11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Începeți ziua cu multe griji şi multe planuri, dar până seara lucrurile revin la normal şi vă regăsiți echilibrul. Aveți grijă să vă programați un control la medic în zilele care urmează, pentru că nu-i bine să ignorați micile probleme de sănătate. Seara va fi marcată de o reuniune în familie sau de o întâlnire cu prietenii, pe care o aşteptați de ceva vreme.

Taur
La serviciu, cineva a pus ochii pe jobul dumneavoastră şi ar cam vrea să vă ia locul. Din păcate, nici acasă lucrurile nu stau mai bine. Relaţia scârţâie și nu faceți nimic să o salvați. Astăzi e un moment bun să vă gândiți la asta şi să faceți un plan de atac. Dacă nu vă treziți din visare mai repede, s-ar putea ca mai târziu să aveți de suferit.

Gemeni
O rudă îndepărtată sau un prieten mai vechi vă solicită ajutorul pe o problemă care ţine de aria profesională. Vă recomandăm să îi oferiți toate sfaturile necesare, pentru că veți avea de câştigat din această situaţie ceva mai târziu. Aşa că nu dați vina pe programul prea încărcat, ci faceți o faptă bună şi ajutați persoana respectivă.

Rac
Sunteți în culmea fericirii şi debordați de energie, chiar dacă nu aveți un motiv anume. Asta nu poate fi decât un lucru bun, pentru că îi molipsiți şi pe cei din jur cu această atitudine. Feriți-vă totuşi de micile accidente casnice, care vă pot strica ziua! Puţină atenţie nu strică niciodată, mai ales dacă ați mai avut asemenea probleme.

Leu
Munca asiduă din ultima perioadă va da roade. Vă bucurați de un câştig financiar neaşteptat, de mulţumirea celor din jur, şi asta vă binedispune. Şi veți vedea că veştile bune nu se opresc aici. În următoarele zile veți avea parte de multe momente de fericire, majoritatea neplanificate, aşa că aşteptați-vă la o săptămână plină de emoţii!

Fecioară
Vă aşteaptă o zi plină, dar asta probabil că ştiați deja! Pe după-amiază, astrele v-au pregătit o surpriză destul de mare – o vacanţă neplanificată e posibil să apară, aşa că nu vă stresați cu organizarea prea mult, ci bucurați-vă de această oportunitate.

Balanţă
Ați tot amânat rezolvarea unei probleme legate de locuinţă, dar azi nu mai aveți scăpare. Treburile gospodăreşti vă ocupă o bună parte din zi, dar odată ce veți scăpa de toate aceste responsabilităţi, vi se va lua o piatră de pe inimă. Dacă v-aţi despărţit de o persoană şi speraţi să vă apropiaţi iar de aceasta, puteţi să faceţi un pas în acest sens.

Scorpion
E o zi perfectă pentru a vă planifica un concediu. Așa că, puneți mâna pe telefon şi rezervați-vă vacanţa mult dorită! Profitaţi de acest moment pentru a face pace cu membrii familiei, în special cu fraţii, surorile şi verii. Sunteţi tentat să vă plângeţi de milă, pentru probleme mărunte pe care le are toată lumea.

Săgetător
Ar fi bine să nu semnați acte importante azi, pentru că nu e cea mai bună zi. Mai bine aşteptați să mai treacă puţin timp şi luați atunci o hotărâre. Pe seară puteți cunoaşte o persoană nouă, care vă va face o propunere de nerefuzat. Un aer proaspăt se simte pătrunzând în viaţa dumneavoastră sentimentală.

Capricorn
Se poate să cunoașteți o persoană deosebită, care să vă ajute în viitor sau cu care să legaţi o prietenie frumoasă. Vă veți trezi faţă în faţă cu o situaţie-limită la serviciu, aşa că aveți grijă cum o gestionați. Prietenii şi familia vă presează să vă vedeţi mai mult, însă pentru dumneavoastră prioritatea actuală este job-ul.

Vărsător
Dragostea pluteşte în aer, aşa că azi nu veți fi cea mai eficientă persoană la serviciu. Cu toate acestea, aveți grijă să nu vă neglijați sarcinile de la job, pentru că s-ar putea să aveți probleme în acest sens. În plan profesional, nu trebuie să încetaţi să faceţi eforturi, chiar dacă lucrurile nu merg aşa cum vă doriţi.

Peşti
Vă tentează să vă schimbați locul de muncă, dar e necesar să mai analizați această variantă. Nu luați decizii emoţionale, pe care s-ar putea să le regretaţi mai târziu! Gândiți-vă bine înainte de a trece la fapte pentru că este o decizie care vă afectează viitorul. În altă ordine de idei, cineva din familie s-ar putea să vă facă o vizită neaşteptată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS