14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți foarte inspirat astăzi! Visele sau meditaţia v-au ajutat să obţineți un nivel foarte mare de spiritualitate şi reuşiți, astfel, să vă concentrați cu uşurinţă în orice situaţie. Aveți tendinţa de a cădea pe gânduri, iar asta vă frustrează, pentru că vreți să vă consumați energia doar cu activităţi practice.

Taur
O livrare pe care o aşteptaţi de multă vreme va ajunge cu întârziere, iar asta vă îngrijorează. Dispozitivele pe care le folosiți la muncă s-ar putea să vă întindă nervii la maximum, pentru că se vor defecta sau vor funcţiona într-un ritm foarte lent. Încercați să nu vă pierdeți calmul şi nu vă grăbiți!

Gemeni
Persoanele din jur dezbat tot felul de subiecte controversate sau bârfesc și nu ştiți ce să credeți. Încercați să nu plecați urechea la ce auziți şi nu trageți nici o concluzie până nu aveți dovezi clare. Aveți parte de o călătorie scurtă, care vă va relaxa. Sunteți foarte dedicat prietenilor, dar astăzi începeți să vă întrebați dacă ei sunt la fel de implicaţi ca dumneavoastră.

Rac
Implicarea la locul de muncă începe să dea roade! Colegii par să vă respecte mai mult, iar şefii se gândesc să vă promoveze. Abilităţile organizatorice şi capacitatea extraordinară de muncă sunt cele mai apreciate trăsături şi vă vor ajuta să obţineți succesul. Este o perioadă foarte bună să cereți ajutorul unei persoane care vă poate sprijini în împlinirea visului dumneavoastră.

Leu
În ultima vreme simţiți că nu ați funcţionat la adevărata valoare şi nici nu ați avut prea multă energie. Lucrurile încep să se schimbe de astăzi, iar astrele vă ajută să reveniți la forma obişnuită. Fiți ambiţios în tot ceea ce faceți! Veți fi răsplătit pentru eforturile depuse.

Fecioară
Astăzi căutaţi să vă conectați la un nivel foarte profund cu oamenii din jur. Dacă sunteți într-o relaţie, începeți să căutaţi stabilitate, iar asta s-ar putea să ducă la discuţii intense cu partenerul. Aveți foarte multe idei şi planuri. Este momentul să le treceți în practică.

Balanţă
Tensiunea pune stăpânire pe relaţiile familiale, aşa că nu este o zi bună pentru întâlniri cu părinţii sau cu rudele. Ar trebui să fiți diplomat în discuţii şi nu trageți concluzii până nu aveți toate faptele. La muncă, aflați informaţii neaşteptate, care vă vor ridica multe semne de întrebare.

Scorpion
Nu lăsați gelozia să vă împingă să spuneți lucruri pe care nu le credeți sau le veți regreta mai târziu. Gândiți-vă bine înainte să faceți o afirmaţie tăioasă, pentru că s-ar putea ca apoi să nu mai existe cale de întoarcere. Aveți foarte multă treabă la muncă, dar nu uitați să vă mai şi distrați.

Săgetător
Aveți o perspectivă nouă asupra vieţii şi nu vă mai pasă ce cred ceilalţi despre acţiunile şi deciziile luate. Aveți propriile standarde la care vă raportați, iar asta vă aduce aprecierea celorlalţi. Era şi timpul să deveniți conştient de potenţialul avut şi să îl puneți în valoare. Este o perioadă bună să vă implicați şi în activităţi artistice.

Capricorn
Sunteți mai dedicat ca oricând casei şi familiei. Poate ceilalţi cred că sunteți obsedat de succes şi carieră, dar aveți nevoie şi de stabilitate în plan personal. Este o perioadă bună să vă luați un angajament. Nu puneți prea multe întrebări şi faceți ce vă spune inima. Intuiţia nu v-a înşelat niciodată! Prietenii au nevoie de mai multă atenţie, mai sunați-i din când în când.

Vărsător
O persoană din anturaj s-ar putea să vă dezamăgească, dar ţineți cont că nu o face intenţionat. Înainte să o judecați, gândiți-vă la motivele care ar fi putut să o împingă spre o astfel de atitudine. Dacă aveți un plan în carieră, este momentul să îl puneți în practică. Sunteți foarte priceput în a vorbi de sentimente, iar uşurinţa de a spune deschis ce simţiți îi va ajuta şi pe ceilalţi să se deschidă.

Peşti
Este important să vă implicați în obţinerea stabilităţii materiale. Dacă aveți un job stabil, nu înseamnă că nu puteți să căutaţi ceva mai bun, cu un salariu mai mare. Nu vă mulţumiți cu puţin, mai ales că puteți realiza tot ce vă propuneți. Dacă simţiți că meritaţi o promovare la locul de muncă ar trebui să le spuneți asta şefilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS