Horoscopul săptămânii viitoare

Autori
Etichete , , , ,


Berbec

Urmează o perioadă plină de conflicte. Nimic major, dar suficient cât să vă dea o stare de permanentă iritabilitate (pe lângă cea naturală…). Aceste probleme vor avea, în principal, legătură cu serviciul şi vă pot strica imaginea la locul de muncă. Veți avea, în schimb, noroc la tot ce ţine de examene şi teste de orice fel. Se recomandă mai multă grijă în privinţa sănătăţii, mai ales a afecţiunilor dentare, care riscă să se agraveze mult în această perioadă.

Taur

Aveți parte de zile bune sub aspectul vieţii sociale. Simţiți nevoia să ieșiți în evidenţă, să cunoașteți lume nouă, să fiți spiritual şi comunicativ. Acest lucru nu este ceva ieşit din comun pentru dumneavoastră. Se ştie că sunteți, de regulă, persoane prietenoase, însă va avea consecinţe mai importante decât simpla stare de bine.

Gemeni

Vin veşti foarte bune pe plan financiar: veți primi tot felul de şanse de a vă spori veniturile. Nimic foarte important, dar, oricum, un ban în plus pentru cadourile de sărbători nu strică nimănui, nu-i aşa? Sunteți mai vesel şi mai tolerant cu cei din jur şi această stare vă va ajuta să puneți capăt unor mici conflicte, mai ales dacă sunt legate de membrii familiei.

Rac

Zilele următoare aduc multă muncă, dar şi multe satisfacţii. Veți primi noi responsabilităţi profesionale, veți avea succes în tot ceea ce ţine de dialog, de comunicare şi de negociere şi vă veți face remarcat. Din păcate, efectele financiare ale acestei evoluţii nu apar chiar acum, dar nici nu vor întârzia prea mult. Până atunci, se recomandă grija la felul în care gestionați banii şi evitarea împrumuturilor, pe cât posibil.

Leu

Urmează o perioadă destul de solicitantă, însă veți avea ocazia să faceți tot ce vă place, să organizați, să dați ordine, să tunați şi să fulgerați în dreapta şi-n stânga şi să vă văicăriți. Chiar dacă vă veți face un pic nesuferiţi celor din jur, această atitudine dictatorială va da roade, de data asta şi veți reuşi să obţineți tot ceea ce vă propuneți. Atenţie la sănătate, un consum nervos prea mare vă va face probleme cu somnul şi digestia.

Fecioară

Începeți să vă faceți planuri de sărbători: pe cine veți invita, cât vă va costa totul, câte zile libere vă veți lua, ce cadouri veți cumpăra etc. Asta este, pentru dumneavoastră, a doua natură. Se nasc multe întrebări legate de bani şi va fi nevoie să faceți demersuri suplimentare pentru a obţine ceva în plus faţă de veniturile obişnuite. Profesional, primiți din ce în ce mai multe responsabilităţi.

Balanţă


Cuvântul de ordine în aceste zile este enervarea. În special, la serviciu. Cineva nu vă place și încercați să îi faceți viaţa amară. Veți avea parte de tot felul de conflicte minore care, adunate, vă vor agita. Trebuie însă să încercați să vă păstrați calmul, dacă vreți să fiți cel care râde la urmă. Financiar, lucrurile stau ceva mai bine şi să vă recuperați nişte investiţii.

Scorpion

În zilele următoare, veți avea tot felul de probleme legate de casă: lucruri care se strică, mici accidente casnice, conflicte cu vecinii sau chiar neplăceri legate de siguranţa locuinţei. Totul va trebui rezolvat imediat, chiar dacă cere timp, bani şi nervi, altfel aceste necazuri se vor agrava. În schimb, se pot echilibra relaţiile cu membrii familiei, mai ales în cazul conflictelor legate de bani. Şi, apropo de bani, vă puteți aştepta la ceva în plus la acest capitol

Săgetător

Se anunţă multe certuri care au la bază gelozia partenerului. Deşi ştiți să vă detaşați de astfel de probleme, de această dată veți pune totul la suflet, deveniți pesimist şi neglijați toate celelalte aspecte ale vieţii. Latura profesională va stă în umbră, pentru moment: toate proiectele vor fi amânate, iar acest lucru vă va îngreuna munca de mai târziu. Financiar, stați bine, în sensul că risipiți tot ce aveți.

Capricorn

Evoluţia acestor zile depinde foarte mult de cei din jurul lor. Toate proiectele vor atârna de deciziile şi bunăvoinţa altor persoane. Este recomandat să vă folosiți la maximum puterea de convingere şi negociere, dacă vreți să aveți de câştigat. La serviciu, fiți mai atent la atitudinea pe care o aveți faţă de colegi. Pe plan financiar, vi se vor face nişte promisiuni în privinţa cărora ar trebui să fiți sceptic.

Vărsător

Totul se va învârti în jurul călătoriilor. Vă veți face planuri de excursii şi vizite sau veți primi chiar vizita unui prieten de departe. Vor fi nişte zile destul de plăcute, cu excepţia unor mici îngrijorări legate de profesie. Dacă trebuie să luați decizii importante în acest sens, vă veți trezi pus în dificultate de existenţa mai multor variante la fel de îmbietoare.

Peşti

Se anunţă zile destul de liniştite. Profesional, veți primi nişte oferte care v-ar putea ajuta să evoluați, dar veți avea destul timp să reflectați asupra lor. Cu banii nu stați rău, dar nici nu e cazul să vă aşteptați la câştiguri însemnate în această perioadă. Vă faceți unele griji din cauza unui prieten care nu mai dă nici un semn, însă nu e cazul să vă gândiți la ce e mai rău. Sunt nişte zile bune pentru cei îndrăgostiţi.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 12 decembrie 2015

Actualitate

» Imagini: prima zi după incendiul din târg
» Alertă cu bombă la metrou, la Piaţa Unirii!
» Dosar penal după incendiul din Târgul Municipal Craiova
» Acord istoric pentru reducerea încălzirii globale
» Curtea de Conturi: Prejudicii estimate la două miliarde de euro în 2014
» Atenționare de călătorie Muntenegru – restricții în circulația rutieră
» Vulcanul Colima a erupt
» Comisiile de Buget-Finanţe au aprobat bugetele SRI, SIE, SPP şi STS. Bugetul ICR, suplimentat cu 500.000 de lei pentru “Anul Brâncuşi”
» Veste bună de la ANAF pentru cei cu datorii sub 40 de lei la stat
» Estimări privind producţia de carne în următorii zece ani
» Alimente care au grijă de sănătatea inimii
» Dezbateri tensionate pe marginea bugetului. Parlamentul va avea bani pentru salarii până în vară
» ATACURILE de la Paris: Unul dintre autori încercase fără succes să se înroleze în armată
» Date alarmante de la Institutul Naţional de Statistică. Populația României scade dramatic
» Vremea în weekend în Craiova
» SĂRBĂTORI RELIGIOASE – 12 decembrie
» CJ Gorj a reabilitat o variantă mai scurtă de acces către Transalpina

Dolj

» Cercetări la Târgul Municipal Craiova
» Meciuri tari în Bănie
» Craiova a spus adio Capitalei Culturale Europene 2021
» Târgul Municipal Craiova: Povestea unui contract dubios, cu pagubă de 100.000 de euro
» Târgul Municipal Craiova s-a făcut scrum
» Cartea de week-end: „Colonelul Chabert“, de Honore de Balzac, Editura Polirom
» „Poveste de dragoste“, la Craiova
» Festivalul-concurs de datini şi obiceiuri de iarnă, la a XXI-a ediție
» Lansare de carte Vintilă Horia la UZP și Spania
» Poveşti despre Bănie cu Nicolae Pârvulescu
» Agent de la Penitenciarul Craiova, arestat pentru șpăgi

Gorj

» Gorj: Un drum judeţean care riscă să se prăbuşească, recepţionat pentru a nu se pierde finanţarea
» Agent de la Penitenciarul Craiova, arestat pentru șpăgi
» Fete dispărute de la un centru de plasament

Mehedinţi

» Mehedinţi: „Zilele Culturii Severinene”, amânate
» O profesoară din Drobeta Turnu Severin, nominalizată la “Premiul Nobel pentru Educaţie”

Sport

» Pandurii au pierdut nemeritat cu Dinamo
» Fotbal – CSU Craiova – FC Voluntari va fi arbitrată de George Rădulescu
» Volei: Echipa SCM-U Craiova rămâne invincibilă
» Fotbal – România şi-a aflat adversarele de la Euro 2016
» România va organiza, în premieră, o grupă a CE de baschet masculin din 2017
» Tricolorele vor termina pe locul patru în grupă
» Pandurii vor un rezultat pozitiv în „Groapă“
» Gata cu scuzele, să vină punctele!
» Fotbal – Liga I, etapa a 22-a

Sanatate

» Aparatură nouă la Spitalul Clinic Căi Ferate

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită! – Teleportaţi în adolescenţă
» Bancul zilei
» Întreruperi energie electrică de luni
» Picătura de cunoaştere – Leopardul zăpezilor, în pericol de dispariţie

Opinii

» Am pierdut titlul, dar am câştigat o bătălie

Top