11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Pregătiţi o călătorie ce va avea loc cândva în perioada următoare, dar plecarea respectivă implică o întreagă serie de sarcini premergătoare pe care nu le puteţi amâna. O zi liberă înseamnă o altă zi întreagă de muncă în avans, e nevoie de o planificare din timp pentru ca toate să meargă de minune, dar cu cât sunteţi mai prudent şi mai organizat dinainte, cu atât călătoria în sine se va desfăşura mai bine.

Taur
Exact lucrul către care arătaţi cea mai mare suspiciune poate fi, de fapt, cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuzaţi o şansă doar pentru că, momentan, nu vă inspiră încredere. Poate e o situaţie dificilă, la început, dar care ar putea lua o turnură excelentă după primele etape şi, dacă-i spuneţi nu acum, s-ar putea să regretaţi amarnic că aţi dat singur norocului cu piciorul.

Gemeni
Cuvinte precum speranţă, credinţă, visare sunt la ordinea zilei azi, pentru că tot ce vă doriţi cel mai mult se va materializa cândva, dar nu chiar acum, pe loc. Poate fi vremea miracolelor, deci îndrăzniţi să transmiteţi spre cer toate dorinţele imense, cu încredere maximă că se vor împlini. Staţi puţin de vorbă cu inima şi descoperiţi ce anume vă doriţi cel mai mult.

Rac
Iubirea cere fidelitate, corectitudine, sinceritate, deci să nu vă mire că partenerul vrea ceva mai multe dovezi în acest sens. Nu înseamnă că se îndoieşte de sentimentele dumneavoastră, dar are unele temeri în suflet care se cer alungate de mărturii incontestabile. Dacă vă simţiţi cu musca pe căciulă, faceţi ceva să scăpaţi de această senzaţie de vină, pentru că şi cel drag o resimte.

Leu
Pentru dreptul la succes, e nevoie de o adevărată confruntare de forţe, dar deţineţi toate resursele necesare pentru a ieşi învingător din competiţie. Aveţi ambiţie, energie din belşug, o dorinţă fantastică de a vă impune deasupra tuturor, iar rivalitatea nu vă sperie, ci vă motivează şi mai tare. Cu cât e mai bun contracandidatul, cu atât vă concentraţi mai bine voinţa către succesul visat.

Fecioară
Uneori, vă este frică s-o luaţi de la capăt, pentru că sunteţi prea ataşat de ceea ce aveaţi deja, dar azi e bine să spuneţi adio acelei emoţii, acelei stări de lucruri de care nu vă puteţi desprinde. Apare altceva mai promiţător la orizont, care vă atrage ca un magnet, ca atare e momentul cel mai bun să vă desprindeţi. Închideţi acel capitol, e vremea să plecaţi din acel loc spre alte orizonturi.

Balanţă
Aveţi prea multe de făcut şi, pentru că vreţi să vă împărţiţi între atâtea sarcini, practic nu o rezolvaţi pe nici una aşa cum ar trebui. Fiţi exigent şi alegeţi, dintre toate problemele pe rol, doar una de care să vă ocupaţi prioritar, altfel consumaţi timp şi energie pe atât de multe planuri fără să ajungeţi la nici un rezultat satisfăcător. Nu puteţi fi eficient făcând şi una, şi alta, împărţindu-vă pe atâtea fronturi simultan.

Scorpion
Mare grijă la tentaţiile rele ale acestei zile pentru că sunteţi gata să faceţi o mare greşeală, împins de cineva care, sub aparenţa unui prieten, caută să vă inducă în eroare. Sunt doar rele intenţii şi, dacă le ascultaţi, aţi putea ajunge în faţa unui eşec imposibil de reparat. Este o zi în care, dacă nu sunteţi prudent sau atent la semnalele negative care vin din toate părţile, aţi putea pierde totul, fără a mai recupera ceva după aceea.

Săgetător
Iubirea nu e însoţită doar de artificii, baloane sau Feţi Frumoşi călare pe cai albi, ci poate exista în viaţă şi prin cele mai mărunte gesturi. Cel drag vă poate demonstra cât de mult ţine la dumneavoastră printr-un banal semn prin care vă arată, de fapt, că vă poartă de grijă, că e preocupat de viaţa de zi cu zi, dacă v-aţi îmbrăcat bine, dacă aţi mâncat sau altele de genul acesta, aparent banale.

Capricorn
Aveţi mult de lucru, dar nu prea daţi randament din cauza celor din jur, care nu ştiu altceva decât să critice ceea ce faceţi şi să vă pună beţe în roate. Ar fi de preferat să lucraţi de unul singur, fără să depindeţi de nimeni, dar e greu de crezut că nu va fi nevoie, la un moment dat, de sprijinul sau contribuţia celor din echipa de lucru sau de alte persoane care ar trebui să vă ofere diverse soluţii.

Vărsător
Vă convine de minune atmosfera calmă care se lasă peste unele planuri ce momentan nu mai aduc nimic nou în atenţie. Ocupaţi-vă de o serie de lucruri banale care tot aşteaptă la rând, dar după ce le veţi duce pe toate la îndeplinire, veţi vedea că, dintr-o dată, se eliberează lista de sarcini, lăsând loc pentru multe alte preocupări interesante.

Peşti
Nu le ştiţi chiar pe toate, ca atare n-o faceţi pe grozavul într-o situaţie în care aţi avea mai mult de câştigat dacă spuneţi sincer: nu ştiu! Întrebaţi, aveţi alături oameni mult mai experimentaţi, care vor şti să vă îndrume de minune într-o direcţie din care aveţi numai de câştigat. Acceptaţi inocenţa, limitele, poziţia de simplu învăţăcel şi staţi cu urechile pâlnie la ce are cel de lângă dumneavoastră să vă transmită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS