12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Urmează o perioadă plină de conflicte. Nimic major, dar suficient cât să vă dea o stare de permanentă iritabilitate (pe lângă cea naturală…). Aceste probleme vor avea, în principal, legătură cu serviciul şi vă pot strica imaginea la locul de muncă. Veți avea, în schimb, noroc la tot ce ţine de examene şi teste de orice fel. Se recomandă mai multă grijă în privinţa sănătăţii, mai ales a afecţiunilor dentare, care riscă să se agraveze mult în această perioadă.

Taur
Aveți parte de zile bune sub aspectul vieţii sociale. Simţiți nevoia să ieșiți în evidenţă, să cunoașteți lume nouă, să fiți spiritual şi comunicativ. Acest lucru nu este ceva ieşit din comun pentru dumneavoastră. Se ştie că sunteți, de regulă, persoane prietenoase, însă va avea consecinţe mai importante decât simpla stare de bine.
Gemeni
Vin veşti foarte bune pe plan financiar: veți primi tot felul de şanse de a vă spori veniturile. Nimic foarte important, dar, oricum, un ban în plus pentru cadourile de sărbători nu strică nimănui, nu-i aşa? Sunteți mai vesel şi mai tolerant cu cei din jur şi această stare vă va ajuta să puneți capăt unor mici conflicte, mai ales dacă sunt legate de membrii familiei.

Rac
Zilele următoare aduc multă muncă, dar şi multe satisfacţii. Veți primi noi responsabilităţi profesionale, veți avea succes în tot ceea ce ţine de dialog, de comunicare şi de negociere şi vă veți face remarcat. Din păcate, efectele financiare ale acestei evoluţii nu apar chiar acum, dar nici nu vor întârzia prea mult. Până atunci, se recomandă grija la felul în care gestionați banii şi evitarea împrumuturilor, pe cât posibil.
Leu
Urmează o perioadă destul de solicitantă, însă veți avea ocazia să faceți tot ce vă place, să organizați, să dați ordine, să tunați şi să fulgerați în dreapta şi-n stânga şi să vă văicăriți. Chiar dacă vă veți face un pic nesuferiţi celor din jur, această atitudine dictatorială va da roade, de data asta şi veți reuşi să obţineți tot ceea ce vă propuneți. Atenţie la sănătate, un consum nervos prea mare vă va face probleme cu somnul şi digestia.

Fecioară
Începeți să vă faceți planuri de sărbători: pe cine veți invita, cât vă va costa totul, câte zile libere vă veți lua, ce cadouri veți cumpăra etc. Asta este, pentru dumneavoastră, a doua natură. Se nasc multe întrebări legate de bani şi va fi nevoie să faceți demersuri suplimentare pentru a obţine ceva în plus faţă de veniturile obişnuite. Profesional, primiți din ce în ce mai multe responsabilităţi.
Balanţă
Cuvântul de ordine în aceste zile este enervarea. În special, la serviciu. Cineva nu vă place și încercați să îi faceți viaţa amară. Veți avea parte de tot felul de conflicte minore care, adunate, vă vor agita. Trebuie însă să încercați să vă păstrați calmul, dacă vreți să fiți cel care râde la urmă. Financiar, lucrurile stau ceva mai bine şi să vă recuperați nişte investiţii.

Scorpion
În zilele următoare, veți avea tot felul de probleme legate de casă: lucruri care se strică, mici accidente casnice, conflicte cu vecinii sau chiar neplăceri legate de siguranţa locuinţei. Totul va trebui rezolvat imediat, chiar dacă cere timp, bani şi nervi, altfel aceste necazuri se vor agrava. În schimb, se pot echilibra relaţiile cu membrii familiei, mai ales în cazul conflictelor legate de bani. Şi, apropo de bani, vă puteți aştepta la ceva în plus la acest capitol
Săgetător
Se anunţă multe certuri care au la bază gelozia partenerului. Deşi ştiți să vă detaşați de astfel de probleme, de această dată veți pune totul la suflet, deveniți pesimist şi neglijați toate celelalte aspecte ale vieţii. Latura profesională va stă în umbră, pentru moment: toate proiectele vor fi amânate, iar acest lucru vă va îngreuna munca de mai târziu. Financiar, stați bine, în sensul că risipiți tot ce aveți.

Capricorn
Evoluţia acestor zile depinde foarte mult de cei din jurul lor. Toate proiectele vor atârna de deciziile şi bunăvoinţa altor persoane. Este recomandat să vă folosiți la maximum puterea de convingere şi negociere, dacă vreți să aveți de câştigat. La serviciu, fiți mai atent la atitudinea pe care o aveți faţă de colegi. Pe plan financiar, vi se vor face nişte promisiuni în privinţa cărora ar trebui să fiți sceptic.
Vărsător
Totul se va învârti în jurul călătoriilor. Vă veți face planuri de excursii şi vizite sau veți primi chiar vizita unui prieten de departe. Vor fi nişte zile destul de plăcute, cu excepţia unor mici îngrijorări legate de profesie. Dacă trebuie să luați decizii importante în acest sens, vă veți trezi pus în dificultate de existenţa mai multor variante la fel de îmbietoare.

Peşti
Se anunţă zile destul de liniştite. Profesional, veți primi nişte oferte care v-ar putea ajuta să evoluați, dar veți avea destul timp să reflectați asupra lor. Cu banii nu stați rău, dar nici nu e cazul să vă aşteptați la câştiguri însemnate în această perioadă. Vă faceți unele griji din cauza unui prieten care nu mai dă nici un semn, însă nu e cazul să vă gândiți la ce e mai rău. Sunt nişte zile bune pentru cei îndrăgostiţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS