22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Se pare că astăzi veți urca foarte sus pe scara socială. Și asta, pentru că munca grea pe care ați depus-o în ultima vreme începe să dea roade. Nu ezitați să acceptaţi provocările care se ivesc. Dacă vă este teamă că vor ieşi la iveală emoţii pe care le-ați ascuns cu multă vreme în urmă, poate a venit vremea să le înfruntaţi.

Taur
Dacă un membru al familiei are o stare proastă şi nu spune de ce, poate este o idee bună să luați iniţiativa şi să ajutaţi. Persoana respectivă poartă pe umeri o povară care o apasă la fiecare pas. Încercați să faceți ceva să îi mai ridicați din greutate şi să o ajutaţi să îşi revină. Puteți să îi dați sfaturi sau pur şi simplu să o ascultaţi.

Gemeni
Vă simţiți gata pentru o schimbare. Nu este vorba că sunteți nemulţumit de serviciu sau de mediul înconjurător. Pur şi simplu sunteți dornic de o provocare. Vă puteți potoli setea de aventură dacă luați mai multe responsabilităţi la muncă ori dacă vă înscrieți la un curs. Orice activitate nouă va da minţii stimularea de care are nevoie.

Rac
Dacă un prieten sau un coleg pare că are probleme, veți dori să stați departe de el, pentru că vă este teamă să nu îi invadați intimitatea. Nu este cazul. Puteți da o mână de ajutor. Persoana respectivă s-ar putea să aibă foarte multă nevoie de dumneavoastră şi să nu aibă curaj să vă ceară. Intervenţia va fi apreciată şi poate chiar recompensată.

Leu
Astăzi aveți o intuiţie foarte mare, iar asta va avea avantaje şi dezavantaje. Multe gânduri ciudate vă vor trece prin minte şi doar timpul va decide ce este premoniţie şi ce este pur şi simplu visare cu ochii deschişi. Ați putea să ignorați aceste instincte, ca să nu vă încurce activităţile zilnice. Viaţa este prea scurtă pentru a încerca să faceți totul ca la carte.

Fecioară
Cariera s-ar putea să fie pusă pe locul doi din cauza unor bârfe, zvonuri sau politici de la birou. Un coleg s-ar putea să tragă sforile în interesul său fără să se gândească la consecinţe şi la cum vor fi ceilalţi afectaţi. Faceți tot ce puteți pentru a opri aceste uneltiri.

Balanţă
Încercați să aveți mai multă grijă de dumneavoastră în această perioadă. Sunteți tentat să faceți mai mult decât puteți, ignorați pauzele şi nevoile de odihnă, nu ştiți să refuzați invitaţiile la petreceri şi nici să vă abţineți de la cumpărături. Viaţa socială este foarte activă, dar aveți nevoie de odihnă, aşa că încercați să menţineți un echilibru.

Scorpion
Aflați veşti neplăcute în legătură cu starea financiară, dar până la urmă vă dați seama că lucrurile nu sunt atât de rele precum ați crezut. Încercați să verificați toate informaţiile înainte să intrați în panică. Tehnologia vă joacă feste, dar o scoateți la capăt până la urmă. Va trebui să vă ocupați de probleme administrative, dar la final vă veți simţi foarte bine că ați scăpat de ele.

Săgetător
Colegii sunt foarte tensionaţi. Va trebui să vă alegeți cuvintele cu mare grijă şi veți simţi că mergeți pe marginea prăpastiei. Nu vă dați seama care este sursa anxietăţii, dar privirea din ochii colegilor s-ar putea să vă facă să înţelegeți de ce sunteți agitat. Nu este o zi bună să îi criticați pe alţii.

Capricorn
Aveți tendinţa de a-i proteja pe cei dragi şi de a le ascunde adevărul. Ar fi o greşeală. Chiar dacă acţionați din dragoste, membrii familiei merită să ştie adevărul, oricât ar fi de dureros. Nu aveți cum să îi feriți de realitate sau de mediul exterior. Cei mai mulţi oameni, chiar şi cei tineri, preferă să ştie adevărul.

Vărsător
Vă aşteaptă o zi fascinantă! Un vizitator din străinătate vă deschide pofta de aventură şi vă face să vă gândiți la tărâmuri pe care nu ați păşit încă. Toate persoanele pe care le cunoaşteți astăzi sunt interesante, iar multe vă vor ajuta şi pe viitor. Curiozitatea şi pofta de viaţă sunt la cote maxime. Sunt şanse mari să plecați într-o călătorie.

Peşti
Vă simţiți foarte obosit. Chiar dacă munciți din greu de obicei şi vă place ce faceți, este o zi bună să stați în pat şi să vă odihniți. Aveți nevoie de câteva ore ca să vă umpleți de energie. De mâine vă ocupați și de carieră, iar şefii vă vor înţelege. Găsiți o cale de a-i ajuta pe oamenii apropiaţi, vor avea nevoie, dar poate nu vor îndrăzni să ceară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS