3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi veți fi plin de îndoieli. Sunteți frustrat din cauza unor decizii pe care le-ați luat în viaţa personală şi aveți impresia că v-ați pripit. Analizați bine lucrurile şi mai lăsați să treacă un pic de timp înainte să aveți regrete. Este important să vă controlați emoţiile, dacă vreți să rezolvați problemele pe care le aveți.

Taur
Aveți o stare foarte neplăcută. Vă confruntaţi cu unele dezamăgiri şi simţiți nevoia să vă demonstrați că sunteți valoros, atât în plan personal, cât şi profesional. Sunt mari şanse să vă supărați pe o persoană foarte importantă pentru dumneavoastră. Nu vă lăsați copleşit de emoţii negative, pentru că o astfel de atitudine vă va face rău pe termen lung.

Gemeni
În ultimele zile v-ați propus să munciți din greu, să căutaţi stabilitate şi să urmați planurile întocmai. Astăzi, însă, veți avea parte de o surpriză. Veți primi veşti care vă vor face să vă abateţi de la programul stabilit sau veți cunoaşte oameni care vă vor descuraja. Treceți peste aceste obstacole, dacă nu vreți ca ele să vă controleze.

Rac
Sunteți anxios din cauza viitorului şi sunteți foarte stresat, mai ales dacă aveți un termen-limită. Trebuie să vă calmați, dacă vreți să vă terminați treburile la timp. Este un moment bun să începeți să faceți sport, vă dă mai multă încredere în dumneavoastră. Îndoiala nu este contraproductivă, încercați să scăpați de ea.

Leu
Nu sunteți deloc dispus să vorbiți despre sentimentele dumneavoastră. Totuşi, trebuie să înţelegeți că veți reuşi, astfel, să le înţelegeți mai bine, aşa că încercați să nu fiți încăpăţânat. Faceți doar ce vreți şi nu forţați lucrurile, ca să îi mulţumiți pe alţii. Fiți mai atent la excesele alimentare, moderaţia este cheia unei vieţi echilibrate.

Fecioară
Când încetați să mai credeți că aveți superputeri, vă veți simţi mult mai bine. Nu sunteți un supererou şi nu veți fi niciodată, aşa că reveniți cu picioarele pe pământ. Nimeni nu este! Sigur, aveți unele calităţi care vă ajută să vă diferenţiați de ceilalţi, dar asta nu înseamnă că puteți să faceți orice.

Balanţă
Nu este un moment bun să aderați la o anumită folosofie, indiferent ce promovează aceasta. S-ar putea să vă simţiți frustrat de incapacitatea de a şti pe ce drum să o luați, dar această nehotărâre vă va face bine. Continuați căutarea adevărului, oricât de greu vi s-ar părea drumul.

Scorpion
Nu lăsați lucrurile să se destrame în jur, mai ales că ați realizat atâtea până acum. Este un moment dificil pentru dumneavoastră, deoarece vă este greu să vă demonstrați calităţile, dar nu este un motiv suficient de bun să renunțaţi. Dormiți, faceți sport, mâncați sănătos şi vă veți simţi mai bine.

Săgetător
Nu vă mai îngrijorați, toată lumea are astfel de probleme. Sunați un prieten sau uitaţi-vă la un film amuzant, dar nu rămâneți în această stare. Trebuie să faceți un pic de cercetare sufletească, să vedeți de ce aveți astfel de stări, şi veți scăpa de ele. Aveți senzaţia că sunteți abandonat, dar lucrurile nu stau deloc aşa.

Capricorn
Astăzi sunteți în formă şi vă simţiți ca peştele în apă. Astrele vă provoacă să încercați ceva nou. Încercați să priviți lucrurile printr-o altă perspectivă, s-ar putea să vă placă. Aveți capacitatea de a vedea lucrurile în ansamblu, trebuie doar să vreți asta. Norocul va fi de partea dv. şi vă înţelegeți bine cu toţi colegii, iar asta vă dă o stare de bine.

Vărsător
Ca să obţineți ce vreți, trebuie să dedicați timp acelui lucru şi să faceți unele sacrificii. În ultima vreme, ați acumulat multă tensiune interioară şi este momentul să o lăsați să iasă. Vă veți da seama de asta din faptul că sunteți impulsiv şi vă enervați din orice. Dacă cineva vă critică, sunteți gata să explodați. Sunteți pe punctul de a declanşa o furtună, aşa că încercați să vă adunați şi să spuneți ce vă deranjează.

Peşti
Aţi ajuns într-un moment de cotitură şi trebuie să luați o decizie importantă. Vă este greu să renunțaţi la vechea viaţă, dar trebuie să înţelegeți că vă aşteaptă lucruri mult mai bune. Trecutul pare mult mai confortabil, dar necunoscutul vă va aduce multe momente frumoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS