11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Pentru Berbeci vine o perioadă cu câteva probleme legate de comunicarea interumană, probleme care pot uşor degenera în conflicte. Se pare că veți fi ceva mai morocănoşi şi mai repeziţi decât de obicei, iar acest lucru va avea consecinţe mai ales asupra relaţiei amoroase. Nişte discuţii legate de bani se vor finaliza pozitiv, cu condiţia ca dumneavoastră să renunţați la atitudinea obişnuită de a crede că vi se cuvine totul şi să fiți mai diplomat.

Taur
Perioada e foarte bună, mai ales sub aspectul colaborărilor de afaceri cu cei apropiaţi (familie, prieteni, partener de cuplu). Orice proiect sau investiţie comună se vor finaliza cu succes, chiar peste măsura aşteptărilor. În dragoste, lucrurile stau foarte bine pentru că, dacă sunteți cuplat, relaţia se leagă şi mai strâns; dacă sunteți singur veți trece prin momente de singurătate şi confuzie.

Gemeni
Apar câţiva nori negri pe cer, care vă vor afecta capacitatea de decizie şi vă vor îndemna ori la pasivitate totală, ori la gesturi impulsive. Aceste probleme se leagă de formalităţi, de acte, sau dosare importante, care vor apărea ca nişte obstacole în calea unor proiecte urgente. În dragoste, cei cuplaţi trebuie să doarmă cu un ochi deschis: cineva va încerca să intervină în relaţie pe cele mai murdare căi (ameninţări, şantaj).

Rac
Nu trebie să vă aşteptați la prea multă acţiune în următoarele zile. Va fi una din acele săptămâni liniștite. Nu este momentul pentru nici un fel de decizie radicală, mai ales în ceea ce priveşte banii. În dragoste, vor exista mici conflicte, mici ciondăneli cu partenerul, pe care hipersensibilitatea dumneavoastră le va exagera: nu e cazul!

Leu
O perioadă a aşteptărilor şi a emoţiilor: telefoane care întârzie să sune, scrisori sau colete care nu mai ajung, răspunsuri neclare. Nu stați prea bine nici la capitolul energie. Simţiți nevoia să vă întindeți pe canapea şi să nu vă mai ridicați. La sfârşitul săptămânii, vor exista nişte discuţii neplăcute cu partenerul de cuplu: dacă nu arătați răbdare şi înţelegere, se poate ajunge chiar la ruptură. Dacă sunteți singur aveți parte de multe complimente şi invitaţii.

Fecioară
Sunteți extrem de ocupat în aceste zile, pregătindu-vă proiectele de carieră sau studii. Sunteți chemat la interviuri sau vi se vor anunţa examene noi şi uneori va fi nevoie chiar să călătoriți pentru a vă rezolva problemele. Nişte promisiuni legate de bani au toate şansele să se materializeze la sfârşitul săptămânii.

Balanţă
Se anunţă o perioadă excelentă din punctul de vedere al evenimentelor sociale şi al distracţiei. Deşi toată lumea se întoarce fără chef la muncă, dumneavoastră veți găsi destule ocazii să vă puneți farmecul în valoare la diverse petreceri. Pentru cei singuri, acest lucru ar putea însemna chiar şansa întâlnirii unui viitor partener. Cei cuplați vă veți trezi cu un cadou deosebit din partea partenerului.

Scorpion
Vă veți bucura în această perioadă de nişte recompense deosebite pentru unele servicii sau gesturi făcute recent. Poate fi vorba de un proiect de serviciu sau pur şi simplu de răbdarea şi înţelegerea arătate în domeniul sentimental. Cei cuplaţi veți intra într-o perioadă de maximă armonie şi veți primi chiar daruri speciale. Cei singuri aveți toate şansele să împărțiți nişte momente fierbinţi cu cineva deosebit.

Săgetător
A venit momentul să vă apucați de treabă: toate proiectele amânate până acum se vor acumula şi vă vor copleşi, dacă nu vă apucați urgent de ele. Nişte reverii romantice vă vor împiedica să vă concentrați la ceea ce este cu adevărat important. Nu este momentul pentru jocuri şi tachinări amoroase, pentru că aşa veți pierde timp preţios. Cei cuplaţi vă veți bucura de câteva momente deosebit de tandre în aceste zile.

Capricorn
Sunteți printre cei răsfăţaţi de astre în aceste zile. Începeți cu o veste bună legată de reuşita cuiva apropiat. La mijlocul perioadei, veți avea nişte discuţii legate de bani, în urma cărora veți obţine tot ceea ce ați solicitat. Se pare că veți avea succes în tot ce veți întreprinde. În dragoste, dacă sunteți singur, veți porni la vânătoare, contrar reputaţiei de introvertit.

Vărsător
Va fi o perioadă a surprizelor. La mijlocul perioadei ați putea primi nişte vizite neanunţate, nu neapărat şi binevenite. În dragoste, cei cuplaţi vor fi derutaţi de un comportament mai ciudat al partenerului şi vor cere explicaţii. Cei singuri s-ar putea trezi ţinta unei atitudini de cucerire de modă veche: flori, mesaje anonime, dedicaţii la radio. Veți face foarte multe demersuri pentru a obţine bani, veți munci mult, dar veți primi, în final, ceea ce vă  doriți.

Peşti
Veți avea  nişte zile bune, mai ales la mijlocul săptămânii. Veți primi veşti de la un prieten apropiat şi veți avea şanse mari de reconciliere cu cei cu care sunteți în conflict. Vor apărea şi nişte cheltuieli neaşteptate, dar care nu vă vor destabiliza bugetul. Relaţiile de familie se îmbunătăţesc simţitor, mai ales dacă ați avut neînţelegeri cu părintele de sex opus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS