10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Relaţiile parteneriale sunt contradictorii, astfel că este bine să nu vă bazați pe cele discutate astăzi. Indiferent de situaţie, puteți descura sau încurca iţele acesteia. Fiți prudent şi gândiți-vă bine înainte de a semna un document care vă implică pe termen lung. Sfătuiți-vă cu cineva din anturajul apropiat, care vă cunoaşte situaţia, dar care poate rămâne neutru.

Taur
Există tensiuni în relaţiile profesionale, mai ales în relaţiile colegiale. Este bine să ţineți cont de nevoile sau problemele acestor persoane, pentru că au intenţii bune, însă percepţia asupra realităţii este distorsionată pentru moment. Dacă vedeți în fiecare persoană întâlnită un prieten, aceasta va manifesta calităţile aferente.

Gemeni
Relaţiile sentimentale pot lua turnuri nebănuite astăzi. Nu neapărat că se petrece ceva concret, însă cumva percepţia faţă de iubire şi implicaţiile ei se vor schimba definitiv. Există şi varianta să decideți desprinderea dintr-o relaţie veche sau, în cazul relaţiei cu copiii, să le oferiți acestora posibilitatea de a-şi hotărî singuri drumul în viaţă.

Rac
Este nevoie să vă împărţiți între segmentul familial şi cel profesional. Ceea ce se petrece la serviciu vă afectează într-un fel relaţiile cu membrii familiei. Dorinţa de a sta acasă, de a vă răsfăţa într-un spaţiu drag sufletului este mare şi dificil de realizat, pentru că sunteți foarte solicitat, mai ales de către şefi. Selectați-vă priorităţile.

Leu
Relaţionarea cu persoanele din anturajul apropiat este obositoare, de aceea este bine să discutaţi numai cu cine vă este drag sau cu cine aveți urgent de rezolvat o chestiune personală sau profesională. Nu faceți destăinuiri personale, oricât ai fi de tentant. Coerența în exprimare, gestica facială, tonul vocii pot fi percepute eronat de ceilalţi.

Fecioară
Primiții bani de la şi prin alţii, mai ales de la persoanele din segmentul profesional. Dar, fie sunteți nemulţumit de suma primită, fie temerile privitoare la veniturile obţinute din munca proprie pe care o desfăşurați în cadrul unui loc de muncă se măresc.

Balanţă
Stările de spirit dau bătăi de cap celorlalţi care chiar vă vor evita până la urmă, dacă nu vă controlați şi deveniți prea mofturos. Datorită relaţiei cu partenerul de viaţă sau unor relaţii de colaborare profesională vă schimbați deciziile luate în ultimele patru săptămâni şi astfel stricați, fără rost, situaţii bune. Sunteți subiectiv în aprecieri şi bine ar fi să aşteptaţi câteva zile.

Scorpion
Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fiți prudent şi ocupați-vă numai de activităţi uşoare. Sunt posibile consultaţii şi analize medicale. Dinspre segmentul profesional pare că vine susţinere, apreciere şi relaţii surprinzătoare cu femeile. Păstrați totuşi o marjă de siguranţă şi nu vă bazați prea mult pe colegi sau şefi.

Săgetător
Este o zi controversată, în mod special datorită prietenilor şi colegilor din segmentul profesional. Ceea ce se petrece acum în aceste relaţii este un preambul la acţiunile din zilele următoare vizavi de activităţile comune pe care trebuie să le desfăşurați împreună cu ceilalţi. Fiți prudent şi evitați promisiunile sau destăinuirile personale.

Capricorn
Relaţiile cu şefii sunt tensionate, astfel că înţelept ar fi să vă îndepliniți sarcinile de lucru cum ştiți mai bine. Se vor isca discuţii aprinse pe teme banale. Neplăcerile unui membru al familiei sau îndemul unei rude vă fac să vă regândiți strategia profesională. Doar că acum este bine ca totul să rămână la stadiul de gând şi să lăsați acţiunea propriu-zisă pentru zilele următoare.

Vărsător
Mentalul este distorsionat, astfel că există riscul să formulați concluzii greşite sau în folosul altora. Cineva din anturajul apropiat vă atenţionează în privinţa faptului că vorbiți mult cu cine nu trebuie. Ascultați ce vă spun ceilalţi şi urmați sfaturile pe care le simţiți pe lungimea voastră de undă.

Peşti
Este rost de cheltuieli majore şi de discuţii aprinse cu persoanele mai tinere din familie. Se recomandă prudenţă, întrucât pierderile, frauda, minciuna şi neregulile în documente se pot produce uşor, cu puţine şanse de remediere. Rezumați-vă la cheltuielile personale şi nu vă bazați pe spusele sau ajutorul celorlalţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS