16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți prins într-un conflict pentru că vă preocupă prea mult nevoile celorlalţi. Când vă dați seama că sunteți prins într-o dramă, aveți tendinţa de a lua decizii greşite. Trebuie să găsiți un echilibru între ce vor alţii şi ce vă doriți. Veți fi, astfel, mai încrezător în dumneavoastră şi în deciziile pe care le veți lua.

Taur
În momentul în care veți reuşi să vă controlați sentimentele, veți fi mai sigur în alte planuri ale vieţii. Vă veți conecta mai uşor cu cei din jur şi îi veți face să se deschidă în faţa dumneavoastră. O astfel de atitudine vă va ajuta să obţineți succesul şi să aveți noroc în toate privinţele. Sunt multe oportunităţi pentru astăzi, aveți grijă să nu le ignorați şi să nu vă lăsați copleşit de emoţii.

Gemeni
Astăzi aveți tendinţa de a vă îndrepta energia într-o direcţie greşită şi să fiți dominat de dorinţa de a afla bârfe şi secretele altora. Încercați să vă concentrați, pentru că aveți multe idei bune. Fiți receptiv la opiniile celorlalţi, vă vor ajuta să vă deschideți orizonturile. Aveți o stare mentală şi emoţională extraordinare şi primiți numai veşti bune.

Rac
Totul acţionează în favoarea dumneavoastră astăzi. Sunteți energic, iar în jur este o atmosferă relaxantă. Calităţile sunt accentuate şi toată lumea este fermecată. Aveți tendinţa să cumpărați mai mult decât aveți nevoie, aşa că stați, mai bine, departe de magazine. Invitați câţiva prieteni acasă. Vă va face plăcere compania lor.

Leu
Astăzi vi se pare că se învârte totul cu viteza luminii şi vă veți simţi epuizat până la finalul zilei. Nimic nu pare să funcţioneze în favoarea dumneavoastră. Totuşi, lucrurile nu sunt atât de rele precum credeți. Aveți o intuiţie extraordinară şi vă va ajuta să anticipați lucrurile care urmează să se întâmple. Tensiunile de la muncă s-ar putea să vă facă să vă enervați din orice.

Fecioară
Aveți tot ce vă trebuie să faceți lucruri extraordinare. Sensibilitatea acţionează în avantajul dumneavoastră şi vă ajută să vedeți lucruri pe care alţii le omit. Vestea bună este că veți fi foarte practic şi raţional în acţiuni. Tot ce simţiți astăzi vă va ajuta să realizați multe lucruri frumoase. Fiți mai concentrat pe ce se întâmplă în interior şi încercați să ignorați lumea din jur.

Balanţă
Nu vă lăsați prinsă de spiritul liber care vă domină dimineaţa. Bucurați-vă de moment, dar încercați să coborâți cu picioarele pe pământ până la finalul zilei. Nu luați decizii iresponsabile. Astăzi totul pare mai interesant decât e. Fiți mai sensibil la nevoile şi dorinţele celorlalţi şi veți avea numai de câştigat. Aprecierea lor vă va ajuta să obţineți mai uşor ce vă doriți.

Scorpion
Astăzi veți avea parte de multă dramă emoţională şi veți lua totul personal. O forţă puternică pare să vă controleze sentimentele şi să vă facă mai sensibil decât este cazul. Nu înseamnă că nu puteți încerca să vă opuneți sentimentelor neplăcute care vă încearcă. Mâine vă veți simţi mai bine, încercați să nu luați nici o decizie importantă astăzi.

Săgetător
Nu lăsați partea sălbatică să vă domine. Lăsați-vă dus de val, dar ţineți cont şi de nevoile şi de dorinţele celorlalţi. Rămâneți cu picioarele pe pământ şi concentrați-vă la responsabilităţile pe care le aveți, chiar dacă vă vine să renunțaţi la tot şi să luați o decizie radicală. Va fi mult mai uşor să treceți peste ziua de astăzi cu o astfel de atitudine.

Capricorn
Astăzi va trebui să vă ocupați de o problema pe care nu ați rezolvat-o mai demult. Nu vă învinovăţiți, însă, prea mult pentru greşeala pe care ați făcut-o, pentru că vă va lua toată energia. Aveți multe alte lucruri bune pe care merită să vă concentrați. Nu strică să ieşiți cu prietenii să vă relaxați, aveți nevoie să vă încărcați bateriile.

Vărsător
Începeți ziua bine, vă simţiți plin de energie şi capabil să mutaţi munţii din loc. Nu aveți, însă, prea mult chef de muncă şi nu vreți decât să vă distrați. Puteți pune la cale o ieşire cu prietenii, ca să aveți parte de distracţia pe care v-o doriți. Trebuie să fiți mai organizat la locul de muncă, altfel veți începe să pierdeți respectul şi aprecierea celor din jur.

Peşti
Veți simţi multă tensiune din partea unei persoane din anturaj în prima parte a zilei. Nu lăsați asta să vă strice starea de spirit şi încercați să treceți peste. Dacă rămâneți prea mult concentrat pe lucruri negative sunt mici şanse să faceți ceva pozitiv. Cu cât mai organizat sunteți, cu atât mai multe lucruri veți reuşi să faceți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS