21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Pot apărea schimbări favorabile în orice domeniu. Este o zi bună pentru a vă retrage în acel loc din interior, unde să găsiți din nou pacea și relaxarea. Observați mai mult și acționați mai puțin. Este un moment în care primiți mesaje esențiale și răspunsuri, care vă vor ajuta să construiți și să structurați, într-un mod mai sănătos, viața zilnică.

Taur
Contextul astral de astăzi este ca un filtru, planetele sunt precum o comisie de evaluare a aspirațiilor și proiectelor impuse. Aveți entuziasm în activitățile în care vă implicați. Vă aflați într-o perioadă cu potențial crescut de împlinire a unor dorințe, așa că selectați cu grijă gândurile, cuvintele și intențiile pe care le hrăniți.

Gemeni
E un moment de ajustare a unor parteneriate și e posibil ca experiențele de astăzi, cu iz de deziluzie, să vă testeze sinceritatea față de dumneavoastră și în legătură cu drumul profesional. Vă bucurați de susținere materială și de tot felul de uși deschise și favoruri, oriunde priviți și mergeți.

Rac
Abilitățile de comunicare vor fi benefice pentru toate relațiile. Sunt șanse mari să plecați într-o călătorie în interes personal, care vă face să vă schimbați anumite păreri pe care le credeați definitive. Este posibil să aveți parte de o dezamăgire sentimentală, dar prietenii vă ajută să o depășiți. Țineți cont de sfaturile lor, ceilalți stiu mai bine cum stau lucrurile.

Leu
O zi interesantă, care poate fi percepută ca un cumul de experiențe neclare și greu de înțeles, dar, dacă pătrundeți sensuri mai profunde ale acestora, veți vedea exact de ce aveți nevoie acum și veți descoperi, poate, și minciuni pe care vi le-au spus alții. Este o zi în care un văl poate cădea, dar în locul său apare mai multă înțelepciune și prosperitate.

Fecioară
Astăzi nu vă lipsește entuziasmul și sunteți pregătit să faceți numeroase schimbări. Este timpul potrivit să vă faceți planuri de viitor. Este, de asemenea, o zi bună pentru investiții, activități care vă pot spori veniturile. Nu ezitați să vă asumați și unele riscuri. Există șanse foarte mari să reușiți în tot ceea ce vă propuneți.

Balanţă
Vă aflați într-o perioadă în care se pot reactiva răni vechi și capitole trecute de viață care nu au fost încheiate și acceptate încă. E momentul să adoptați o atitudine axată pe compasiune și iubire, care vă conduce spre un spațiu mult mai clar și armonios. Aveți grijă de sănătate, nu mai munciți atât de mult, pentru că altfel veți fi epuizat.

Scorpion
Astăzi se activează niște setări interioare valoroase care țin în special de intuiție și de capacitatea de a simți mai mult realitatea. Fiți atent la ceea ce simțiți, la mesajele interioare care tind să vă ghideze acum spre recunoașterea unor căi potrivite și a unor adevăruri, atât în privința unei relații de iubire, cât și în privința unor proiecte care au șansa să înflorească în următoarea perioadă.

Săgetător
E posibil ca astăzi să fiți solicitat pentru a acorda sprijin și înțelegere unei persoane din familie. Sensibilitatea este crescută și aveți tendința să fiți mai empatic decât de obicei. Aveți grijă de propriile nevoi și nu luați asupra dumneavoastră responsabilitatea celorlalți. Este o zi de perfectă pentru introspecție, vindecare și transformare a unor emoții înmagazinate.

Capricorn
Dacă v-ați propus să vă ocupați de chestiuni pragmatice sau care cer atenție la detaliu, amânați-le pentru altă zi. Ziua aceasta este mai potrivită pentru comunicare intuitivă, empatică, de la suflet la suflet. Fiți atent la ce spuneți. Unele cuvinte e bine să mai fie păstrate o vreme.

Vărsător
O zi bună să începeți o afacere nouă sau să vă schimbați locul de muncă. Aveți o intuiție foarte bună, astfel că veți reuși să luați decizii bune. Abilitățile sociale sunt foarte bune și vă faceți cu ușurință prieteni noi. Țineți cont și de părerea celor dragi. Așteptați-vă ca un prieten sau o rudă de care nu ați mai auzit demult să vă dea o veste bună.

Peşti
Dacă v-ați făcut planuri pentru azi, așteptați-vă să se schimbe. Nu vă faceți griji, pentru că lucrurile vor acționa în favoarea dumneavoastră. Sunt șanse mari să întâlniți o persoană în vârstă care vă ajută să rezolvați o problemă personală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS