10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Atmosfera este un pic apăsătoare şi asta vă face uşor neliniştit. Problema nu este în jur, ci înăuntrul dumneavoastră! A venit vremea să vă confruntaţi cu problemele interioare pe care le-ați tot evitat. Analizaţi-vă viaţa personală şi vedeți ce schimbări puteți face pentru a fi fericit. Uneori este indicat să faceți compromisuri, însă nu şi dacă acestea intră în contradicţie cu principiile avute.

Taur
Vă pricepeți foarte bine să manipulați concepte şi idei şi să vă folosiți de abilităţile analitice pentru a înţelege orice problemă care vă iese în cale. Oamenii vă apreciază pentru gândire, însă trebuie să înţelegeți că vine un moment în care trebuie să puneți în practică ceea ce credeți.

Gemeni
Începe o perioadă foarte bună în viaţa personală. Dacă sunteți într-o relaţie, lucrurile se desfăşoară, în sfârşit, potrivit aşteptărilor. Sunt mari şanse să vă mutaţi cu partenerul. Dacă sunteți singur, s-ar putea să vă întâlniți jumătatea pe care o aşteptaţi de multă vreme. În carieră vă simţiți tot mai sigur, însă asta nu înseamnă că este imposibil să greşiți.

Rac
Dacă ați avut probleme în relaţie sau în dragoste, nu vă aşteptați ca lucrurile să se îmbunătăţească prea curând. Oamenii din jur sunt plictisiţi de atitudinea de victimă, aşa că încercați să vă plângeți cât mai puţin. Sunteți mai agresiv decât de obicei şi vă pierdeți calmul din orice. Dați frâu liber emoţiilor.

Leu
Vă aşteaptă o zi foarte încărcată la muncă. Aveți noroc că vă place ce faceți şi reuşiți să vă terminați la timp responsabilităţile. Este o zi bună să lucrați la acele aspecte din viață care mai au nevoie de atenţie, pentru a fi perfecte. Aveți o relaţie nouă, în care nu v-ați implicat în ultima vreme, și e timpul să faceți ceva.

Fecioară
Astăzi vă gândiți mai mult decât de obicei la ce cred ceilalţi oameni despre dumneavoastră. Uneori vă este greu să luați decizii în situaţii delicate, pentru că vă este teamă să nu fiți judecat greşit, chiar dacă ştiți, deja, ce vreți. Încercați să aveți mai multă încredere în instincte şi nu plecați urechea la ce spun alţii.

Balanţă
Astăzi preferați să explorați cele mai ascunse cotloane ale sufletului. Va trebui, însă, să rămâneți raţional, pentru că altfel s-ar putea ca situaţia să vi se pară mai neagră decât este. În viaţa personală aveți impresia că ați fost învins la propriul joc şi vă simţiți vulnerabil. Folosiți această situaţie în favoarea dumneavoastră. Partenerul vrea să vadă că sunteți om şi nu le ştiți pe toate.

Scorpion
În zile precum cea de astăzi este indicat să meditați la evenimentele din ultima perioadă. Poate v-ați gândit că este cazul să schimbați unele lucruri ori încercați să găsiți altă cale pe care să porniți în viaţă. Răspunsul este chiar în faţa dumneavoastră. Trebuie doar să puneți totul cap la cap, iar pentru asta aveți nevoie de timp.

Săgetător
În ultimele săptămâni simţiți că ați făcut progrese în ceea ce priveşte exprimarea sentimentelor, însă s-ar putea să nu fiți conştient de asta. Dacă nu sunteți atent, sunt mari şanse să răniți pe cineva din jurul dumneavoastră. Nu confundați capacitatea de a vă controla sentimentele cu reprimarea lor.

Capricorn
Nu aveți de ce să vă dați cu capul de pereţi, indiferent de provocările care vă ies în cale. Nu este nimic căruia să nu îi puteți face faţă. Găsiți chiar timp să vă apucați de proiectele pe care le-ați tot amânat în ultima vreme. Oamenii cred că vă pricepeți de minune să aprindeți focul, dar nu ştiți să îl întreţineți, iar astăzi este o zi bună să le demonstrați.

Vărsător
Astăzi sunteți mai productiv decât niciodată! Tot ce atingeți pare că se transformă în aur, dar aveți impresia că nu puteți face lucruri minunate pentru dumneavoastră. Nu intrați în depresie, pentru că s-ar putea să cumpărați tot ce vă pică în mână. Chiar dacă sunteți tentat să vă lăsați pradă acestui obicei nesănătos, nu veți fi fericit mâine, când o să verificați contul de economii.

Peşti
Oamenii din jur par astăzi mai serioşi decât de obicei. Vreți să vă distanţați de ei măcar pentru o zi. Nu trebuie să plecați prea departe pentru asta. O vizită la teatru sau un film bun vor fi la fel de eficiente ca o excursie. Nu îi lăsați, însă, pe cei dragi să vadă că îi evitaţi. Fiți diplomat şi sustrăgeți-vă cu eleganță!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS