5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgram Colours Cinema Craiova, 11 - 17 martie

Program Colours Cinema Craiova, 11 – 17 martie

London Has Fallen Avanpremiera – Cod roșu la Londra
Regia: Babak Najafi
Cu: Morgan Freeman, Melissa Leo, Gerard Butler,Aaron Eckhart
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durată: 99 minute
Rating: N15  IMDB: 6.5
După decesul Prim Ministrului britanic, un plan diabolic de eliminare a celor mai mari lideri ai lumii este pus în aplicare la înmormântarea acestuia de către o organizație teroristă. Terifiantul plan ar duce la distrugerea capitalei Marii Britanii și aplicarea unei groaznice viziuni asupra viitorului. Sigura speranță de a opri dezastrul rezidă în implicarea Președintelui Statelor Unite ale Americii (Eckhart) și a formidabilului său Serviciu Secret – mai exact a conducătorului acestuia (Butler) – dar și a unui rigid agent al serviciului britanic MI-6 (Riley), ce nu se încrede în nimeni.
Joi 21:20

Kung Fu Panda 3 – 3D Avanpremiera
Regia: Jennifer Yuh, Alessandro Carloni
Cu: Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman,Jackie Chan, Lucy Liu
Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 95 minute
Rating: AG  IMDB: 7.6
După ce a scăpat Valea Liniștită de maleficul lord Shen, pașnicul și mâncăciosul Po se bucură de gloria faptelor sale de vitejie. Relaxarea și toate bunătățile din lume îi încântă zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, căci dolofanul panda va avea de înfruntat o extraordinară amenințare supranaturală al cărei scop este distrugerea completă a spiritului kung fu! Trădarea unuia dintre Cei cinci furioși îl va mâhni nespus pe Po, care va trebui să dea totul pentru a dovedi valoarea inestimabilă a prieteniei și a încrederii și pentru a-i salva din nou pe locuitorii din Vale.
dublat
Sâmbătă, Duminică 12:30

The Divergent Series: Allegiant  
Regia: Robert Schwentke
Cu: Zoë Kravitz, Theo James, Shailene Woodley,Naomi Watts, Miles Teller, Maggie Q
Gen film: Aventuri, SF
Durată: 121 minute
Rating: AP12  IMDB: –
După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi așteaptă, asta mai înseamnă și să-și abandoneze pentru prima dată prietenii și familia. Tot ce știau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucnește un război care amenință întreaga omenire. Pentru a supraviețui, Tris va lua decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul, puterea de sacrificiu și iubirea.
Vineri, Luni până Miercuri 14:10; 18:30; 21:10
Sâmbătă, Duminică  18:30; 21:10
Joi 14:10; 18:40; 19:00

Triple 9 : Codul străzii
Regia: John Hillcoat
Cu: Woody Harrelson, Teresa Palmer, Michelle Ang, Kate Winslet, Gal Gadot, Chiwetel Ejiofor
Gen film: Crimă, Thriller
Durată: 115 minute
Rating: N15  IMDB: 6.7
Triple 9 spune povestea unui grup de poliţişti corupţi şantajaţi de mafia rusească în a comite un jaf imposibil. Pentru asta ei pun la cale un „999”, codul poliţiei pentru cazul unui poliţist împuşcat. Lucrurile se complică la maxim atunci când poliţistul care ar fi trebuit să fie sacrificat (Affleck) decide să ia atitudine.
Vineri, Luni până Miercuri 12:20; 20:50
Sâmbătă, Duminică  12:50; 21:30
Joi 21:00

The Brothers Grimsby – Grimsby
Regia: Louis Leterrier
Cu: Sacha Baron Cohen, Rebel Wilson, Penélope Cruz, Mark Strong, Isla Fisher
Gen film: Comedie
Durată: 82 minute
Rating: N15  IMDB: 6.8
Sebastian, asasin de top al MI6, are un frate. Un singur lucru ii lipseste lui Nobby, fratele lui mai mic. Dupa ce au fost adoptati de familii diferite, Nobby si-a petrecut urmatorii 28 de ani cautandu-si fratele. Afland intr-un final unde il poate gasi pe Sebastian, Nobby pleaca pentru a-si intalni fratiorul. Acuzat pentru ceva ce nu a comis si vanat de toata lumea, Sebastian realizeaza ca, pentru a salva lumea, va avea nevoie de asistenta idiotului sau frate.
Vineri, Luni până Joi 14:30
Sâmbătă, Duminică  15:10

Zootopia 3D
Regia: Rich Moore, Jared Bush, Byron Howard
Cu: Shakira, Jason Bateman, Idris Elba, Ginnifer Goodwin
Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 108 minute
Rating: AG  IMDB: 8.3
În oraşul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.
dublat
Vineri, Luni până Joi 12:00
Sâmbătă 10:30; 14:30
Duminică 10:30; subtitrat 14:30

Gods of Egypt 3D -Zeii Egiptului 3D
Regia: Alex Proyas
Cu: Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler
Gen film: Aventuri, Fantastic
Durată: 100 minute
Rating: AP12  IMDB: 5.7
Intriga din Gods of Egypt se declanșează atunci când unul dintre zei, Seth (Butler) ucide un altul, pe Osiris. Când fiul lui Osiris, Horus (interpretat Nicolaj Coster-Waldau), în încercarea de a se răzbuna, se alege cu ochii scoși, un singur om, un tânăr hoț îndrăgostit de o sclavă, se încumetă să ajute la înfrângerea zeului nebun.
Vineri până Miercuri 16:30; 18:50
Joi 16:40

Deadpool
Regia: Tim Miller
Cu: Ryan Reynolds, Gina Carano
Gen film: Acţiune, Fantastic, SF
Durată: 106 minute
Rating: N15  IMDB: 8.5
Supranumit „mercenarul cu gură mare”, Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin, însă, și cu unele inconveniente: instabilitatea psihică și un fizic desfigurat.
Vineri, Luni până Miercuri 16:10
Sâmbătă, Duminică 16:50
Joi 16:20

Open Season: Scared Silly – Năzdrăvanii din pădure. Speriosul sperioşilor
Regia: David Feiss
Cu: Kathleen Barr, Garry Chalk
Gen film: Animaţie, Comedie
Durată: 85 minute
Rating: AG  IMDB: 6.2
Legenda unui vârcolac furios ameninţă buna dispoziţie la o tabără de vară din pădure, ceea ce îi va face pe eroi să-şi înfrunte temerile, dar şi să dezlege misterul din spatele legendei. Boog, Elliot, și toată gașca lor veselă se întorc, așadar, pentru noi aventuri… de speriat!
dublat
Sâmbătă, Duminică 11:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS