16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu aveți starea necesară să vă întâlniți cu prietenii sau să faceți activități care presupun efort fizic. Aveți nevoie de odihnă, așa că dați curs acestei nevoi, însă aveți grijă să nu vă izolați. Vă veți simți mai bine în compania colegilor și a oamenilor dragi. Situația financiară nu este foarte bună, însă se va îmbunătăți în scurt timp.

Taur
Nu este o zi benefică pentru călătorii și nici nu aveți mari șanse să obțineți beneficii financiare. Dacă sunteți timid sau nu aveți chef să fiți sociabil, s-ar putea să aveți parte de unele eșecuri în afaceri sau în plan social. Relațiile sentimentale nu vor fi afectate, însă este indicat să fiți mai atent la nevoile celor dragi.

Gemeni
Nu comunicați foarte bine cu cei din jur. Încercați să evitați ieșirile cu prietenii și interacționați cât mai puțin cu colegii de muncă, pentru că nu veți fi o companie foarte plăcută. Nu faceți investiții majore și nu cumpărați bunuri foarte scumpe, pentru că veți regreta mai târziu. Este o zi bună să rezolvați problemele de familie care au fost amânate.

Rac
Nu aveți foarte multă energie, iar colegii de muncă și prietenii încearcă să vă ajute și să vă scoată din această stare. În loc să vă lăsați copleșit de situație, mai bine căutați soluții. Evitați să luați decizii importante. Amânați activitățile care presupun concentrare și încercați să vă odihniți.

Leu
Sunteți într-o stare melancolică și nu reușiți să vă exprimați foarte clar, astfel că s-ar putea să lăsați loc interpretărilor. Evitați să faceți cumpărături sau să investiți sume mari de bani.  La muncă veți fi apreciat pentru stilul și metodele de lucru. Seara puteți merge la o petrecere, dacă simțiți că starea de spirit s-a îmbunătățit.

Fecioară
Simțiți nevoia să faceți schimbări în viață și să vă implicați în activități noi. Acordați atenție problemelor sentimentale și domestice. Ideile s-ar putea să nu primească aprecierea pe care o așteptați. Nu este o zi bună să semnați contracte sau să vă luați angajamentul pentru lucruri pe care nu sunteți sigur că le veți face.

Balanţă
Veți avea foarte multe probleme de rezolvat, dar sunteți plin de energie și le veți face față tuturor. Pot apărea unele probleme financiare, dar nu vă stresați din cauza lor, pentru că le veți rezolva. Important este să nu faceți cumpărături de care nu aveți nevoie. Dacă vă simțiți neglijat de oamenii dragi, discutați cu o persoană de încredere despre asta.

Scorpion
Amânați proiectele de afaceri sau activitățile profesionale care au nevoie de mult timp și implicați-vă mai mult în viața personală. Sunteți predispus să pierdeți bani, așa că stați departe de pariuri sau jocuri de noroc. Seara sunt șanse să primiți vești bune de la o rudă dintr-o altă țară.

Săgetător
Analizați avantajele și dezavantajele și chiar puteți aștepta câteva zile până să dați un răspuns. Relațiile sentimentale sunt favorizate și sunt mari șanse să petreceți o noapte romantică. Veți fi nevoit să vă confruntați cu probleme pe care le-ați ignorat în ultima vreme. Nu vă lăsați copleșit de situație, gândiți pozitiv, iar dacă aveți nevoie de ajutor, cereți-l unui prieten.

Capricorn
Abilitățile de comunicare nu sunt foarte bune, iar asta s-ar putea să vă afecteze relațiile sociale și sentimentale. Nu este recomandat să vă implicați în noi proiecte personale sau profesionale, chiar dacă prietenii încearcă să vă tenteze cu oferte interesante. Dacă vă simțiți neglijat de cei dragi, spuneți-le, pentru că s-ar putea să nu își dea seama că vă rănesc.

Vărsător
Sunteți într-o formă intelectuală de zile mari și veți avea foarte multe idei bune. Veți obține succesul în activități domestice. Nu ignorați părerea celor dragi, pentru că s-ar putea să vă ajute mai mult decât credeți. Evitați activitățile riscante, pentru că sunteți predispus la accidente.

Peşti
Simțiți nevoia să discutați cu persoane de sex opus despre problemele sentimentale. Aveți impresia că ceilalți vă neglijează, însă nu este indicat să vă lăsați afectat de astfel de lucruri. Nu vă bazați pe intuiție și nu trageți concluzii până nu cunoașteți toate faptele. Sunteți mai emoțional decât de obicei, iar asta vă poate face să reacționați
într-un mod impulsiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS