16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă străduiți să finalizați un proiect la care vă aflați în întârziere, de aceea renunțaţi la orice alt program şi vă concentrați pe treaba de la job. Seara, vă apropiați sufleteşte de persoana iubită, pe care în ultima vreme ați cam neglijat-o. E posibil să faceţi chiar unele planuri, eventual să vă cumpăraţi o casă împreună.

Taur
Veți lucra în timpul liber şi veți câştiga nişte bani în plus. În felul acesta, veți reuşi să vă acoperiți toate cheltuielile care par din ce în ce mai multe şi mai mari în ultima perioadă. Partenerul de viaţă vă face unele reproşuri nedreptăţite, iar asta vă întristează foarte mult şi vreți să lămuriți situaţia. Încercaţi să evitaţi o ceartă în familie!

Gemeni
În plan profesional există condiţii pentru a realiza o mică reuşită. Eforturile pe care le-ați depus în ultima perioadă vă sunt răsplătite de către superiori și urmează să primiți o primă sau chiar o mărire de salariu. După program are loc o revedere emoţionantă cu o persoană care a făcut parte din viaţa dumneavoastră la un moment dat.

Rac
Nu vă înţelegeți bine cu colegii, dar vă hotărâți să nu luați în seamă acest aspect şi să vă comportaţi ca şi până acum. Vă simţiți lipsit de energie, dar cu toate acestea va trebui să vă ocupați de o serie de restanțe. Organizați tot ce vă face plăcere, inclusiv o plimbare prin parc. Este posibil să cunoaşteţi o persoană de sex opus, cu care vă veţi înţelege excelent.

Leu
Starea generală va fi ceva mai bună, chiar dacă sunteţi mai comod decât ne-aţi obişnuit. Faceți multe drumuri scurte şi încercați să schimbați câte ceva din greşelile celor dragi. Chiar dacă nu reuşiți, veți avea măcar conştiinţa împăcată. Vi se oferă contracte din mai multe părţi şi asta vă va face plăcere.

Fecioară
Sunteți în căutarea unui cadou pentru cineva drag şi veți profita de ocazie să colindați prin magazine şi să găsiți ceva special pentru dumneavoastră. Se poate să vă luați inima-n dinţi şi să faceți pasul hotărâtor spre o căsătorie care va avea loc la toamnă sau chiar şi mai târziu.

Balanţă
Reuşiți să recuperați azi buna dispoziţie pierdută în ultima vreme. Nu vă ţine mult, fiindcă ziua e destul de aglomerată şi imediat se acumulează stres şi oboseală. Pot veni nişte bani din urmă, dar există şi o perspectiva bănoasă care vă va asigura confortul financiar de care aveți nevoie. Relaţiile sentimentale pot avea de suferit din cauza unor probleme de comunicare.

Scorpion
Sunteți pus să faceţi unele activităţi dificile şi nu are nici un rost să vociferaţi. Vă implicați într-un proiect la care visați de ceva vreme, iar acum a venit momentul în care trebuie să dați o mână de ajutor, de aceea toată ziua vă ocupați de acest lucru. Sunteți uimit de câtă răbdare aveți cu cei care fac greşeli.

Săgetător
Primiți vizita unor rude cărora li s-a făcut dor de dumneavoastră. De fapt, constataţi că au nevoie de ajutor, astfel că afecţiunea este interesată. În schimb, persoana iubită vrea să vă menajeze şi face tot posibilul să vă fie pe plac. Asta vă impresionează foarte mult. Veți primi şi o veste care e menită să vă schimbe viaţa.

Capricorn
Surplusul de energie pe care îl aveți se manifestă printr-o stare de nervozitate sau printr-o surescitare maximă. Sunteți atât de obosit încât nu mai faceți faţă ritmului intens de lucru pe care îl aveți de câteva zile, aşa că astăzi faceți în aşa fel încât să vă luați liber sau să plecați mai repede de la job.

Vărsător
Energia mentală va atinge cote maxime, ceea ce vă permite să luaţi decizii în chestiuni dintre cele mai delicate şi să vă puneţi în practică ideile. Sunteţi deosebit de sensibil, iar relaţia cu fiinţă iubită evoluează constant. La serviciu sunt unele tensiuni şi cu greu reuşiți să vă păstrați calmul. Primiți o veste bună, poate despre un copil care se va naşte în familie, și vi se propune să fiți naș.

Peşti
Mergeți la un interviu sau la un examen şi e rost de ceva emoţii azi. Ar fi indicat să vă înarmați cu răbdare şi cu multă voinţă. Seara, aranjați o întâlnire pentru care v-ați pregătit de foarte mult timp şi primiți musafiri neanunţaţi. Se conturează o dragoste împărtăşită, se poate repara şi o relaţie care n-a mers.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS