12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
O perioadă destul de agitată pentru dumneavoastră. Este posibil să vă revină îndatorirea de a vă ocupa de toate detaliile unui eveniment important de familie. Mândria nu vă lasă să cereți o mâna de ajutor atunci când veți avea nevoie, aşa că este posibil să faceți câteva greşeli regretabile. Dacă aveți de făcut cumpărături şi nu sunteți presat de timp, străduiți-vă să căutaţi cele mai bune oferte.

Taur
Rutina acestei zile vă transformă într-un mic roboţel copleşit de problemele cotidiene. Nu vă vedeți capul de treburi mărunte, de care nu puteți scăpa deocamdată. S-au adunat prea multe şi trebuia, odată şi-odată, să vă ocupați şi de ele, altfel s-ar fi creat un munte de sarcini care la un moment dat ar fi devenit o povară. Aplecați-vă prioritar asupra lor, pentru că, dacă reuşiți să le terminați, ştergeți de pe lista de restanțe o mulţime de puncte mici.

Gemeni
Trebuie să fiți prezent într-o altă locaţie decât cele cu care erați obişnuit în programul zilnic, căci prezenţa este folositoare pentru rezolvarea cu succes a unor sarcini concrete. Călătoriile au rezultate vizibile, de care puteți fi mândru. Nu vă întoarceți acasă fără ceva palpabil, pe care să-l considerați rodul material al eforturilor depuse. Posibil să fiți toată ziua pe drumuri în interes de serviciu.

Rac
Un succes profesional vă scoate mai mult în evidenţă. Nu e un succes propriu, au participat şi alţii la acest moment şi, lucrând împreună, cot la cot, iată că aţi ajuns la acest nivel care vă face pe toţi să fiţi mândri. Cea mai mare bucurie va fi în clipa în care şeful vă va lăuda public, dar dacă doar unul din voi este ovaţionat, acesta ar trebui să amintească imediat că reuşita a fost comună.

Leu
Nu sunteți în apele dumneavoastră, iar problema care vă ţine pe loc vă împinge încet spre un fel de depresie. Nu exagerați gravitatea piedicii cu care vă confruntaţi, ci încercați să căutaţi dincolo de aparenţe. Nu ceea ce ştiți sau ceea ce se vede la suprafaţă este adevărata valoare a lucrurilor, ci există ceva mai mult de atât. Criza care vă paşte în această perioadă este de natură emoţională.

Fecioară
Rupeți-vă de urgenţă de acel obicei care ştiți că nu vă face bine, indiferent ce vă ţine legat de o stare de dependenţă nesănătoasă. Că e tutunul, că e netul, că e o iubire periculoasă, toate fac din dumneavoastră un sclav și sunteți într-o fază a vieţii când trebuie să aveți curajul să vă eliberați de tot ce vă ţine captiv. E greu, dar veți vedea că într-un acces de furie ați fi în stare să spuneți stop şi să aruncați pe fereastră sursa captivităţii.

Balanţă
Încercați să vă detaşați de lucrurile cotidiene pe care oricum le veți gestiona aşa cum trebuie. E vremea să aveți curajul să zburați un pic, să vă ridicați de la sol, de la micimea vieţii de zi cu zi, către scopuri mai înalte, către ţeluri mai îndrăzneţe, către orizonturi mai greu accesibile. Puteți, dar numai de dumneavoastră depinde să lăsați deoparte chestiunile materiale, problemele de acasă şi grijile de la serviciu, şi să priviți mai sus de ele.

Scorpion
Meritați să luptaţi pentru şansa nemaipomenită care vi se oferă azi. Nu vi se întinde pe tavă, asta e sigur, ci e nevoie de o competiţie pentru a ajunge la capăt. Puneţi-vă în joc toate calităţile, pentru că mai sunt şi alţii care vizează acelaşi rezultat de la capătul acestor eforturi şi nimeni nu va sta cu mâinile în san. Toţi vor să pună mâna pe reuşita care se prefigurează la orizont.

Săgetător
Nu vă bucurați de o prea mare libertate de opinie în mediul în care vă aflați pentru că cineva încearcă să-şi impună doar propriul punct de vedere. Din respect pentru acesta, veți sta în banca dumneavoastră şi vă veți aştepta rândul la replică, dar e posibil să taceți cam mult, pentru că celălalt vorbeşte întruna. Căutați un moment liber pentru a vă expune părerea, altfel celălalt va interpreta tăcerea drept un accept total a ceea ce spune acesta, or nu e deloc aşa.

Capricorn
Trebuie să dați startul unei acţiuni noi, dar aveți mai multe direcţii de mers şi nu ştiți care e mai bună pentru dumneavoastră. Intuiţia nu greşeşte niciodată, ca atare trebuie să vă ascultaţi cu atenţie vocea interioară care vă împinge doar spre una din alternativele oferite. Dați-i curs celei spre care vă dă ghes inima, pentru că se va dovedi a fi alegerea corectă.

Vărsător
Nu glumiți cu nervii prietenilor, pentru că unii vor interpreta greşit spiritul jucăuş şi vor crede că-i luați peste picior. Sancţionați cu multă ironie pe cei pe care-i prindeți cu cioara vopsită, pentru că nu puteți tolera minciuna şi ipocrizia. Cum descoperiți că cineva umblă cu minciuna, cum l-ați taxat, şi o veți face într-un mod amuzant, ca să nu naşteți conflicte, numai că nu toată lumea va înţelege corect umorul acid.

Peşti
Vă aflați într-un anturaj constructiv, în care simţiți că dați randament în orice activitate colectivă. Vă completaţi unii pe alţii, vă susţineţi reciproc şi, la cooperarea de care daţi dovadă, şi roadele vor fi foarte promiţătoare. Încercați să vă alăturați oamenilor deschişi la dialog şi fiți la fel de cooperant, pentru că numai împreună puteţi ajunge la roade de care vă veţi folosi cu toţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS