15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Începeți ziua cum nu se poate mai bine și anume cu mici câștiguri financiare. Deja faceți planuri ce ați putea să faceți cu veniturile, dar nu vă bucurați prea tare pentru că aveți ceva taxe de plătit sau datorii restante. În loc să vă supărați pe situația nefavorabilă, mai bine v-ați bucura că ați avut cu ce să faceți față momentelor tensionate.

Taur
Ziua aduce mai multă conștiență în ceea ce privește un parteneriat sau poate resursele puse în comun cu familia. Este un bun moment să puneți punct unor capitole stresante ori păguboase, deși renunțarea nu este cu siguranță un proces simplu, ci mai degrabă unul în care trebuie să renunțați la orgoliu.

Gemeni
Astrele aduc un moment favorabil schimbărilor, un moment în care creativitatea este la cote ridicate. Faceți față cu brio oricărei situații de la muncă doar pentru că vă puneți intuiția la contribuție. Mulți colegi vă pot considera visător când vă ascultă planurile de viitor, însă dumneavoastră nu trebuie să dați explicații nimănui.

Rac
Viziunea clară de viitor a dispărut ca prin minune și confuzia își face loc. Partenerii implicați și ei au impresia că nu vreți altceva decât să îi lăsați baltă. O ceartă serioasă va izbucni, așa că trebuie să aveți niște argumente solide și chiar niște dovezi care să arate că reticența este justificată.

Leu
Nimeriți în mijlocul unor conflicte greu de stins și, fără să spuneți nimic, sunteți luat în colimator de certăreți. Veți fi nevoit să vă apărați și este suficient să aveți orgoliul lezat pentru a spune lucruri dintre cele mai nepotrivite. Spre seară veți fi nevoit să cereți scuze celor pe care i-ați rănit. Relaţia de cuplu poate fi îmbunătăţită dacă petreceţi mai mult timp împreună.

Fecioară
O problemă legată de job părea că nu putea fi rezolvată sub nici o formă, însă astăzi totul se rezolvă ca prin minune. Ajutorul pe care îl primiți de la o persoană plină de intenții bune vă ajută să ieșiți complet din zona stresului și să vă bucurați măcar astăzi de un strop de liniște.

Balanţă
Fie că vă place, fie că nu astăzi va trebui să luați niște decizii importante. Vedeți dezavantajele ambelor situații și nu vă mulțumesc în ciuda faptului că cineva face presiuni asupra dumneavoastră să îi comunicați hotărârea. Nu lăsați starea de moment să vă influențeze decizia, ci gândiți înainte să vă situați de o parte sau de alta.

Scorpion
În rezolvarea unei situații vă împiedicați de lipsa unor documente, așa că plecați în căutarea lor de la prima oră a dimineții. Faceți drumuri lungi și obositoare, dați peste oameni nepoliticoși, lucru care vă face să renunțați pe moment la întregul proces de obținere a documentului. Veți relua curând procesul când veți fi ceva mai calm.

Săgetător
Cei din jur s-au învățat cu latura dumneavoastră amabilă și pacifistă, dar sunteți extrem de dur astăzi astfel că faceți reproșuri care de care mai serioase la adresa familiei. Le vedeți defectele tuturor și, dincolo de asta, le plasați responsabilitatea pentru un eșec de moment.

Capricorn
Vă pricepeți de minune să puneți lucrurile în ordine în viața altora, deși vă scapă din vedere multe lucruri când vine vorba despre cea personală. Desigur că vor fi mulți cei care vă vor pune la punct și cu orgoliul rănit vă veți retrage în carapace. Nimic din ceea ce vi se spune nu contează în mod deosebit, de aceea ignorați sfaturile.

Vărsător
Cei de la muncă trag de dumneavoastră în toate direcțiile și din acest motiv deveniți iritat, mai ales după-amiază. Vă vărsați nervii pe cei din jur și stați mereu pe un butoi cu pulbere gata să lezați sentimentele cuiva. Un telefon primit spre seară vă descrețește fruntea, semn că aveați nevoie de o porție bună de râs. Numai această stare dispare repede și reveniți la agitaţia inițială.

Peşti
Vreți să vă apropiați de cei din familie pentru că i-ați neglijat în ultima vreme. Vreți să discutați despre ceea ce îi preocupă, dar vă loviți de ceva bariere impuse de cei pe care îi iubiți, fapt care vă pune serios pe gânduri. Începeți un lung șir al povestirilor despre momentele triste pentru a le da de înțeles că se pot deschide în fața dumneavoastră fără să îi judecați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS