15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Luna aflată în zona puterii şi autorităţii vă ajută să fiți foarte ferm în deciziile pe care le luați. Adevărul este că ambiţiile sunt mari, iar dorinţele sunt intense, aşa că nu prea vă stă nimic în cale dacă vă puneți ceva în minte. Totuşi, încercați să fiți ceva mai concesiv, mai ales dacă aveți „pâinea şi cuţitul“ în mână.

Taur
Nu este exclus să fiți în situaţia de a semna un contract sau de a lua o decizie radicală cu privire la o colaborare. Oricum, este o perioadă favorabilă alianţelor, asocierilor, parteneriatelor solide. Totuşi, e necesar să fiți ceva mai flexibil şi să evitaţi să le impuneți celorlalţi să vă urmeze sau să-și însuşească opiniile dumneavoastră.

Gemeni
Ambiţie, determinare, dorinţe aprinse. Aş zice că există o tendinţă accentuată şi spre o oarecare lipsă de scrupule, când vine vorba despre interesele propuse, profesionale sau financiare. Mai ales că astăzi vă gândiți în mod special la profitul pe care-l puteți obţine dintr-o afacere sau la avantajele care pot apărea în urma unei colaborări.

Rac
Luna se află astăzi în zona imaginii şi a parteneriatelor. Aspectele sunt foarte bune, Luna trimite raze benefice către segmentul comunicării, semn că pot avea loc negocieri fructuoase, semnarea unui contract, stabilirea termenilor unei colaborări pe termen lung. Totuşi, dacă negociați ceva, fiți atent la termenii legali şi la detalii.

Leu
O zi excelentă pentru a vă pune în ordine nişte lucruri la locul de muncă. Sunteți disciplinat, hotărât, ambiţios şi responsabil. Astăzi, probabil că nu veți avea prea mult timp pentru relaxare, dar măcar rezultatele obţinute din muncă sunt de excepție, deci aveți de ce să fiți recunoscător.

Fecioară
S-ar putea ca astăzi să vă simţiți inspirat şi puternic, astfel încât să faceți o alegere fermă în ceea ce priveşte sentimentele şi relaţia de iubire în care sunteți implicat. Cert este că nu mai acceptaţi compromisuri şi tărăgănarea unei situaţii incerte, ci vreți să ştiți cum stați. Aveți nevoie de puţină pasiune în viaţă.

Balanţă
Este posibil ca ziua de astăzi să fie una intensă. Nu pentru că se întâmplă lucruri extraordinare, ci pentru că activitatea interioară, trăirile, sentimentele au iz de încrâncenare, de intensitate căreia îi opuneți rezistenţă. Sunteți preocupat de siguranţă, vă doriți stabilitate emoţională şi materială.

Scorpion
O perioadă frumoasă, în ceea ce priveşte relaţiile sociale şi prieteniile. Apar oameni noi şi frumoşi în viaţa dumneavoastră, în timp ce alţii, cu care nu mai găsiți puncte convergente, pleacă. Ziua de astăzi vă poate aduce un prieten valoros, vă poate ajuta să vă consolidați nişte relaţii sau să găsiți un susţinător pentru un proiect.

Săgetător
Sunteți foarte hotărât să vă apărați drepturile, să vă apărați cauza, să recuperați ceva ce vi se cuvine. Fie că e vorba despre renegocierea salariului, despre discuţii pe marginea unei noi afaceri sau despre căutarea unor măsuri pentru creşterea eficienţei muncii şi beneficiilor materiale, e clar că interesele personale sunt în centrul atenţiei.

Capricorn
Luna prezentă în zodia dumneavoastră poate fi de bun augur pentru nişte alegeri ferme în ceea ce priveşte relaţiile cu prietenii, dar şi în ceea ce priveşte un proiect, o aspiraţie, un drum viitor. Puteți, în sfârşit, să fiți sigur de ceea ce vă doriți cu adevărat şi să vă manifestați în consecinţă. O zi memorabilă, în care se vor produce în mod sigur nişte schimbări.

Vărsător
O zi în care e bine să fiți discret şi rezervat, să vă alocați timp, să fiți gata să dați o mână de ajutor, necondiţionat, unui coleg sau unei persoane apropiate. Liniştea interioară şi generozitatea vă ajută să priviți cumva de pe margine la viaţa dumneavoastră şi la ceea ce se întâmplă. Astfel, puteți vedea mult mai clar care este drumul de urmat, mai ales în plan profesional.

Peşti
Luna în Capricorn activează zona prietenilor şi proiectelor. Aşadar, având în vedere aspectele care se formează astăzi pe cer puteți afla care vă sunt prietenii adevăraţi, pe sprijinul cui puteți conta în derularea unor proiecte, cine este complet dezinteresat şi cine nu. Un lucru e cert: astăzi funcţionați ca o „locomotivă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS