16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți foarte preocupat de evenimente sociale şi nu mai aveți timp de lucruri serioase. Păreți foarte deschis și interesat să cunoaşteți cât mai mulţi oameni, iar atitudinea pozitivă vă ajută să faceți o impresie bună şi să vă faceți prieteni noi. Este, însă, important să vă amintiți să vă faceți timp şi pentru dumneavoastră.

Taur
Farmecul interior şi manierele vă ajută să vă îmbunătăţiți relaţiile atât cu superiorii, cât şi cu ceilalţi colegi de muncă. Sunteți un pic intimidat de figurile autoritare, dar încercați să vă păstrați încrederea în dumneavoastră. Munca grea depusă în ultima vreme va începe să îşi arate roadele.

Gemeni
Vă concentrați pe proiectele importante şi s-ar putea să nu acordați atenție prietenilor şi familiei. Sunteți interesat să învățați lucruri noi şi căutaţi metode de a obţine venituri suplimentare. Înainte să le spuneți celorlalţi ce părere aveți despre o situaţie, ar trebui să o analizați, pentru că atunci când va trebui să vorbiți despre asta să aveți cele mai bune argumente.

Rac
Investiţiile pe termen lung, mai ales cele care au legătură cu imobiliarele, se dovedesc eficiente în această perioadă. Dacă v-ați gândit să vindeți sau să  cumpărați o casă, acum este momentul să o faceți. Dați dovadă de răbdare în tot ce faceți şi veți vedea că măcar un scop important se va îndeplini. Încercați să nu aplecați urechea la bârfe, vă afectează mai mult decât credeați.

Leu
Dacă le spuneți colegilor ideile, s-ar putea să puneţi la cale proiecte importante şi să găsiţi soluţii la probleme care vă dau bătăi de cap. Va trebui să mergeți la multe întâlniri, dar aveți energia necesară să le faceți faţă. Mintea este orientată spre afaceri şi acţionați foarte eficient în tot ce întreprindeți.

Fecioară
Astăzi vă ocupați de documente! Poate semnați un contract pentru un nou loc de muncă sau obţineți o mărire de salariu. Ideile reuşesc să vă impresioneze superiorii şi să vă facă să vă simţiți important la locul de muncă. Eforturile din ultima vreme vor fi, în sfârşit, recunoscute.

Balanţă
Aveți foarte multe idei bune şi reuşiți să vă impresionați atât prietenii, cât şi colegii şi superiorii. Toate semnele arată că tot ce realizați în această zi va deveni un succes. S-ar putea să cheltuiți mai mulţi bani decât vă permiteţi. Încercați să vă abţineți de la cheltuieli inutile, pentru că le veți regreta.

Scorpion
Faceți descoperiri care vă atrag atenţia şi vă fac să vă puneți multe întrebări referitoare la ce vă doriți de la viaţă. Veți realiza foarte multe lucruri şi veți înţelege mai bine ce vreți să faceți mai departe. Este important să nu uitaţi să luați pauze la muncă şi să vă relaxați. Oricât ați fi de ocupat, aveți nevoie să vă mai abateţi gândurile de la lucrurile serioase.

Săgetător
O problemă de sănătate vă obligă să renunțaţi în ultima clipă la o călătorie în interes de serviciu. Nu vă faceți griji, şefii vă înţeleg şi vă ajută să vă rezolvați situaţia neplăcută. Nemulţumiri pot apărea din partea colegilor, care trebuie să preia din sarcini, însă nu ţineți cont de ele. Toată lumea are momente dificile.

Capricorn
Aşteptați-vă să vă confruntaţi cu unele probleme la locul de muncă, din cauza unei colege invidioase. Probabil a lansat zvonuri, dar în loc să vă enervați, mai bine le-ați ignora. Dacă ţineți foarte mult la adevăr, puneți faţă în faţă colegii de serviciu vinovaţi de această situaţie. Chiar dacă ei nu vor recunoaşte nimic, vă veți simţi împăcat.

Vărsător
O problemă sentimentală din trecut revine în actualitate şi s-ar putea chiar să creeze disensiuni cu actualul partener. Spuneți-i că nu înseamnă nimic, făceți-l să înţeleagă că îl iubiți şi rezolvați singur situaţia. Este important să nu vă enervați, pentru că nu veți face decât să agravați lucrurile. Dacă vă păstrați calmul, până seara veţi uita de probleme.

Peşti
O persoană în vârstă vă dă sfaturi care vă ajută să luați o decizie importantă în carieră. Simţul practic este scăzut astăzi, dar prietenii şi rudele vă ajută să vedeți clar lucrurile. Încercați să nu intrați în discuţii în contradictoriu cu o persoană mai tânără. Chiar dacă aveți dreptate, nu va recunoaşte asta, indiferent de argumentele aduse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS