20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Prestați diverse activităţi domestice care vă pot ţine ocupat cu fleacuri şi nimicuri, risipindu-vă din forţă şi energie. Altfel păreți a fi pe punctul de a vă îndrăgosti, vă poate atrage o persoană de sex opus care vă poate trezi un sentiment neprecis, un fior vag, ce aduce a vis. În plus, vă puteți vedea cuprins de o subită veselie, de o stare de bine, de sănătate şi robusteţe.

Taur
E destul de probabil să vă dovediți pragmatic, să nutriți ambiţii practice, cât se poate de concrete. E de aşteptat să remediați sau să îmbunătăţiți o situaţie precară care vizează un loc de muncă, o ofertă de serviciu, o poziţie socială. Poate fi vorba de o serie de câştiguri nesperate, de o şansă providenţială care vă salvează dintr-o situaţie financiară penibilă.

Gemeni
În iubire s-ar putea să nu prea cunoaşteți resemnarea, să acţionați în forţă şi supraîncălzit, cu încredere în farmecul personal şi talentele de seducător. Puteți ajunge însă să fiți prea autoritar şi acaparator, să constrângeți persoana iubită să vă respecte cerinţele, să vă acorde dovezi incontestabile de iubire. În felul ăsta s-ar putea s-o lipsiți de şansa de a se dezvolta pe cont propriu.

Rac
S-ar putea să nu vă simţiți bine, dat fiind faptul că puteți fi surprins foarte uşor descoperit afectiv, cu garda jos. Puteți alege să vă cenzurați în ciuda intensităţii furtunilor interioare, puteți să vă ascundeți adevăratele sentimente faţă de persoana iubită. Partea bună e că nu vreți să-i împovărați totuşi pe alţii cu trăirile avute, să-i faceți responsabili de ceea ce simţiți şi experimentați.

Leu
Pot interveni urgenţe de ordin financiar extrem de presante și puteți constata că sunteți incapabil să începeți ceva deoarece vă mobilizați foarte greu la un efort care v-ar putea aduce un profit financiar sau de bunuri materiale. Se pare că ați depăşit o stare de slăbiciune fizică şi aveți probabil suficientă energie pentru a întreprinde un gest copleşitor de romantic faţă de persoana iubită.

Fecioară
La capitolul emoţional ați putea satisface destul de multe exigenţe. O persoană apropiată poate simţi că-i sunteți alături, că o protejați generos, subtil şi responsabil, în ciuda unor momente mai încordate, încărcate de vanităţi, a unor accese ferme de autoritate şi răbufniri de orgoliu. E necesar să ştiți şi să nu neglijați faptul că dispuneți de arma cuvântului, a inspiraţiei şi intuiţiei, a empatiei.

Balanţă
Viaţa amoroasă sau cea de familie sunt domeniile ceva mai puse la încercare azi. E de aşteptat să vă încerce anumite nemulţumiri, să vă răzvrătiți împotriva a ceea ce se aşteaptă de la dumneavoastră sau ce vi se cere. Nu vă simţiți suficient sprijinit de către cei dragi în proiectele proprii. Poate fi, în schimb, o zi în care să înregistrați bune rezultate în activităţi care cer o bună mobilizare fizică.

Scorpion
Azi puteți ceda tentaţiei de a vă risipi resursele personale de energie fizică, psihică sau financiară. Se prea poate ca surse de venit pe care contați să se dovedească iluzorii şi fantasmagorice, iar persoane care interveneau de regulă să vă sprijine financiar o să vă lase baltă. Vă puteți baza, totuşi, într-un demers financiar pe cineva din familie.

Săgetător
E de aşteptat să fie una din acele zile în care simţiți mai mult decât înţelegeți. Vă raportați la tot ceea ce vi se întâmplă extrem de emoţional şi sentimental, vă puteți îndrăgosti pe moment şi cu furie, păreți în legătură afectivă subtilă cu mare parte dintre oamenii pe care-i întâlniți. O stare bună de sănătate v-ar putea determina să propuneți pe lista de aşteptare o sumedenie de obiective de atins.

Capricorn
S-ar putea să trăiți cu senzaţia că, în chestiuni de inimă şi suflet, totul se înscrie pe un traseu mai accidentat. Puteți fi destul de dezorientat, probabil că nu ştiți ce vreți concret afectiv sau vă lăsați pradă unor dorinţe difuze, unor nemulţumiri pe care nu le puteți defini. Vestea bună e că, simţindu-vă viaţa mai populată ca oricând de prieteni, puteți împărţi cu alţii apăsările prin care treceți.

Vărsător
S-ar putea să fie necesar să redefiniți conceptul de muncă. Gândiți-vă ce sunteți dispus să lucrați, la ce efort vă simţiți în stare să vă expuneți, încercați să găsiți o nouă motivaţie care să vă pună în mişcare profesional. Fără schimbările astea, câştigurile financiare scad, şi pe bună dreptate. Chestiunile de suflet funcţionează cu pasiuni nebuneşti de moment.

Peşti
V-ați putea face remarcat la locul de muncă prin conştiinciozitate, corectitudine, vă puteți bucura de veniturile băneşti pretinse. E posibil să simţiți nevoia să vă arătaţi util celorlalţi şi să fiți cooperant, să arătaţi disponibilitate mare pentru munca de echipă. Deşi sunteți intuitiv şi vă îndepliniți sarcinile de lucru eficient, vă doriți perfecţiunea, motiv de frustrări şi enervări, de epuizare fizică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS