10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nici un obstacol vă nu stă în cale, însă priviți nostalgic în trecut. Nu aveți destul timp pentru viaţa personală, vi se pare că nu aveți destui bani ori simţiți că nu vă bucurați de sprijinul prietenilor. Indiferent de scuze, nu le lăsați să interfereze cu activitatea zilnică. Puteți să rezolvați orice problemă, câtă vreme rămâneți cu picioarele pe pământ.

Taur
Dacă încercați să explicați ceva confuz unei persoane din anturaj, s-ar putea să vă pierdeți în detalii. Încercați să nu vă complicați, căutați cuvinte cât mai simple, iar dacă nu înţelegeți ceva, spuneți asta. Vă confruntaţi cu o problemă care are foarte multe fețe, este important să o analizați în profunzime şi să înţelegeți fiecare perspectivă.

Gemeni
Nu este o idee bună să fiți foarte agresiv astăzi, pentru că o astfel de atitudine nu vă aduce nimic bun. Fiți cald, bun şi înţelegător şi veți vedea că oamenii din jur vor fi mai dornici să vă ajute. Stați departe de oamenii care încearcă să vă scoată din sărite pentru că este în interesul lor să vă provoace.

Rac
Astăzi nu este o idee bună să reacţionați impulsiv pentru că ceilalţi vă vor interpreta greşit ieşirile. Încercați să nu fiți arogant, pentru că nimănui nu îi plac oamenii care cred că le ştiu pe toate. Fiți atent la ce au alţii de spus şi respectați-le sentimentele şi trăirile. Puteți să le spuneți celorlalţi ce credeți, dar făceți-o cât mai blând, cu diplomaţie.

Leu
Ați avut o perioadă tensionată, care se va încheia astăzi. Nu aveți motive să intrați în panică sau să vă îngrijorați. Respirați adânc şi lăsați raţiunea să vă îndrume mai departe. Este important să vă păstrați gândirea pozitivă, pentru că vă dă încredere în dumneavoastră. Seara sunteți cuprins de entuziasm, pentru că primiți vizita unui prieten.

Fecioară
Este greu să faceți alegeri, dar astăzi vreți să analizați fiecare opţiune şi să vă dați seama care este cea mai bună variantă. Creierul nu va face decât să cântărească avantajele şi dezavantajele unei situaţii, pentru a găsi cea mai bună soluţie. Este o zi bună să fiți spontan şi să încercați să ieşiți din rutină.

Balanţă
Nimeni nu poate fi deprimat în preajma dumneavoastră. Chiar dacă nu sunteți foarte fericit, aveți o energie pozitivă care vă ajută să vedeți partea bună a oricărei situaţii. Este un moment bun să stați în preajma oamenilor şi să socializați. Aveți de spus lucruri foarte interesante, care îi vor surprinde pe cei din jur.

Scorpion
În jur va fi mai multă agitaţie decât de obicei, dar este important să vă păstrați calmul şi să vă concentrați pe lucrurile cu adevărat importante. Nu încercați să schimbați mentalitatea oamenilor din jur, pentru că nu vă vor asculta. În plus, dacă insistați foarte mult, îi veți enerva pe oameni şi îi veți face să se îndepărteze.

Săgetător
Dacă vă purtați ca şi cum o problemă reală nu există, nu veți ajunge nicăieri, ba chiar veți fi mai stresat decât de obicei. Cu cât vă confruntaţi mai rapid cu această situaţie, cu atât mai repede veți reuşi să o rezolvați. Dacă tebuie să discutaţi un subiect sensibil cu o persoană din anturaj, fiți direct şi pregătit pentru multe întrebări.

Capricorn
Vă este greu să rămâneți cu picioarele pe pământ, dar trebuie să vă ocupați de treburile administrative. Asigurați-vă că v-ați plătit toate facturile, că ați înapoiat împrumuturile pe care le-ați luat sau că v-ați amintit de zilele de naştere ale prietenilor. Vedeți imaginea de ansamblu, iar asta vă face să dați argumente bune în orice dezbatere şi să câştigați simpatia superiorilor.

Vărsător
O persoană care vă scoate din sărite nu îşi dă seama că vă pune în faţa unui subiect sensibil. Încercați să nu luați lucrurile foarte personal şi nu vă enervați. Lucrurile nu sunt doar albe sau negre, mereu este mai mult decât ce se vede cu ochiul liber. Puteți scăpa de stresul acumulat în timpul zilei cu o baie fierbinte sau o ieşire cu un prieten bun.

Peşti
Oamenii din cercul de prieteni vă consideră liderul lor şi vă urmează îndeaproape. Toată lumea pare să iubească muzica pe care o ascultaţi şi aduce în discuţie subiecte plăcute. Bucurați-vă de această popularitate pentru că nu va dura o veşnicie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS