24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Lucrurile au căpătat un ritm foarte alert, care vă ia prin prin surprindere, de aceea trebuie să vă adaptați repede vitezei! Faceți schimbările rapid, nu mai aşteptați, reacţionați spontan, pentru că acum contează să fiți cât mai prompt în decizii şi mişcări. Dacă cereți timp de gândire, dacă amânați sau începeți să vă îndoiți, s-ar putea să vă ia altul norocul de sub nas, tocmai de aceea e bine să fiți pe fază!

Taur
Aveți nevoie de puţină linişte, pentru a vă concentra asupra unor planuri personale. Dacă în jur ar fi gălăgie şi agitaţie, nu ați da randament, ci v-ar fugi imediat gândul în altă parte, ca atare găsiți un loc izolat, departe de lume, pentru a vă putea apleca doar asupra problemei care vă preocupă. E ca şi cum v-ați pregăti pentru un examen capital şi trebuie să faceți ordine prin idei, prin cunoştinţele deja acumulate.

Gemeni
Ați făcut parte, o vreme, dintr-o echipă bine închegată, în care ați jucat un rol important. Fiecare şi-a pus în joc valorile, talentele, ideile, şi roadele încep să se arate. Ați adus aici o contribuţie grozavă de idei creative, de soluţii interesante, dar în acelaşi timp ați acceptat cu bucurie şi ideile altora. V-aţi pus la un loc, fiecare, propria investiţie de energie, şi acum sărbătoriţi, laolaltă, victoria.

Rac
Ar fi două direcţii la fel de interesante către care aveți o atracţie deosebită, dar, totuşi, nu le puteţi duce pe amândouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegeți planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dați azi dovadă, pentru că e foarte posibil să faceți o alegere acum, dar să rămâneți cu gândul la cealaltă, întrebându-vă întruna ce-ar fi fost dacă o alegeați pe aceea.

Leu
Alegeți-vă cu grijă spaţiul în care vă desfăşurați activitatea, deoarece reuşita depinde enorm de anturajul în care vă aflați. Dacă nimeriți printre oameni trişti, împovăraţi de griji şi lipsuri, e absolut firesc să vă influenţeze în acelaşi mod, alunecând spre o zonă sumbră din punct de vedere emoţional. Dar dacă aveți norocul să vă înconjurați de oameni veseli, tonici, care văd întotdeauna partea bună a lucrurilor, atunci toate vă vor merge de minune!

Fecioară
Priviți spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare şi entuziasm. Dacă ați putea să păstrați acest tonus până la capăt, roadele promiţătoare pe care le aşteptaţi se vor ivi şi mai repede, deoarece reuşita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investiți. Alungați orice urmă de suspiciune sau de teamă!

Balanţă
Ați nimerit într-un mediu ostil, în care planează neîncrederea, ostilitatea şi rivalitatea, printre străini cu care nu reuşiți să găsiți nici un subiect comun de conversaţie. Mai bine stați deoparte, fără să încercați să conversați din lipsă de altă preocupare, nici să le fiți lor pe plac, pentru că oricum relaţiile vor fi dificile şi obositoare. Sunt şi momente în care tot arsenalul de succes în arta conversaţiei nu funcţionează, dar nu dumneavoastră sunteți vinovat de eşec, ci anturajul neadecvat în care ați nimerit.

Scorpion
Relaţia cu autorităţile sau cu şefii se desfăşoară pe teren minat şi încercați să vă purtați cu mănuşi ca nu cumva să declanşați vreo furtună. Dați numai peste oameni cu capsa pusă care ori vă ceartă din orice, ori vă strică toate planurile doar pentru că îi prindeți într-o pasă proastă. Aveți grijă la ton, la stilul de abordare al acestor persoane.

Săgetător
Banii s-au cam dus şi regretaţi acum, dar prea târziu, că ați fost atât de neglijent cu sumele manevrate în trecut. Ați dat iama prin bani şi v-ați lăsat furat de tot felul de capricii inutile şi, când calculați cu ce ați rămas, nu aveți prea multe motive de bucurie. Resursele financiare s-au subţiat simţitor şi nici nu se întrevede deocamdată vreo ameliorare, dar în loc să cheltuiți în neştire, priviți la cei deja afectaţi de criză în jur şi învăţați ceva de la ei.

Capricorn
Contactul cu străinii este anevoios, nu neapărat pentru că ar exista un blocaj de comunicare la mijloc, ci pentru că nimeriți într-un mediu de persoane care uită de bunele maniere. Aveți grijă cu ce oameni încercați să stați la discuţii, pentru că aceia needucaţi, gălăgioşi sau orgolioşi nu sunt uşor de suportat şi vor avea atitudini neplăcute pentru o persoană mai sensibilă.

Vărsător
Veți reuşi să îmbinați perfect utilul cu plăcutul în activităţile de care vă ocupați astăzi, dar într-un final vă vor bucura mai mult roadele materiale decât satisfacţia muncii împlinite. Aici îşi spune cuvântul latura materialistă, deoarece sunteți mai motivat de eventualele câştiguri financiare decât de bucuria pe care o citiți pe chipurile celor cărora vă dedicați eforturile. Nu ajunge un zâmbet sau un mulţumesc, oricât de sincere ar fi, ci vreți să şi primiți ceva în schimb.

Peşti
Iubirea e cel mai dulce balsam pentru că nu mai contează ce se întâmplă pe alte planuri ale vieţii dacă inima este plină de emoţii pozitive. Tot ce simţiți e la apogeu, emoţiile dau în clocot. Puteți fi îndrăgostit de un loc, de o stare de lucruri sau de o persoană, nu are importanță, pentru că investiți aceeaşi pasiune în ceea ce vă place atât de mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS