16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Pot apărea schimbări la serviciu care ar putea duce la o creştere a veniturilor. Ați lucrat din greu în ultima vreme, pentru a promova în carieră. Sunteți dispus să continuați cu acest ritm. Abilităţile de comunicare vă sunt foarte utile, dar aveți şi multă energie, astfel că sunteți mai puternic decât ați fost în ultima vreme.

Taur
Încheiați un proiect creativ la care ați lucrat mult în ultima vreme. Dacă aveți nevoie de feedback, vorbiți cu prietenii şi cu colegii. S-ar putea să vă scoată în evidenţă punctele slabe şi punctele tari de care nu erați conştient până acum, iar asta vă ajută în carieră. În plus, vă creşte încrederea în dumneavoastră.

Gemeni
Discuţiile cu prietenii sau cu rudele ar putea să vă readucă în atenţie amintiri traumatizante din trecut, peste care ați încercat să treceți. Chiar dacă nu vă veți simţi foarte bine, veți observa într-o lumină clară obstacolele care v-au ţinut pe loc până acum. Drumul nu va merge decât în sus.

Rac
Astăzi pot apărea schimbări importante în cartier. Poate aveți vecini noi, care vor ocupa un rol important în viaţa dumneavoastră, sau poate cei vechi vă afectează în mod subtil viaţa, dar într-o direcţie pozitivă. Vă conectați imediat cu oamenii noi pe care îi veți cunoaşte astăzi şi vă veți da seama că aveţi aceleaşi interese.

Leu
Eforturile pe care le-ați făcut în ultima vreme, pentru a avansa în carieră, vă vor pune în centrul atenţiei astăzi. Vă place să fiți persoana despre care se vorbeşte, dar astăzi ați putea chiar să împărtăşiți secretele şi să îi ajutaţi şi pe alţii să evolueze. Vă vor admira mai mult. Veți primi foarte multe complimente, iar această atitudine va creşte încrederea şi entuziasmul.

Fecioară
Astăzi puteți face o călătorie scurtă în compania prietenilor sau a colegilor. Sunt şanse să mergeți în excursie în interes de studiu. Lucrurile pe care le veți învăţa vă vor ajuta să faceți mici schimbări în viaţă, care vă vor duce mai aproape de succes. Nu ezitați să vă lăsați numărul de telefon, dacă cineva vi-l cere.

Balanţă
Cunoaşteți foarte mulţi oameni, poate prin intermediul proiectelor în care sunteți implicat. Aveți instincte bune, aşa că nu vă este greu să sesizați oamenii cu două fețe sau cei care au alte interese de la dumneavoastră. Încercați să nu renunțaţi, totuşi, la logică, când ascultaţi de intuiţie.

Scorpion
Sunt mari şanse să participați la un eveniment social important, precum o petrecere la care veți cunoaşte celebrităţi sau chiar un bal. Oricât de grandioase sunt aceste evenimente, veți prefera compania grupurilor mici şi veți dori să stați în umbră. Nu ezitați, totuşi, să intrați în discuţie cu oameni noi, pentru că s-ar putea să vă ajute în carieră sau să vă dea sfaturi foarte bune.

Săgetător
Sunteți foarte energic şi simţiți că puteți muta munţii, dacă vă doriți asta. Profitați de acest entuziasm şi mergeți către scopurile pe care le aveți de multă vreme. Sprijinul şi încurajările prietenilor sau colegilor vor fi foarte valoroase. Nu mai fiți atât de suspicios în dragoste.

Capricorn
Astăzi vă simţiți mai energic, mai entuziast şi mai motivat ca oricând. Sunteți optimist când vă gândiți la viitor, datorită succeselor recente pe care le-ați avut în carieră. Abilităţile intelectuale şi creative sunt foarte dezvoltate, însă dezavantajul este că s-ar putea să nu ştiți ce să alegeți între atât de multe idei noi pe care le veți avea.

Vărsător
Aveți foarte multă energie, iar asta vă face să fiți foarte determinat şi mai motivat să vă urmați visurile. Pot apărea probleme familiale sau legate de locuinţă, nu le amânați, oricât ați fi de ocupat la locul de muncă. Puterea interioară va fi mai mare decât de obicei, aşa că veți rezolva orice situaţie fără probleme. Nu vă fie teamă să vorbiți despre ce simţiți.

Peşti
Veți fi pus în faţa unor noi oportunităţi în carieră şi sunt mari şanse ca viaţa profesională să se îmbunătăţească. Nivelul de entuziasm este foarte mare, dar nu uitați să luați pauze şi să vă relaxați. Dacă puteți face câte o plimbare scurtă, nu ezitați! Aveți nevoie să vă puneți sângele în mişcare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS