15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
În această perioadă veți începe să lucrați la un proiect important pentru carieră. Ar fi bine să acordați atenţie tuturor detaliilor, deoarece la final ele vor face diferenţa. Dacă veți munci cu pasiune şi veți da tot ce aveți mai bun, nu există nici o şansă ca lucruri rele să vă apară în cale. Nu se poate spune că obstacolele vă vor ocoli, ci că veți avea suficientă grijă să nu ajungeți într-o situaţie critică.

Taur
În aceste zile vă veți simţi plin de bucurie şi veți dori să răspândiți bunătate şi blândeţe în jur. Puteți susţine o cauză umanitară donând o sumă de bani sau oferindu-vă sprijinul moral, ori puteți ajunge la concluzia că v-ar plăcea să depuneți mici eforturi în folosul comunităţii. Iniţiativele vor fi privite cu admiraţie de toţi cei dragi, aşa că puteți deveni, într-un timp foarte scurt, un model demn de urmat, mai ales pentru cei mici din familie.

Gemeni
Dacă nu înţelegeți la timp că orgoliul puternic vă provoacă numai probleme, veți ajunge să cunoaşteți pe propria piele consecinţele neplăcute ce se vor dovedi inevitabile. Este posibil ca aceia din jur să înceapă să vă respingă tot mai mult, aşa că nu este exclus ca, până la sfârşitul acestei săptămâni, să rămâneți singur. Încercați să vă controlați mai bine, înainte de a ajunge să regretaţi ceva.

Rac
E o perioadă în care sunteți mai impulsiv ca oricând, iar acest lucru îi va surprinde pe oamenii care vă ştiu drept o fire calmă şi uneori chiar tăcută. Ce-i drept, veți avea un comportament aparte, însă cea mai mare problemă este că nu veți remarca acest lucru. Veți fi prea ocupat cu problemele de la locul de muncă pentru a vă mai face timp şi de o autoanaliză sentimentală.

Leu
În această perioadă ar fi înţelept să nu luați decizii importante. Pe de-o parte, sunteți extrem de uşor influenţabil, astfel că orice vi s-ar spune veți crede fără să clipiți. Pe de altă parte, vă lipseşte răbdarea, aşa că există pericolul să acţionați înainte le a lua în considerare toate aspectele unei probleme şi, implicit, înainte de a prevesti eventualele consecinţe nefaste. Poate părea dificil pentru o persoană activă ca dumneavoastră, însă este de preferat să stați deoparte un timp.

Fecioară
Urmează zile în care nu vă veți da în lături de la nimic. Orice dorinţă veți avea, vă veți grăbi să o îndepliniți, indiferent de consecinţe. Dacă ați început recent o dietă, perioada care urmează va fi extrem de neprielnică. Progresele făcute până în prezent vor fi ca şi inexistente, însă cel puţin nu veți avea parte de regrete mai târziu.

Balanţă
Viaţa personală şi cea profesională ar putea intra în conflict una cu cealaltă, astfel provocând mult stres şi dezordine în mintea dumneavoastră. Este momentul să vă prioritizați sarcinile şi să vă organizați mult mai bine decât ați făcut-o până acum. Focusați-vă pe ceea ce este cel mai important şi încercați să fiți cât mai eficient în rezolvarea îndatoririlor profesionale, astfel câştigând timp pe plan personal.

Scorpion
S-ar putea ca partenerul de viaţă să treacă prin momente dificile. Fie că este vorba de probleme profesionale, fie că întâmpină neajunsuri materiale, îl puteți ajuta printr-o atitudine iubitoare, care să inspire cât mai multă armonie şi calm. De asemenea, este o perioadă în care relaţia voastră ar putea evolua, astfel că aveţi şansa de a crea o legătură mai puternică.

Săgetător
Această perioadă vine cu romantism şi pasiune în viaţa de cuplu. Profitați din plin de această perioadă şi petreceți cât mai mult timp cu persoana iubită. Fie că este vorba de un weekend împreună sau de o mică vacanţă, dumneavoastră şi partenerul de viaţă vă veţi simţi minunat. De asemenea, reuniunile de familie sau întâlnirile cu prieteni apropiaţi sunt o altă variantă posibilă.

Capricorn
Perioada care vine s-ar putea să aducă nişte probleme de comunicare. Este posibil să vă simţiți ignorat sau să considerați că nu vi se acordă suficientă atenţie. În loc să vă lăsați cuprins de emoţii negative, încercați să rămâneți calm şi să îi convingeți pe cei din jur că părerea merită ascultată. Nu lăsați aceste tensiuni trecătoare să vă afecteze! Concentrați-vă pe ceea ce contează şi faceți ceea ce vă face să vă simţiți fericit.

Vărsător
Următoarea perioadă facilitează întărirea relaţiilor profesionale sau de prietenie, stabilite nu de foarte mult timp. Totuşi, pe parcursul săptămânii nu este exclus să apară mici dezechilibre, care poate nu vă vizează în mod direct, ci pe cineva apropiat dumneavoastră. Dacă partenerul de viaţă este afectat în vreun fel de orice schimbare din jur, răbdarea şi înţelegerea vă vor fi aliaţi.

Peşti
Perioada aceasta vă face să fiți mai activ, lucru ce va spori productivitatea. Datorită energiei de care dați dovadă, se poate ca membrii familiei să vă ceară ajutorul în diferite situaţii. Ar fi indicat să fiți înţelegător şi să le oferiți sprijinul atunci când puteți. De asemenea, poate unii dintre ei vor vrea doar să discute cu dumneavoastră, lucru ce nu necesită un efort prea mare. Prin urmare, fiți sincer şi spuneţi-vă opinia atunci când vă este solicitată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS