21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi aveţi câteva gânduri ciudate, nu vă bateţi capul cu ele. S-ar putea ca mintea să vă fie ocupată cu gânduri din trecut ori cu informaţii pe care le-aţi aflat recent. Este posibil să aveţi temeri legate de viitor. Încercați să nu vă lăsaţi copleşit de ele pentru că nu sunt întemeiate.

Taur
Informaţiile pe care le aflați de la prieteni s-ar putea să vă facă să vă îngrijorați în legătură cu situaţia financiară. Vi se pare tot mai greu să vă atingeți scopurile, mai ales că aveți impresia că tot ce aflați este adevărat. Nu credeți nimic până nu verificați pentru că temerile s-ar putea să nu fie întemeiate. Nu plecați urechea la bârfele colegilor.

Gemeni
În mod normal, aveți legături puternice cu oamenii din jur, dar astăzi vă simţiți uşor dat la o parte, iar mintea pare un pic în ceaţă. Primiți mesaje confuze sau chiar s-ar putea să nu înţelegeți nimic. Nu v-ați pierdut abilităţile, ci doar aveți o zi în care nu reuşiți să vă concentrați. Mâine vă veți reveni, aşa că lăsați sarcinile importante pentru mâine.

Rac
Vă este foarte greu să vă concentrați pe treburile casnice. Mintea este setată pe carieră sau pe chestiuni spirituale şi nu aveți energie să faceți muncă fizică. Relaxați-vă, uitați-vă la televizor, citiți o carte, puteți să vă ocupați de lucruri serioase de mâine încolo. Aşteptați până vă simţiți mai energic. Nu are rost să puneți presiune pe dumneavoastră.

Leu
Nu aveți atât de multe idei creative precum ați vrea. Vă doriți să faceți ceva plin de inspiraţie, însă nu prea vă reuşește. Încercați să nu vă concentrați prea mult pe asta, mâine s-ar putea să fiți mai creativ. Astăzi este o idee bună să lucrați cu ideile altora. Citiți, priviți un film, faceți lucruri care vă relaxează mintea.

Fecioară
Ceva va atrage atenţia unui prieten bun sau chiar a partenerului, iar asta vă dă o stare neplăcută, mai ales că persoana respectivă nu vrea să vă spună despre ce este vorba. Nu insistați să discutaţi prea mult pe această temă. Dați un pas înapoi şi lăsaţi-vă partenerul să rezolve singur problema pe care o are.

Balanţă
Gândurile şi sentimentele sunt vagi astăzi şi s-ar putea să fiți preocupat cu alte lucruri mai importante. Oamenii vor vorbi, dar nu veți reuşi să fiți atent la ce vă spun şi nu veți reţine nimic din ce vă semnalează. Nu vă faceți griji, este o stare temporară. Oamenii nu vor crede că sunteți nepoliticos, ci vă vor înţelege, iar cei care vă cunosc ştiu că aveți şi astfel de perioade.

Scorpion
Tot ce ţine de chestiuni romantice decurge fără probleme, chiar dacă astăzi s-ar putea să aveți unele îndoieli în această privinţă. Partenerul este mai tăcut ca de obicei şi pare preocupat de alte lucruri, însă are doar o zi proastă. Nu vă alarmați foarte tare din această cauză.

Săgetător
Aveți foarte multe de făcut acasă şi nu ştiți de unde să începeți. Membrii familiei nu vă ajută foarte mult, aşa că trebuie să vă bazați doar pe forțele proprii. Oricât de greu vi s-ar părea, nu trebuie să renunțaţi. Dacă nu ştiți de unde să începeți, uitați-vă în jur şi apucați-vă de orice, restul va veni de la sine.

Capricorn
Astăzi sunteți preocupat de activităţi paranormale. Cărţile sau filmele care dezbat astfel de subiecte vă atrag atenţia, aşa că s-ar putea să aveți o zi ocupată. Unele concepte vor părea de-a dreptul deplasate, dar sunteți dispus să asimilați idei noi. Este important să aveți mintea deschisă, lucruri neobişnuite sunt descoperite în fiecare zi.

Vărsător
Simţiți o legătură foarte puternică cu o persoană apropiată, iar asta vă face să vă implicați prea mult în viaţa sa. Interesul o va face să vă roage să faceți ceva foarte dificil sau chiar imposibil. Analizați obiectiv situaţia şi vedeți dacă puteți, într-adevăr, să ajutaţi. Uneori, tot ce puteți face este să fiți alături de o persoană şi să o sprijiniți.

Peşti
Astăzi sunteți foarte confuz şi neliniştit. Nu încercați să înţelegeți tot ce vi se întâmplă. Mâine lucrurile vor arăta mai clar. Ceilalţi oameni din jur sunt stresaţi şi sensibili, aşa că aveți gijă ce le spuneți. Nu intrați în discuţii în contradictoriu pentru că nu se vor încheia bine. În relaţia de cuplu, dați dovadă de mai multă înţelegere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS