17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Intuiţia şi simţul practic vă ajută să luați decizii inspirate în carieră. Dacă vi se propune un nou parteneriat, nu vă grăbiți să spuneți nu. Sunt mari şanse să iasă ceva bun din asta. Evitați discuţiile în contradictoriu şi fiți mai atent la nevoia de odihnă. S-ar putea să apară dificultăţi financiare, care vă vor pune în situaţii jenante.

Taur
Sunteți nevoit să amânați o excursie în interes de familie, din cauza unor dificultăţi financiare. Cu toate acestea, veți avea ocazia să implementați proiecte îndrăzneţe, la care lucrați de multă vreme. Ar trebui să vă petreceți seara acasă, în familie. Acum este momentul să aduceți în discuţie subiecte sensibile, pentru că nu vor apărea tensiuni sau certuri.

Gemeni
O zi favorabilă să vă implicați în activităţi profesionale noi, să vă programați întâlniri cu oameni importanţi sau să încercați să puneți în practică planuri de viitor. Veți reuşi să rezolvați orice problemă financiară care ar putea să apară în această perioadă.

Rac
Obţineți succesul, mai ales în activităţi domestice, dar şi în afaceri. Partenerii de muncă vor aprecia inițiativele, dar evitați să vă implicați în mai multe activităţi în acelaşi timp, pentru că s-ar putea să nu terminați nici una. Este o zi bună să vă gândiți la planuri de viitor, dar nu ignorați părerea partenerului, căruia ar trebui să îi acordați mai multă atenţie.

Leu
Este o zi bună să luați decizii importante referitoare la viaţa sentimentală. Chiar dacă nu aveți o situaţie financiară foarte bună, nu aveți nici un motiv să vă îngrijorați. Banii pe care nu îi aveți s-ar putea să vină când aveți mai mare nevoie de ei. Nu vă îngrijorați din orice problemă, pentru că vă veți simţi epuizat şi s-ar putea să deveniți irascibil.

Fecioară
Intuiţia vă ajută să găsiți moduri originale de a face schimbări în viaţa personală. Va trebui să ajungeți la un compromis cu familia într-o problemă administrativă. Nu ratați oportunităţile care se ivesc. În viitor veți simţi mari satisfacţii. Important este să aveți răbdare.

Balanţă
Aveți succes în activităţi sociale şi intelectuale. S-ar putea să primiți o sumă importantă de bani dintr-un proiect personal și începeți să faceți planuri de viitor pentru o afacere pe care vreți să o începeți cu un prieten. În plan sentimental veți fi foarte confuz. Acceptaţi sprijinul oferit de prietenii apropiaţi, pentru că vă face bine.

Scorpion
Vă confruntaţi cu dificultăţi în viaţa personală şi sunteți nevoit să luați o decizie importantă. De asemenea, aveți şanse mari să obţineți beneficii financiare importante. Este o idee bună să evitaţi speculaţiile financiare. Programul se va schimba spre seară, pentru că un prieten bun va avea nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Săgetător
O zi bună să obţineți recunoaştere socială şi să vă îmbunătăţiți situaţia financiară. Chiar dacă nu veți vedea rezultatele imediat, pe termen lung, aşteptați-vă la o îmbunătăţire. Plecați într-o excursie neplanificată, în care veți cunoaşte persoane care vă vor ajuta în carieră. Încercați să nu vă enervați din orice şi evitați să intrați în certuri cu cei apropiaţi.

Capricorn
Sunteți într-o formă de zile mari şi veți reuşi să vă adaptați în orice situaţie. Rezolvați problemele familiale şi chiar îi ajutaţi pe alţii să rezolve situaţiile dificile. Este un moment bun să comunicați cu prietenii şi cu familia. Nu exagerați cu sfaturile pe care le dați. Sunteți uşor confuz şi din această cauză s-ar putea să faceți unele greşeli.

Vărsător
Sunteți binedispus şi vă veți înţelege foarte bine cu oamenii din jur. Aveți dispoziția necesară să îi ascultaţi pe ceilalţi şi să le dați sfaturi foarte bune. Evitați să faceți promisiuni, dacă nu sunteți sigur că le veți respecta. Primiți o invitație la o petrecere, dar nu vă duceți decât dacă simţiți că aveți energia necesară.

Peşti
Astăzi veți începe un proiect nou şi veți face planuri de viitor. Partenerul vă este alături şi vă sprijină în orice situaţie. Evitați să faceți orice speculaţie, pentru că intuiţia nu funcţionează foarte bine. Va fi foarte greu să vă concentrați, aşa că evitați să luați orice decizie importantă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS