20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți parte de o revelaţie: vă dați seama cât de capabil sunteți să faceți ceea ce plănuiți de multă vreme şi nu mai stați pe gânduri. Este momentul să profitaţi de încrederea pe care o aveți, mai nou, în forțele proprii. Îmbrăţişați orice misiune primită la serviciu sau acasă cu mai multă deschidere şi în loc să fiți intimidat, sunteți curajos şi dornic să o duceți la bun sfârşit.

Taur
Se înfiripă ceva între dumneavoastră şi o persoană care vă place foarte mult, însă lucrurile nu evoluează prea tare. Doar vorbiţi, ieşiţi în pauze împreună şi mergeţi chiar să mâncaţi prânzul. Chestiunile cu care vă veţi confrunta pe acasă nu vă vor permite să daţi tot randamentul la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atâta cât veţi avea nevoie.

Gemeni
În sfârşit aveți ocazia să lucrați la un proiect, un plan, pe care de multă vreme îl doriți îndeplinit. Entuziasmul pe care îl aveți pentru că ați primit această sarcină nu trebuie să fie prea mare însă, pentru că altfel, spre după-amiază, veți avea probleme de concentrare.

Rac
Aveți parte de un conflict minor, o mică ceartă, o dispută, o discuţie în contradictoriu cu o persoană care vă este superioară. Vă menţineți punctul de vedere şi sunteți tentat să îi arătaţi tot pe un ton ridicat că aveți dreptate. Poate ar fi bine să nu vă lăsați dus de val şi să vă calmați. Nu rezolvați nimic prin ceartă.

Leu
Optimismul de care daţi dovadă, precum şi farmecul personal vă fac foarte apreciat în anturajul dumneavoastră apropiat. Sunteți foarte bine dispus azi şi nimic nu pare să vă facă să vă schimbați starea de spirit. Rămâneți pozitiv pe întreg parcursul zilei, iar spre seară le pregătiți o surpriză celor dragi.

Fecioară
Vă loviți de animozităţi la locul de muncă, însă nu trebuie să le dați atenţie. Respirați adânc şi nu renunţați la planurile de peste zi, chiar dacă sunt câţiva „binevoitori“ care intenţionează să vi le dea peste cap. Aveţi multe de făcut prin casă, dar cum nimic nu este urgent, aţi putea lasă lucrurile aşa cum sunt şi să ieşiţi câteva ore la plimbare.

Balanţă
Întâlniți pe cineva de care vă îndrăgostiți nebuneşte şi pe care vreţi să-l cunoaşteţi mai bine. Plutiți toată ziua pe norişori, zâmbiți şi vă gândiți la posibilitatea de a cunoaşte mai bine persoana care v-a tăiat răsuflarea. Dacă aveți deja o relaţie, astăzi se anunţă o logodnă sau stabiliți ziua în care vă veți căsători.

Scorpion
Este posibil să aveţi parte de o mică surpriză, dar nu trebuie să aveţi emoţii, căci în scurt timp veţi constata că situaţia vă avantajează. De multă vreme vreți să schimbați ceva în viață, iar astăzi este ziua cea mare, în care ați hotărât să faceți acest pas. E o decizie bună, pentru că astrele s-au aliniat şi sunt favorabile schimbărilor.

Săgetător
Aveți ocazia să cunoaşteți mai bine o persoană pe care ați pus ochii acum ceva timp. Faceţi schimb de numere de telefon şi astfel reuşiţi să stabiliţi o punte de legătură şi poate puneţi bazele unei viitoare relaţii. Energia de care dispuneți este la nivelul obişnuit, dar vă deranjează că va trebui să vă descurcaţi de unul singur.

Capricorn
Veţi avea parte de tot felul de evenimente minore, care vă vor ţine încordat pe tot parcursul zilei. Aveți un scop precis şi vreți să îl atingeți, însă astăzi nu este cea mai bună zi. Vă veți confrunta cu o serie de probleme atât la serviciu, cât şi în relaţia de cuplu. Evitați să aduceți schimbări în programul de azi şi evitați persoanele problematice.

Vărsător
Sunteți împăcat cu ideea că mergeți la serviciu, nu vi se mai pare plictisitor. Sunteți plin de entuziasm în tot ceea ce faceți. Vă amuzați colegii în momentele tensionate ce pot apărea pe la jumătatea zilei, în încercarea de a-i convinge să continuaţi împreună un proiect demarat la început de săptămâna. Spre seară, veți avea câteva întrebări de adresat superiorilor, la care veți primi răspuns pe loc.

Peşti
Vă folosiți la capacitate maximă mintea ascuţită atât la serviciu, dar şi într-o discuţie cu o cunoştinţă. Va încerca să vă ducă de nas, însă vă veți folosi umorul ca să nu cădeți în plasă. Dialogul în contradictoriu cu rudele vă va obosi şi ar fi bine să faceţi un efort şi să mai lăsaţi câte ceva de la dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS