21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Urmează o perioadă bună pentru a vă face planuri de viitor. Poziţia astrală a planetelor Venus şi Uranus va face ca oricare ar fi decizia pe care o veți lua aceasta să ducă spre împlinirea dumneavoastră pe plan sentimental. Veți trece prin momente în care veți fi copleşit de emoţii, dar, per ansamblu, veți reuşi să dați tot ce aveți mai bun. Îndrăzniți să fiți diferit şi determinați-i pe ceilalţi să vă urmeze exemplul.

Taur
În aceste zile vă veți trezi numai cu idei năstruşnice. Multe dintre acestea pot avea o influenţă cât se poate de negativă asupra viitorului, aşa că nu vă grăbiți cu capul înainte. Nu ar fi deloc surprinzător ca peste noapte să vă gândiți că ați putea să începeți o afacere personală şi să lăsați de izbeliște tot ce ați clădit până acum. Nu vă lăsați vrăjit de impulsurile de moment, deoarece entuziasmul nu vă va ţine o veşnicie!

Gemeni
În această săptămână veți da crezare şi celor mai slab interpretate minciuni. Anumite persoane vă vor trăda încrederea, însă veți alege să închideți ochii, în speranţa că totul va trece că prin minune. Încercați să fiți mai curajos când vine vorba de problemele de acest gen, deoarece nu puteți face faţă provocărilor având o atitudine detaşată şi inofensivă.

Rac
Vă aşteaptă o săptămână foarte aglomerată şi vă veți confrunta cu probleme mult mai dificile decât până acum. Partea bună în toată această situaţie este aceea că veți găsi înţelegere în jur şi veți putea coopera cu anumite persoane pentru soluţionarea mai rapidă a sarcinilor de lucru. Mercur vă va ajuta să comunicați mult mai eficient, aşa că puteți sta liniștit, întrucât neînţelegerile nu îşi vor mai face apariţia prea curând.

Leu
În această perioadă veți fi motivat să vă îmbunătăţiți abilităţile de lucru, în aşa fel încât să deveniți mult mai eficient. V-ar prinde bine puţin timp liber în plus, de vreme ce tocmai ați trecut printr-o perioadă agitată. Bucurați-vă de orice mică pauză pe care v-o puteți lua şi deconectați-vă de la ceea ce obişnuiți să faceți zilnic. Acordați mai multă atenţie persoanei iubite, deoarece urmează să treceți printr-o perioadă dificilă pe plan sentimental şi bine ar fi să nu dați problemelor cale liberă în viaţa dumneavoastră.

Fecioară
Viaţa socială va avea mult de câştigat în această săptămână. Veți cunoaşte o mulţime de oameni noi şi veți relua legătura cu prietenii pe care nu i-ați mai văzut de mult timp. Vă veți ţine mintea ocupată în acest fel şi veți trece mult mai uşor peste problemele care până de curând vă păreau dramatice şi fără vreo cale de soluţionare.

Balanţă
În această perioadă veți remarca o îmbunătăţire în privinţa situaţiei financiare. Nu numai că veți reuşi să vă achitaţi datoriile acumulate până în prezent, dar veți face şi o investiţie de durată care vă va prinde bine pe viitor. În momentul în care veți reuşi să priviți viaţa cu mai multă seninătate, existenţa va deveni mult mai plăcută şi mai lipsită de griji. Exprimați-vă liber şi aveți curajul să faceți lucruri înainte de a vă gândi la consecinţe!

Scorpion
Cei din jur vă vor aprecia perspicacitatea şi rapiditatea în gândire, aşa că trebuie să vă aşteptaţi la multe rugăminţi în această săptămână. Fără vreo rea-intenţie, câteodată vă veți simţi nevoit să refuzați, fie din lipsă de timp, fie din teamă de a nu face ceva greşit. Dacă aveți pe mână o afacere, ţineți cont de faptul că Pluto vă poate aduce piedici atunci când vă aşteptaţi cel mai puţin.

Săgetător
În aceste zile vă veți simţi în elementul dumneavoastră şi nimeni nu va putea face nimic pentru a vă indispune. În momente liniştite ca acestea, faceți ceva pentru propriul suflet, ceva de care să vă amintiți cu plăcere oricând.  Înainte de a ajunge la detalii, încercați să priviți în ansamblu toată situaţia, deoarece veți reuşi să vă faceți o părere mult mai clară şi, cel mai probabil, corectă.

Capricorn
Se întrezăreşte o evoluţie favorabilă aşa că ați face bine să investiți în ea toate ideile bune pe care le aveți până acum. Programul încărcat de la locul de muncă nu va constitui o corvoadă pentru dumneavoastră. Vă puteți bucura de acest lucru datorită scurtelor momente de relaxare pe care meditaţia vi le oferă. Uneori, o detaşare de câteva minute de la haosul zilnic poate constitui un element esenţial în refacerea psihică şi emoţională.

Vărsător
Ar fi bine ca tot ceea ce simţiți faţă de o anumită persoană ori emoţiile pe care le aveți să devină foarte clare. Nu este loc de dubii pe acest plan, aşa că, dacă acum nu aveți toate răspunsurile la îndemână, ar fi bine să le aflați cât mai repede.  Va fi nevoie să vă revizuiți puţin planurile înainte de a le pune în aplicare, însă nimic nu vă stă în cale în final. Perseverenţa este cuvântul-cheie în ceea ce priveşte o reuşită garantată!

Peşti
Veți începe această săptămână printr-o schimbare de gusturi, valori şi idealuri. Nu vă temeți dacă vi se va părea că nici măcar nu vă mai cunoaşteți la fel de bine cum ar fi fost nevoie. Fiți atent mai mult la cei dragi, de vreme ce „mică“  transformare nu va fi trecută cu vederea de aceştia. Pe plan financiar veți trage după dumneavoastră aceleaşi probleme mai vechi, aşa că s-ar putea spune că ştiți şi cum să le gestionați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS