8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă plac ideile oamenilor din jur şi energia lor, iar partea cea mai bună este că şi ei au aceeaşi părere despre dumneavoastră. Faceți o impresie grozavă, fără să depuneți eforturi mari. Zâmbetul larg de pe faţă are puterea de a atrage mulţi aliaţi, bucurați-vă de această atenţie. Veți avea o zi reuşită din multe puncte de vedere, iar, dacă apar probleme, le veți depăşi cu uşurinţă.

Taur
Întâlniți unele obstacole în carieră şi vă gândiți dacă aveți tot ce vă trebuie pentru a reuşi şi a avansa. Nu strică să vă puneți întrebări, însă încercați să nu vă îndoiți prea mult de abilităţile dumneavoastră. Veți trece cu bine peste aceste nesiguranţe şi veți obţine rezultatele pe care le doriți, dacă nu vă pierdeți logica şi nu deveniţi foarte agiat.

Gemeni
Proiectele la care lucrați cu prietenii sau colegii decurg fără probleme astăzi, pentru că începeți să gândiți clar şi raţional. Sunteți foarte sigur pe ce vreți să faceți şi aflați foarte multe idei bune de la cei din jur. Sunteți invitat la multe evenimente sociale la care veți cunoaşte oameni interesanţi.

Rac
Indiferent că vă implicați în activităţi casnice, sportive sau profesionale, aveți foarte multă energie şi reuşiți să ieşiți în evidenţă. Nu vă ocupați timpul doar cu muncă, pentru că este important să vă şi relaxați, mai ales dacă o faceți în compania celor dragi. Ieșiți la masă cu prietenii şi discutaţi despre nimicuri.

Leu
Sunteți foarte responsabil cu banii, însă astăzi aveți tendinţa de a cheltui mai mult decât vă permiteţi. Poate investiți într-o piesă de calitate superioară sau găsiți ceva foarte valoros, la preţ redus. Este una dintre acele zile în care ar trebui să investiți în propria imagine şi să fiți mai atent la cum arătaţi. Asta vă ajută să căpătați o stare generală de bine.

Fecioară
Chiar dacă oamenii par că nu le pasă de dumneavoastră, încercați să nu fiți foarte critic cu ei. Dacă sunteți nemulţumit de ceva, spuneți-le frumos ce nu vă place. Diversitatea este foarte importantă şi trebuie să aveți grijă să nu stârniți haos.

Balanţă
În mod normal, vă înţelegeți bine cu toată lumea, însă de această dată s-ar putea să vă enervați din orice. Nu aveți chef să vorbiți despre ce simţiți sau ce vă deranjează, iar oamenii care insistă să vă fie alături vă vor scoate din sărite. Încercați să evitaţi interacţiunea cât mai mult şi implicați-vă în activităţile de la muncă.

Scorpion
Sunteți deschis la nou şi învățaţi cu uşurinţă tot ce vi se spune. Reuşiți să vă impresionați şi colegii sau prietenii, pentru că aveți un răspuns pentru orice. Vă descurcați singur şi toată lumea este uimită de capacitatea de adaptare la situaţiile noi şi stresante. Sunteți şi foarte creativ şi veți avea multe idei bune, care vă vor ajuta în carieră.

Săgetător
Vă aşteaptă o zi plină, dar care vă va face plăcere. Mintea este ascuţită şi vedeți foarte clar lucrurile. Este o zi potrivită să învățaţi lucruri noi, iar informaţiile pe care le aflați vă vor fi de mare ajutor. Nu plecați urechea la bârfele pe care le auziți la serviciu, pentru că nu vor face decât să vă abată atenţia şi să vă facă să lucrați într-un ritm mult mai lent.

Capricorn
Astăzi este indicat să vă răsfăţați! Mâncați ceva ce vă place foarte tare, chiar dacă sunteți la dietă, mergeți la un masaj sau la o şedinţa de cumpărături. Uneori, o felie de tort chiar vă poate ajuta să treceți peste toate! Este o zi în care ar trebui să vă bucurați de plăcerile fizice şi să trăiți momente de neuitat.

Vărsător
Va fi multă agitaţie în jur, de aceea nu ar trebui să luați decizii importante. Aveți impresia că toată lumea are ceva cu dumneavoastră şi sunteți un pic mai agresiv decât de obicei. Nu intrați în certuri, iar dacă cineva vă scoate din sărite, evitați-l! Concentrați-vă pe ce aveți de făcut la muncă, gândiți-vă la un plan care să vă ajute să vă organizați în următoarele zile.

Peşti
Visați cu ochii deschişi şi nu aveți nici o dorinţă să reveniți cu picioarele pe pământ. Nu vă ignorați prietenii, mai ales că unul dintre ei s-ar putea să aibă mare nevoie de dumneavoastră. Oricât ați fi de ocupat, încercați să nu refuzați o întâlnire cu o persoană dragă, pentru că veți afla lucruri importante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS