, cel puţin deocamdată.

Fecioară
Încercaţi din răsputeri să vă împărţiţi între viaţa de familie şi responsabilităţile profesionale. Cei dragi consideră că nu petreceţi destul timp cu ei, iar superiorii de la serviciu vă reproşează că nu vă implicaţi suficient. Situaţia însă nu este chiar atât de gravă pe cât pare. Gândiţi-vă la o soluţie, veţi vedea că puteţi rezolva lucrurile.

Balanţă
Pentru cei care trăiesc în cuplu, astăzi poate fi una dintre cele mai frumoase zi din an, cu momente de profundă împlinire. Curiozitatea şi nevoia de noutate vă fac mai deschis faţă de lumea exterioară. Aţi putea cunoaşte alţi oameni şi împărtăşi idei. Trebuie să aveţi grijă să nu-i răniţi pe cei din familie cu nevoia de independenţă şi cu schimbările de atitudine.

Scorpion
Pentru nativii acestei zodii, este deosebit de important să fie prudenţi cu banii. Unii dintre ei s-ar putea să înveţe pe propria piele cât de uşor este să te îndatorezi şi cât de greu să returnezi banii. Este o zi bună pentru nativii care şi-au dorit să înceapă un nou curs de perfecţionare. Nu amestecați banii în chestiunile sentimentale.

Săgetător
Şansa vă surâde în viaţa profesională, dacă sunteţi dispus să acceptaţi unele schimbări. Gândiţi-vă bine la ceea ce implică, deoarece, pe termen lung, acestea se vor dovedi pozitive. Gestionaţi-vă banii cu prudenţă, altfel aţi putea avea surprize neplăcute. Chiar dacă un anumit produs din magazin vă face cu ochiul, nu cedaţi tentaţiei, dacă nu este vorba despre ceva necesar.

Capricorn
Este momentul oportun pentru realizarea unui proiect la care ţineţi mult. Apucaţi-vă de treabă şi nu ezitaţi să cereţi sprijinul colegilor. Este important să acceptaţi că produsul final va fi mai valoros dacă fiecare îşi aduce aportul. Pentru a vă bucura în continuare de bună înţelegere acasă, va fi nevoie să faceţi câteva concesii.

Vărsător
Unii nativi sunt înclinaţi către aventuri, indiferent că au sau nu o relaţie stabilă. În cazul în care aceasta există, vor suporta consecinţe serioase din partea partenerului de viaţă. Dificultăţile din familie se rezolvă uşor, atâta vreme cât nu vă enervaţi. Păstraţi-vă mintea limpede şi nu vă consumaţi pentru orice vorbă.

Peşti
Puteţi avea succes în activitatea profesională, însă vi se datorează în totalitate. Nu vi se facilitează nici un demers şi va fi nevoie să munciţi pentru a vă face cunoscute calităţile şi a urca în ierarhie. Cei singuri ar putea avea parte de o întâlnire extrem de importantă. Sunteţi plin de energie şi ideile dumneavoastră sunt apreciate de anturaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS