Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Centrul de interes al Berbecilor pentru săptămâna care începe va fi dragostea. Cei singuri vor începe să caute ceva serios sau chiar se vor gândi să reia o fostă relaţie. Cei cuplaţi vor dori să facă un pas înainte. Grijile financiare vor trece pe planul al doilea, mai ales că un prieten le va veni în ajutor cu o mică, dar binevenită sumă de bani. Nici profesia nu îi va stresa prea mult, vor primi sarcini de rutină de care se vor achita fără probleme.

Taur

În perioada următoare, Taurii vor fi cam dezorientaţi în ceea ce priveşte situaţia lor profesională. Vor primi tot felul de propuneri derutante din mai multe părţi şi nu vor şti ce să creadă. Ar fi mai bine să se concentreze asupra jobului actual, pentru că aşa au mai multe şanse să evolueze. O sumă de bani primită de la cineva din familie îi va ajuta să-şi rezolve nişte probleme legate de locuinţă.

Gemeni

În săptămâna următoare, Gemenii vor fi foarte creativi şi spontani în relaţia de cuplu. Partenerii lor se vor bucura de multe surprize şi momentele plăcute se vor ţine lanţ. Din păcate, această stare de veselie continuă va avea efecte negative asupra planului profesional: mintea Gemenilor nu va sta deloc la job şi vor fi tentaţi să lase lucrurile pe ultima clipă. Banii vor fi cheltuiţi, chiar aruncaţi cu dărnicie pentru plăceri personale.

Rac

Racii vor fi nevoiţi să înveţe să comunice mai bine cu partenerul de cuplu, comunicarea însemnând altceva decât văicăreala continuă. Deşi ei pun foarte mare accent pe comunicare în teorie, se pot dovedi destul de nerăbdători şi insensibili în practică. Partenerul nu se va mai mulţumi cu vorbe goale, ci va aştepta o schimbare vizibilă de comportament.

Leu

Multe discuţii legate de bani vor transforma săptămâna Leilor într-o negociere dură. Proiectele lor pot da rezultate foarte bune, dar va fi nevoie să lupte mult pentru ele. Planurile li se vor schimba de mai multe ori şi nu vor primi un răspuns sigur până la sfârşitul săptămânii. Câteva neplăceri legate de sănătate îi vor face mai iritabili, dar nu se vor mobiliza pentru rezolvarea lor.

Fecioară

Fecioarele fac multe eforturi în această perioadă pentru a se remarca profesional. Nu e vorba doar de mai multă muncă, ci şi de învăţarea unor lucruri noi, care le-ar putea evidenţia profesional. Vor avea spor în tot ce întreprind, cu condiţia să-şi facă un program de lucru eficient, ceea ce nu e greu pentru această zodie. O cheltuială neprevăzută riscă să le strice planurile de weekend. Oricum, banii le vor scăpa printre degete.

Balanţă


Balanţele se vor concentra foarte mult asupra familiei în zilele următoare. O rudă apropiată le va cere un ajutor financiar, dar ar fi recomandat ca Balanţele să nu pară că au cedat prea uşor, altfel li se va cere şi mai mult. Tot de un eveniment de familie va fi legat un drum la sfârşitul săptămânii. Vor apărea multe cheltuieli legate de casă, dar vor reuşi să se descurce onorabil.

Scorpion

Profesia va fi pe primul plan pentru Scorpioni în această săptămâna. Relaţia cu superiorii va fi un pic tensionată în primele zile, dar se va destinde pe la mijlocul săptămânii. Scorpionii trebuie să mai renunţe puţin la cuvintele acide şi la încăpăţânare. O reacţie bună la stres va fi privită cu admiraţie de către şefi. Va fi mult de muncă, dar, dacă trec de acest hop, vor avea şi avantaje financiare. Relaţia cu partenerul de cuplu va fi plină de surprize plăcute.

Săgetător

Pentru Săgetători, urmează o săptămână foarte favorabilă dialogului. Orice probleme ar avea cu cei din jur, din orice motive, acum este momentul să ia taurul de coarne. Vor fi extrem de convingători, aşa că sunt toate şansele să fie mulţumiţi de rezultatele discuţiilor. În profesie, vor avea ocazia să încerce ceva nou, să abordeze un proiect îndrăzneţ şi să se facă remarcaţi. Totuşi, să nu încerce să obţină totul prea repede, aşa cum au obiceiul.

Capricorn

Săptămâna Capricornilor se va caracteriza printr-o lipsă totală de racordare la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Vor întârzia mult, nu vor respecta termenele care li se impun, vor uita multe lucruri importante. Ar fi bine să aibă agenda bine organizată dacă vor să evite discuţiile cu şefii. Banii se vor duce la fel de repede cum vor veni, dar nu vor apărea probleme din cauza lor.

Vărsător

Pentru Vărsători urmează o săptămână plină de stres, în care li se vor contesta anumite realizări şi vor fi nevoiţi să ia unele lucruri de la capăt. Nici domeniul amoros nu este scutit. Vărsătorii singuri vor fi nevoiţi să-şi justifice multe acţiuni în faţa partenerului, însă ar fi mai bine să fie fermi, pentru că altfel vor da curând peste aceleaşi probleme. Se întrevăd multe cheltuieli care le vor da bugetul peste cap.

Peşti

Peştii au în faţă o săptămâna reuşită în ceea ce priveşte negocierile de orice fel, fie că e vorba de o mărire de salariu sau de realizarea unor planuri împreună cu persoana iubită. Ei vor şti să îşi impună ideile fără să creeze invidie în jurul lor, iar succesele de acum vor avea consecinţe pe termen lung. Să fie atenţi cu banii, există riscul de a pierde sume importante sau de a fi victimele unor jafuri sau escrocherii.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 19 martie 2016

Actualitate

» Alertă în unele supermarketuri: cinci sortimente de apă plată conțin bacterii și nu sunt propice consumului
» ANSVSA: Autoritățile italiene au greșit când au introdus alertă pentru brânza românească. Italienii au recunoscut greșeala
» Care este țara care vrea să interzică vânzarea de țigări
» Explozie puternică în centrul Instanbulului
» Managerul Tarom, Edouard Heinzmann, suspendat din funcție. Schimbările nu vor afecta zborurile
» Snoop Dogg a anunțat pe Facebook ca va veni la Bogata, după greșeala făcută în Columbia
» Un avion s-a prăbușit în Rusia. Sunt 62 de morți
» Cartea de weekend
» Peter Schneider revine cu o nouă piesă

Publireportaj

» Noi investiții pentru amenajarea tuturor spațiilor expoziționale ale Muzeului Olteniei Craiova

Dolj

» Oltenii, în căutarea vacanței ideale
» Asfaltarea din Bariera Vâlcii s-a împotmolit din nou
» Primarul din Caraula, demis de prefect
» „Weekend family“ la Științele Naturii
» Duminici de poezie în teatru, cu Ion Mureșan
» Sărbătoare în Fabrica de povești electroCOLIBRI
» Zeci de mii de euro, din trei spargeri de mașini în Craiova

Gorj

» Plecarea lui Călinoiu de la CJ, undă de şoc în viaţa politică locală
» Sticlarii din Gorj, la mare căutare în Slovacia
» Copiii cu dizabilități au plantat arbori
» „Ora Pământului“, marcată la Târgu Jiu

Sport

» Handbal (f) / România a făcut un nou pas spre JO 2016
» Atletism / Andrei Gag, vicecampion mondial la aruncarea greutăţii
» Tenis: Djokovic și Nadal, adversari în semifinalele turneului ATP de la Indian Wells
» Tiberiu Uşeriu a câştigat maratonul 6633 Ultra, cel mai greu din lume. Olteanul Vlad Tănase şi Andrei Roşu au trecut şi ei linia de sosire
» Mogoșanu: Să fim noi cei isteți cu Poli!
» CSO Filiași, în criză
» Vor „câinii“ la picioare

Educatie

» Șase școli din Dolj, zero promovați la simularea bacului

Magazin

» Bancul zilei
» Întreruperi energie electrică de luni
» Picătura de cunoaştere – Moartea este un proces reversibil?
» Ia te uită! – Dincolo de limite
» Horoscopul săptămânii viitoare

Top