17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Zi importantă la capitolul carieră şi imagine publică. Este posibil să vă fi săturat de felul în care vă tratează şefii sau colegii şi v-ați hotărât să luați atitudine. Sigur că ați ajuns aici datorită dumneavoastră, dar acum este o perioadă minunată de a remedia situaţia. Ba chiar s-ar putea să obţineți un post mai bun sau ceilalţi să înceapă să vă privească cu ochi buni.

Taur
Dorinţa de a vă apropia de laturile spirituale ale vieţii este la cote înalte. Era şi momentul să vă schimbați atitudinea faţă de spiritualitate, să vă puneți în ordine concepţiile religioase sau să vă reevaluați sistemul valorilor morale. Pentru alţii, relaţiile cu străinătatea sunt un alt subiect important, demn de luat în calcul. Ori plecați undeva departe de graniţele ţării, ori vă întoarceți acasă.

Gemeni
Chestiunile financiare ce vizează banii sau bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Puteți achita diverse datorii, cum ar fi taxele, impozitele, creditele, sau puteți obţine o moştenire. Este un moment de sfârşit, dar totodată pot apărea situaţii financiare noi, de bun augur. Un cadou-surpriză de la un necunoscut este pe aproape.

Rac
Relaţiile parteneriale, colaborările şi proiectele vă ocupă întreaga zi. Este un moment bun pentru a pune la punct acest segment de viaţă şi activitate. Sigur că există nemulţumiri, mai ales în privinţa partenerului de viaţă, însă dreptatea este pe undeva pe la mijloc. Discuţiile aprinse pot fi frecvente. Încercați să vă abţineți şi să nu luați decizii pripite.

Leu
Nu confundaţi distracţia cu renunţarea la responsabilităţi. Poate vă doriţi să aveţi mai puţine sarcini, dar nu aveţi de ales, trebuie să vă ocupaţi de ce aveţi de făcut. Organizaţi-vă şi nu vi se va mai părea atât de greu să vă încheiaţi treburile. Oferiţi-vă o recompensă de fiecare dată când faceţi ceva bine şi veţi vedea că veţi avea mai mult chef de muncă.

Fecioară
Zi interesantă la capitolul relaţii sentimentale şi distracţii. S-ar putea spune că obţineți un succes amoros şi de aici şi euforia caracteristică. Indiferent că este vorba despre o relaţie care se termină sau care începe, aveți încredere că lucrurile vor fi aranjate de astre exact cum doriți. Bucurați-vă de aceste momente chiar dacă unii cârcotesc.

Balanţă
Casa şi familia sunt la mare cinste astăzi. În ultimul timp ați neglijat aceste segmente, însă acum vreți să recuperați timpul piedut. Puteți să vă ocupați de reparaţii, reamenajări sau chiar să vă gândiți la o nouă locuinţă. Dorul de copilărie vă va urmări, încântându-vă sufletul cu amintiri plăcute.

Scorpion
Astăzi sunt posibile călătorii scurte pentru a rezolva diverse. Ar fi bine să vă vizitați rudele sau prietenii apropiaţi. Pe de altă parte, fiți pregătit pentru o întâlnire specială sau o conversaţie interesantă cu aceştia. O veste neaşteptată s-ar putea să vă ducă cu gândul la reconfigurarea relaţiilor cu cei dragi. Nu vă grăbiți să luați decizii, pentru că surprizele plutesc în aer.

Săgetător
Pragmatismul vă va face remarcat astăzi. Ar trebui să faceți un bilanţ al veniturilor câştigate din munca proprie, deoarece se întrezăresc vremuri tulburi. Atenţie că nu este un moment bun pentru cheltuieli de nici un fel. Sunt posibile cadouri sau recompense mărunte, dar de folos. Se pare că astrele vă vor da un imbold puternic în direcţia schimbării scării valorilor morale şi materiale.

Capricorn
Energia vitală fluctuează mult astăzi, de aceea ocupați-vă mai mult de dumneavoastră. Ceilalţi pare că se opun intenţiilor sau planurilor, iar de aici şi până la scandal e doar un pas. Fiți prudent, încercați să ascultaţi şi părerile celorlalţi şi abia după aceea decideți ce veți face. Trasați noi direcţii de urmat şi propuneţi-vă altă atitudine faţă de cei din jur.

Vărsător
Mentalul profund vă este răscolit, dar nu vă îngrijorați, pentru că veți reuşi să vă lămuriți anumite chestiuni mai vechi, legate de parteneriate, colaborări şi persoanele implicate. Sunt posibile gânduri neplăcute, însă încercați să vă concentrați pe esenţa lucrurilor şi priviți realitatea cu mai mult curaj.

Peşti
Sunteți hotărât să faceți curăţenie în toate relaţiile de prietenie sau protectorat şi, chiar dacă mai oscilați, razele astrelor vă vor împinge puternic de la spate să faceți ce trebuie. Problema este că vă este neclar care vă sunt prietenii sau care ar fi interesaţi şi de o relaţie sentimentală. Reţineți că este vorba doar de relaţiile de prietenie, iar cele sentimentale se află într-un con de umbră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS