21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile gospodăreşti, care nu mai pot fi amânate. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte considerabil, aşa că puteţi miza pe sprijinul rudelor pentru a termina treaba cât mai repede. N-ar fi exclus ca cineva din anturajul apropiat să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă.

Taur
Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil astăzi, când veţi primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat ar fi bine să nu vă implicaţi în investiţii riscante. Activităţile de divertisment vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian.

Gemeni
Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum.

Rac
Șansele de a rezolva o chestiune cu care vă confruntați de mai mult timp sunt mari și ar fi păcat să nu le fructificați. Nu vă implicați în discuții în contradictoriu cu cei de la serviciu și toate vor evolua cât se poate de bine. O investiție făcută în această zi ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Leu
Obstacolele care vă vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu prietenii evoluează ceva mai bine, aşa că puteți spera la sprijinul acestora în tot ce doriţi să întreprindeţi. Colaborările ar trebui evitate.

Fecioară
Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze.

Balanţă
Se va ivi o bună ocazie să finalizaţi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru vă va îmbunătăţi starea de spirit, mai ales că aţi făcut o investiţie importantă de timp şi nervi. N-ar fi rău să acordaţi mai multă atenţie modului în care doriţi să cheltuiţi banii. De asemenea, ar fi de dorit să vă ocupaţi ceva mai mult de relaţia cu partenerul de viaţă.

Scorpion
Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar până la sfârşitul intervalului veţi reuşi să vă echilibraţi. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi căci o rudă apropiată vă va anunţa o mică realizare. Energia fizică este mare şi vă permite să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse.

Săgetător
La serviciu veţi avea o mică surpriză în sensul că unele lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate se vor dovedi a nu fi întru totul şi va trebui să reveniţi asupra lor. Oricum, veţi avea parte de o zi în care se vor ivi tot felul de situaţii care vă vor ţine cu sufletul la gură. La serviciu, lucrurile încep să se precipite, dar nu este cazul să aveţi emoţii.

Capricorn
Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar într-un astfel de context ați putea cunoaște pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relația cu colaboratorii ar putea deveni mai tensionată dacă veți insista să vă susțineți cu prea multă vehemență punctele de vedere.

Vărsător
Popularitatea dumneavoastră este la limita superioară, aşa că puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a vă lărgi cercul de prieteni. Traversaţi o perioadă în care ceea ce demaraţi, chiar dacă nu pare foarte important, vă va urmări mult în viitor. La serviciu nu este cazul să vă implicaţi în activități deosebite.

Peşti
Este posibil să aveţi şansa unui câştig cel puţin mulţumitor. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să v-o canalizaţi spre un scop concret. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă mai relaxaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS