Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Vă detașați de tot ceea ce până acum v-a făcut rău și vă deziceți de obiceiurile nefolositoare. Probabil că nu mai suportaţi să vi se spună ce să faceți, cum să faceți. Greşeala constă în a-i face pe ceilalţi să se simtă vinovaţi pentru modul în care ați decis să acţionați. Forţa cu care vă concentrați este inegalabilă, de aici şi capacitatea de a rezolva probleme care par a nu avea soluţii. Ați putea fi, pentru o scurtă perioadă de timp, salvatorul întregii lumi.

Taur

Este posibil să simţiți nevoia să vă distrați în moduri catalogate drept „ciudate“ de către societatea noastră. La locul de muncă este posibil să aveți parte de-o avansare neaşteptată sau să primiți o sumă de bani drept bonus, de asemenea, o surpriză plăcută. Claritatea în gândire şi abilitatea de a observa imaginea de ansamblu sunt accentuate şi favorizate în această perioadă.

Gemeni

Se pare că acum veți culege roadele a tot ceea ce ați făcut în ultimele săptămâni, mai ales dacă aceste acţiuni au legătură cu cariera sau cu alte situaţii de natură socială ori publică. În schimb, este esenţial să descoperiți şi să păstrați echilibrul între ceea ce faceți pentru familie şi modul în care acţionați pentru evoluţia proprie. Dacă vi se propune să acceptați o funcție de conducere, asigurați-vă că puteți onora cerinţele acesteia.

Rac

Poate că nu vă doriți neapărat să fiți în centrul atenţiei, dar se pare că, de această dată cel puţin, nu mai aveți scăpare. Va trebui să le răspundeți celor care vă solicită şi care au nevoie de sfaturi sau care doar vor să se afle în prezenţa dumneavoastră, în orice moment. Este posibil să primiți nişte veşti la care nu vă aşteptați.

Leu

Se accentuează nevoia de a deţine controlul, mai ales în relaţiile în care sunteți implicat cu un raport egal de putere. De preferat este să nu cedați presiunilor partenerului de viaţă şi nici să încercați să vă impuneţi voinţa cu orice preţ. În cazul în care aveți de semnat contracte sau de încheiat noi înţelegeri, alegeți să faceți aceste demersuri cât mai curând posibil. Evitați achiziţiile în această perioadă.

Fecioară

Aveți nevoie de atenţie, ați vrea să aveți parte de respectul celorlalţi fără a fi nevoit să-l câştigați. Cu toate acestea, o atitudine infantilă care cere să aibă parte de alintare nu vă caracterizează, deci evitați să o aveți. Găsiți echilibrul între autonomie şi independenţă, predispoziţiile de a face acest lucru şi ocaziile existând încă în această perioadă. Sunteți foarte uşor de citit acum, vă expuneți emoţiile şi trăirile interioare cu mare uşurinţă.

Balanţă


Circumstanţele sunt de aşa manieră încât vă doriți să petreceți singur mare parte din timpul liber. Şi bine faceți, deoarece acum veți putea descoperi multe elemente negative din propria viață, situaţii care pot fi eliminate şi soluţii neaşteptat de bune. Este posibil să descoperiți nişte secrete sau să aveți parte de întâlniri cu persoane care privesc viaţa dintr-o cu totul altă perspectivă. Sănătatea trebuie pusă pe primul plan în această perioadă.

Scorpion

A sosit momentul să realizați care este scopul vieții dumneavoastră şi ce aveți de făcut în ceea ce priveşte vieţile celor din jur, cum vă implicați şi în ce condiţii o faceți. Sunteți important în viaţa acestora și veți avea parte de momente care vă vor face să realizați aceste lucruri. Dintr-o dată, vă veți găsi înconjurat de prieteni, alături de aceştia simţindu-vă bine.

Săgetător

Toţi vă remarcă acum. Asigurați-vă că vă prezintaţi lumii în cel mai diafan mod posibil, având o alură unică. Aveți nevoie de atenţie şi de ceea ce o carieră strălucită vă poate oferi. Acum este timpul să vindeți ceea ce aveți de vândut cât mai scump posibil. Există şanse să întâlniți oameni ale căror idei inovatoare vă vor scoate din anonimat. Puteți fi un profesor excelent în această perioadă de timp, asumându-vă ceea ce interlocutorii înţeleg din dialogurile purtate cu dumneavoastră.

Capricorn

Se pare că vă este testată credinţa, filosofia de viaţă și cunoaşterea acumulată până acum. Dați teste peste teste, această perioadă fiind o continuă lucrare de control. Însă, nu vă faceți griji; capacitatea creatoare, înţelepciunea inegalabilă şi rezistenţa de care dați dovadă vă vor ajuta să depăşiți orice obstacol.

Vărsător

Ceea ce dați, acelaşi lucru veți primi. E o perioadă în care persistă riscul de a culege furtună dacă semănați vânt. Descoperiți şi păstrați echilibrul între ceea ce trebuie să faceți pentru dumneavoastră şi ceea ce aveți de oferit celorlalţi. De asemenea, dacă aveți de achitat datorii, nu amânați. Nu este o perioadă potrivită pentru a face împrumuturi, mai ales mari şi pe termen lung. Nu vă bazați pe un ajutor promis, fără a lua în calcul posibilitatea unei deziluzii.

Peşti

Dacă până acum a fost vorba despre dumneavoastră, de acum încolo va fi vorba despre partener şi despre ceea ce puteți face pentru a avea parte de un mediu propice dezvoltării amândurora. Negociați cu adversarii, fiți diplomat şi dacă puteți face ceva pentru a pune capăt neînţelegerilor sau luptelor pentru putere şi control, nu ezitați să acţionați.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 27 februarie 2016

Actualitate

» Olimpicii internaționali, premiați la Târgul Gaudeamus
» Afganistan: Atentat în apropierea Ministerului Apărării soldat cu morți și răniți
» Deputatul Nicolae Păun, arestat preventiv
» Copilul de la Mioveni, diagnosticat cu sindrom hemolitic uremic, este în stare gravă
» Controale în toată ţara pentru depistarea imigranţilor ilegali
» 4 luni de la incendiul din Colectiv
» Măsuri de igienă cu caracter preventiv vor fi comunicate în școli
» 12 noi cazuri de copii cu probleme digestive
» A murit Tony Burton, actor și antrenor pe ecran al boxerului “Rocky”
» Un meteorit a explodat deasupra Pământului, cu o forţă mai mare decât bomba de la Hiroshima
» Cinci regiuni din România, în topul sărăciei europene!
» SUA: Un bărbat a ucis 4 persoane, printre care și copii, după care s-a sinucis
» Deputatul Nicolae Păun află astăzi dacă va fi arestat
» Afganistan- O rachetă a căzut la baza României
» Siria: A intrat în vigoare încetarea focului, în virtutea acordului americano-rus
» Final de februarie cu „Prințul Broască“ și „Cântăreții din Bremen“
» Marin Sorescu, omagiat la Tradem
» Moravuri din vremuri trecute

Dolj

» Săptămâna Bulgariei în Stagiunea „Europa“
» Pacient într-un sistem de sănătate bolnav/ Pacienții cu boli rare luptă cu amorţeala din sistemul medical
» Fructele şi legumele, la control
» Judecătorii de la Tribunalul Dolj se mută într-un sediu nou
» Craiova, gazda Campionatului Mondial de Salvare al Federaţiei Chinologice Internaţionale
» Pompierii doljeni au primit vineri drapelul de luptă
» Întreruperi energie electrică de luni

Gorj

» CJ Gorj a aprobat rectificarea de buget
» Controale la magazinele care au practicat vânzări cu preţ redus
» Angajat al Primăriei Dăneşti, reţinut pentru înşelăciune
» Percheziţii la firmele care comercializează piese auto

Olt

» Olt- Bătrână decedată în incendiu, la Stoicănești

Sport

» Fotbal / CSM Vâlcea s-a impus la Târlungeni
» Handbal (f): SCM Craiova a învins Unirea Slobozia
» Fotbal / CSU Craiova – CFR Cluj, scor 0-1, în Liga I (update, declaraţii)
» Fotbal / Alegerile AJF Dolj, amânate
» Handbal (m): CS Universitatea înfruntă U Cluj
» Trei puncte sau nimic
» SCM organizează colectă pentru handbalista Ada Iliescu
» Crosul îndrăgostiților, duminică, în Parcul Tineretului
» Oradea – Craiova, încă un meci tare din play-off
» „Viperele“ vor punctele de la Târlungeni
» CSO Filiași și ACS Podari găsesc cu greu golul
» Fotbal / Programe, clasamente, rezultate

Magazin

» A fost depistată variaţia genei care dezvoltă schizofrenia
» Bancul zilei
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită!: Jack Reacher – Un glonţ la ţintă

Top