Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Puteţi fi un consilier excelent, descoperiţi cu uşurinţă ceea ce altora le este ascuns înţelegerii. Se înmulţesc invitaţiile prietenilor, fiind chemat să redescoperiți bucuriile pe care activităţile socio-culturale vi le pot oferi. Exprimați-vă în cel mai original mod posibil, cu siguranţă veți fi apreciat (poate chiar şi invidiat). Tensiunile care apar în ambient pot deveni insuportabile, mai ales dacă acestea au la bază probleme legate de modul de funcţionare al obiectelor.

Taur

Evitați să vă plângeți de milă, nu vă alintați mai mult decât este cazul și, mai ales, fiți realist şi pragmatic. Există riscul de a pierde din vedere detaliile importante. Extravaganţele nu vă sunt de folos, cu atât mai puţin cheltuielile nesăbuite. Se apropie o perioadă foarte bună pentru a descoperi elementele ascunse. Aveți nevoie de un sistem de valori propriu foarte bine pus la punct şi pe care să îl respectaţi.

Gemeni

Se pare că a sosit timpul să luați o decizie importantă pentru viitorul dumneavoastră. De asemenea, se poate spune că este momentul să faceți curăţenie, să eliminați din viaţă acele relaţii care nu vă mai sunt deloc de folos, să renunţați la legăturile care vă seacă de energie şi vitalitate. Aveți grijă, impactul cuvintelor pe care le rostiți este maxim, de multe ori chiar nedorit.

Rac

Bucuria maximă va fi prezentă la sfârşitul acestei săptămâni, atunci când timpul petrecut alături de o persoană foarte dragă şi darurile pe care le veți primi vă vor lumina viaţa. Chiar dacă volumul de muncă pe care îl aveți de obicei se va mări, chiar dacă interacţiunile cu cei cu care aveți un raport egal de putere vor lua o turnură neaşteptată, veți trece de orice obstacol cu bine şi cu fruntea sus.

Leu

E o perioadă în care este indicat să vă ocupați de starea fizică şi să vă reorganizați rutina zilnică. Probabil că veți fi provocat să faceți schimbări, probabil că veți consuma mai multe resurse decât de obicei urmând sfaturile unor prieteni, în ceea ce priveşte acest aspect, important este să nu vă mulţumiți cu ceea ce aveți acum, crezând că totul este perfect aşa cum este. De evitat alcoolul şi dulciurile, dacă vreți să ajungeți la greutatea ideală.

Fecioară

De departe, cea mai bună veste este aceea că se amplifică şansele de a fi fericit. Pregătirile pe care le-ați făcut pentru viitor în ultima vreme încep să dea roade.  Se anunţă momente excelente petrecute în compania prietenilor. Nu vă subestimați talentele și aveți încredere că sunteți o persoană valoroasă la locul de muncă.

Balanţă


Aveți tendinţa de a vorbi prea mult, de a spune vrute şi nevrute, discutând despre detalii care nu fac subiectul preocupărilor obişnuite.  Reușiți să găsiți aspectele pozitive în orice situație și rezolvați cu ușurință problemele care apar. Fiți mai suspicios decât de obicei atunci când concluziile altora vă sunt prezentate într-o lumină de-a dreptul orbitoare. Dacă aveți nevoie de confirmări şi de o privire obiectivă asupra obstacolelor pe care le întâlniți, ascultați doar de opinia persoanei iubite.

Scorpion

Cresc şansele de a consuma mai multe resurse decât aveți nevoie. De evitat dependenţele şi chemările viciilor. Se pare că persoana iubită va fi din ce în ce mai prezentă în viaţa de zi cu zi, ceea ce este minunat în cazul în care îi simţeați lipsa şi ați fi vrut să petreceți mai mult timp alături de aceasta.

Săgetător

Este posibil să vă vedeți într-o lumină poate cam prea puternică. Riscul de a face gafe există; la fel şi şansele de a nu fi persoana potrivită la locul potrivit. Vestea bună este legată de primirea unei sume de bani care vă face viaţa mult mai frumoasă decât până acum. Dacă vă plac filmele şi lecturarea unor romane cu tentă science-fiction, concentrați-vă asupra acestor subiecte, deoarece volumul de informaţie de care veți beneficia prin intermediul acestora rareori este de o asemenea mare anvergură, ca acum.

Capricorn

Urmează o perioadă intensă, în care trebuie să învățați lucruri noi și să meditați. Din punct de vedere financiar, lucrurile decurg din ce în ce mai bine. În acelaşi timp, şi oamenii din jur vă vor percepe într-o nouă aură. Se poate spune că era momentul să vi se acorde credit necondiţionat şi opiniile să conteze cu adevărat pentru ceilalţi.

Vărsător

Bine ar fi să nu vă lăsați impresionat sau convins de ceea ce auziți, mai ales dacă informaţiile primite nu sunt verificate sau venite prin intermediul unor surse de încredere. Există riscul de a fi păcălit, de a nu judeca corect faptele pentru că nu aveți la dispoziţie elementele-cheie necesare. De asemenea, există riscul ca aceia care se află la mare depărtare de dumneavoastră să se folosească de informaţiile pe care le puteți furniza.

Peşti

Toate planurile de viitor sunt grandioase, însă riscul de a nu le putea duce la îndeplinire este prezent. Pe de altă parte, deşi vreți să ajutaţi oamenii din jur, deşi vă doriți să le oferiți oportunități de creştere, riscați să fiți perceput drept arogant. E o perioadă în care riscurile pe plan financiar nu sunt deloc binevenite. Încercați să găsiți un echilibru între minte și corp.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Actualitate

» Fotbal – Adrian Ropotan a semnat cu Pandurii Târgu Jiu
» Dosarul Revoluției nu va fi redeschis
» Cel puţin patru persoane au fost ucise, iar alte două grav rănite într-un atac armat la un liceu din Canada
» Cel puţin zece morţi şi 8.000 de zboruri anulate în SUA
» Raluca Olaru, eliminată în turul doi al probei de dublu de la Australian Open
» Peste 12.700 de angajați a MAI au acționat în perioada cu ninsori abundente și viscol
» Incendiu într-un vagon al unui tren de pe ruta Târgoviște-Pietroșița
» Infotrafic: Nu sunt drumuri închise, dar există ceață în unele zone
» Filmul „Brâncuşi din eternitate“, pe marile ecrane din Anglia
» Adela Liculescu, de la Craiova la Viena – Cucerește inimi cu acorduri de pian
» Gazeta de Sud, acasă la regele caricaturii, Ştefan Popa – Popa’S
» Temperaturile – pozitive din februarie, dar precipitațiile vor fi excedentare, în următoarele trei luni
» Un oltean în Antarctica

Dolj

» Pregătiri pentru Mica Unire. Restricţii de circulaţie în centrul Craiovei
» „Ursul păcălit de vulpe“ și „Rățușca cea urâtă“, la Colibri
» Regizorul Bogdan Cristian-Drăgan propune „Revolta Evei Braun“
» CJ Gorj a mijlocit înființarea Serviciului de Evidență a Persoanelor Bustuchin
» Percheziții și al treilea dosar penal la Primăria Filiași
» Seminar de fiscalitate, în Bănie
» Craiova – bună de plată pentru concertele lui Antonie Solomon
» Profesorii din Dolj optează pentru mai multe ore de științe
» Întreruperi energie electrică de luni

Sport

» Fotbal – Gorjenii au pierdut amicalul cu TSV 1860 Munchen
» Polo – România a terminat Campionatul European pe locul 10
» Volei (m): SCM-U Craiova a învins Dinamo în prima etapă din returul Diviziei A1
» Australian Open: Tecau si Rojer s-au calificat în optimi
» Derbi oltean la handbal
» Craiova luptă cu Dinamo la volei și baschet

Magazin

» Începe Carnavalul de la Veneția
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită! – Omu’ de la Zoo
» Bancul zilei
» Locuri fascinante pe care oamenii nu le-au vizitat

Top