13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi sunteți controlat de ambiţii, iar asta s-ar putea să vă facă să vă implicați în mai multe treburi decât puteți duce. Nu faceți promisiuni pe care nu le puteți respecta dacă simţiți că nu aveți energie pentru asta. Renunţați la unele lucruri care nu sunt foarte importante.

Taur
Ar trebui să vă luați un pic de timp liber, oricât ați fi de ocupat. Ați fost pe fugă în ultima perioadă, pentru că ați avut multe de făcut. Productivitatea  este demnă de admirat, dar nu o veți mai putea ţine mult în acest ritm. Nici prietenii nu trebuie să vă ocupe astăzi prea mult din timp. Spuneți-le că vreți o seară doar pentru dumneavoastră şi vă vor înţelege.

Gemeni
Lăsaţi-vă toate fanteziile, speranţele şi dorinţele să vă ghideze şi lăsați deoparte responsabilităţile, temerile şi vina. Nu vă faceți programul după nimeni, dacă nu vreți să faceți asta. Trebuie să înţelegeți că nu puteți evita să faceți ceva doar pentru că vă sperie. Dacă ceva vă intimidează, asta înseamnă că trebuie neapărat cunoscut şi cucerit.

Rac
Începeți ziua cu un pic de dramă, iar această situaţie va strica dispoziţia unei persoane dragi. Mintea vă ajută să găsiți o soluţie la orice problemă şi veți reuşi să îi faceți şi pe cei din jur fericiţi. Dacă vă păstrați farmecul, veți salva ziua! Sunteți foarte diplomat şi căutaţi să împăcați pe toată lumea. Prietenii şi familia se îndreaptă spre dumneavoastră pentru sfaturi.

Leu
În orice conflict sunteți implicat, încercați să vă concentrați pe fapte şi nu pe emoţii. Nu puteți să vă analizați de fiecare dată felul în care vă fac ceilalţi să vă simţiți, pentru că pierdeți din vedere lucrurile cu adevărat importante. Sunteți o persoană foarte raţională în mod normal, folosiți-vă de asta şi veți reuşi să găsiți răspunsuri la orice problemă.

Fecioară
Dacă intrați în certuri dimineaţa o să fiți toată ziua tensionat și agitat. Vă veți linişti pe măsură ce va trece ziua, câtă vreme înţelegeți că trebuie să faceți şi unele compromisuri. Nu răbufniți dacă un prieten vă spune să luaţi prânzul într-un restaurant ales de el.

Balanţă
Una dintre relaţiile personale s-ar putea transforma într-una profesională, iar această asociere va fi benefică pentru amândoi. Comunicaţi foarte bine şi reuşiţi să faceţi tot ce vă propuneţi. Este o zi în care veți realiza foarte multe lucruri care vă vor creşte încrederea în forțele proprii.

Scorpion
Vă aşteaptă o zi bună, mai ales dacă începeți ceva. Un loc de muncă nou, o excursie sau un proiect în carieră vă ajută să ieşiți din rutină. Asigurați-vă că nu puneți prea multă presiune pe dumneavoastră şi nu aşteptați să vedeți rezultate imediate. Începutul este întotdeauna imprevizibil, dar vă poate aduce în situaţii foarte plăcute.

Săgetător
Lumea este plină de oportunităţi astăzi, aşa că încercați să profitaţi de ele. Creierul este deschis la idei noi şi sunteți dornic să încercați lucruri noi. Dacă v-ați gândit să vă apucați de un nou hobby, acum este momentul potrivit să o faceți. Dacă vreți să faceți o mişcare îndrăzneaţă în relaţie, este o zi bună pentru asta.

Capricorn
Nu este o zi bună să mergeți la cumpărături sau să nu fiți chibzuit cu banii. Se dă o luptă în dumneavoastră: pe de o parte vreți să fiți responsabil, pe de alta, vreți să vă faceți de cap. Ascultați-vă vocea şi încercați să înţelegeți că bunurile pe care le cumpărați nu vă vor face să vă simţiți cu adevărat mai bine.

Vărsător
Când oportunitatea vă bate la uşă nu trebuie să deschideți întotdeauna. Aveți grijă să nu fiți genul de persoană care spune „da“ de fiecare dată, pentru că nu întotdeauna este bine să fiți ocupat. Este momentul să vă implicați mai mult în ceea ce faceți deja. Nu aveți timpul şi energia necesare pentru a începe ceva nou.

Peşti
Astăzi găsiți răspunsul la o problemă pe care încercați să o rezolvați de multă vreme. De altfel, reuşiți să vedeți lucruri pe care alţii le omit. Sunteți fermecător şi toată lumea vă admiră şi vrea să vă intre în grații. Încercați să nu lăsați privirea în jos când ceilalţi vă complimentează şi purtați-vă ca şi cum toate aceste laude vi se cuvin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS