10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vi se aduc numeroase critici, nu le luați în seamă. Fiți precaut, înainte să reacţionați, pentru că s-ar putea să luați lucrurile prea în serios. Este o zi benefică pentru investiţii. Dacă le faceți cu cap, sunt şanse mari să scoateţi profituri pe termen lung. Curiozitatea este la cote maxime, dar nu e cazul să vă băgați nasul în treburile altora.

Taur
Vă aşteaptă o perioadă confuză, în care veți avea impresia că domneşte haosul. Păstrați-vă calmul şi luați lucrurile aşa cum vin, mai ales dacă nu aveți cum să le schimbați. Încercați să nu faceți pe şeful cu cei din jur, pentru că se vor enerva şi s-ar putea să nu vă mai acorde ajutorul de care aveți atâta nevoie.

Gemeni
Aveți impresia că cineva vrea să vă ia locul, dar nu aveți nici un motiv să nu fiți sigur pe dumneavoastră, pentru că meritaţi să fiți unde sunteți. Nu intrați în discuţii aprinse şi încercați să nu vă criticați colegii prea mult, pentru că sunt mai sensibili decât de obicei. Continuați să vă faceți meseria la fel de bine pentru că sunt mari şanse să primiți un bonus.

Rac
Vă este greu să negați chimia care există între dumneavoastră şi altă persoană care vă apare în viață. Nu o dați la o parte, pentru că va avea o influenţă foarte puternică asupra vieţii personale, dar şi profesionale. În plus, de ce să vă opuneți sentimentelor, câtă vreme nu rănesc pe nimeni. Nu vă gândiți, însă, că va fi iubirea vieţii, e prea devreme.

Leu
Vreți să arătaţi că aveți mereu dreptate şi aveți tendinţa de a intra în certuri care nu vor duce la nici o concluzie. Sunteți impulsiv, dar în loc să dați vina pe oamenii din jur, gândiți-vă dacă nu cumva problema este la dumneavoastră, chiar dacă nu vreți să recunoașteți asta. Dispozitivele electronice vă vor da bătăi de cap.

Fecioară
Vă confruntaţi cu unele probleme de concentrare. Oricât de importante ar fi sarcinile pe care trebuie să le îndepliniți, nu reuşiți să vă adunați. Sunteți înclinat spre filosofie şi spre probleme spirituale, iar aceste nevoi nu vă vor lăsa să acţionați în ritmul obişnuit.

Balanţă
E bine să faceți un plan de economii şi să găsiți noi surse de venit. Dați peste câteva informaţii importante pe internet, care vă ajută să avansați în carieră. În mod normal, lucrați foarte mult, dar astăzi aveți un ritm mai lent și nu că sunteți leneş, pur şi simplu vă interesează alte lucruri.

Scorpion
Ar trebui să ţineți ochii deschişi, pentru că sunt mari şanse să întâlniți partenerul potrivit. Veți avea o zi neobişnuită, plină de surprize, aşa că nu vă faceți planuri, pentru că sunt şanse să nu iasă cum vă doriți. Dacă vi se face o propunere interesantă în carieră, nu o acceptați imediat. Analizați lucrurile şi vedeți care sunt avantajele, dar şi dezavantajele.

Săgetător
Sunt şanse să vă schimbați locul de muncă în perioada următoare. O persoană nouă vă atrage atenţia. Nu ezitați să intrați în vorbă cu ea, pentru că sunt şanse mari să ocupe un rol important în viaţa dumneavoastră. Implicați-vă în activităţi creative, pentru că veți avea idei foarte interesante. Încercați să mergeți într-un loc interesant, să vă relaxați.

Capricorn
Nu veți fi în toane bune şi nu prea observați ce se întâmplă în jur. Nu aveți foarte multă energie, dar nu înseamnă că nu trebuie să învăţați lucruri noi sau să refuzați să socializați. Ocupați-vă de lucrurile cele mai simple la muncă şi lăsați pe mâine sarcinile ceva mai complicate.

Vărsător
Schimbarea poate fi înspăimântătoare, chiar dacă este în bine. Dacă vi se oferă un job nou, aveți tendinţa de a ezita, dar gândiți-vă că niciodată nu este rău să învăţați lucruri noi. Dacă nu vă simţiți în stare, înseamnă că vă subestimați, pentru că sunteți destul de inteligent să faceți faţă oricărei provocări.

Peşti
Vi se oferă multe oportunităţi în carieră şi aveți tendinţa de a le accepta pe toate. Nu luați decizii pripite, pentru că iarba din curtea vecinului nu este niciodată cu adevărat mai verde. Este o idee bună să plecați într-o călătorie în locuri în care nu ați mai fost niciodată. Dacă vreți să aprofundați o nouă pasiune, acum este momentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS