6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Orice întâlnire de astăzi este plină de optimism şi bună dispoziţie. Vedeţi doar partea bună a lucrurilor şi sunteţi sigur că vă aşteaptă un viitor strălucit. Chiar dacă veți întâlni unele obstacole, atitudinea şi entuziasmul vă vor ajuta să le depăşiți. Trebuie să rămâneți aşa, pentru că întotdeauna veți avea obstacole, dar o atitudine optimistă vă ajută să le depăşiți mai uşor.

Taur
Aveți atitudinea potrivită pentru a vă implica în chestiuni organizatorice. Vă puteți folosi de dispozitivele electronice pentru a duce la bun sfârşit aceste sarcini, dar la fel de bine vă puteți folosi şi de ajutorul prietenilor. O atitudine optimistă şi entuziastă vă va ajuta să terminați cu bine orice sarcină.

Gemeni
Astăzi sunteți plin de iubire. Dacă sunteți într-o relaţie, veți avea o dorinţă extraordinară să vă petreceți seara alături de partener, într-un cadru romantic. Dacă sunteți singur, acest lucru se va schimba în curând. O persoană nouă va intra în viaţa dumneavoastră şi vă va face să vă îndrăgostiți.

Rac
Vă implicați în treburi casnice şi chiar vă puteți apuca de redecorare. Scăpați de mobila veche sau de obiectele care nu vă mai plac şi faceți-vă locuinţa mai atractivă. Prietenii şi partenerul se vor oferi să vă ajute, acceptați suportul lor, pentru că nu le puteți face singur pe toate. La final, dați o petrecere, ca să sărbătoriți noul decor în care veți locui.

Leu
Veți primi informaţii noi, poate de la prieteni, cărţi sau din discuţiile cu prietenii. Tot ce aflați vă va deschide uşi în carieră şi vă va ajuta să ajungeți mai uşor acolo unde vă doriți. Poate veți dobândi aptitudini noi cu dispozitivele electronice sau veți descoperi o latură artistică. Indiferent ce alegeți, veți avea o zi foarte bună.

Fecioară
Învățați lucruri noi, iar prietenii vă ajută să vă creşteți încrederea în dumneavoastră. Un proiect în care v-ați implicat foarte mult în ultima vreme va fi realizat cu succes. Veți primi laude din partea superiorilor, iar colegii vă vor privi cu admiraţie. Veți primi sume noi de bani, pe care îi puteți cheltui cum vă doriți.

Balanţă
Relaţia cu partenerul se îmbunătăţeşte şi sunteți mai optimist în privinţa viitorului vostru. Începeți să vă apreciați mai mult şi aveți idei pozitive, care vă ajută să dați dovadă de creativitate la muncă. Nu vă faceți planuri definitive, lucrurile se vor schimba în perioada următoare. Puneți pe hârtie ce sperați să se întâmple şi schimbați-vă planurile pe parcurs.

Scorpion
O mărire neaşteptată de salariu vă face mai generos cu cei pe care îi iubiți. Cadourile pe care le faceți vor fi apreciate, dar aveți grijă să nu cheltuiți tot ce ați câştigat. Mintea este ocupată de gânduri romantice şi nu vă puteți concentra decât la relaţia pe care o aveți cu partenerul.

Săgetător
Nu v-ați gândit niciodată că v-ați putea îndrăgosti la prima vedere, dar astăzi s-ar putea să vi se întâmple asta. Cunoașteți o persoană nouă, care vă va face să vă schimbați total felul în care ați văzut lucrurile până acum. Sunteți dornic de aventură, iar asta s-ar putea să vă facă să vă asumați unele riscuri.

Capricorn
Astăzi sunteți atras de filme care au multe efecte speciale. Sunteți foarte interesat să aflați cum se fac şi vreți să învățaţi cât mai multe despre asta. Puteți chiar să vă îmbunătățiți aptitudinile tehnologice, pentru că aveți o putere extraordinară de a învăţa lucruri noi. Seara ieşiți să vă distrați, aveți nevoie de relaxare şi de activităţi care să vă încarce bateriile.

Vărsător
Viaţa este o aventură! Cel puţin asta este atitudinea potrivită pentru ziua de astăzi. Bucurați-vă de afecţiunea prietenilor, pentru că astăzi sunteți plin de entuziasm şi fermecător. Vă gândiți mult la viitor şi vă dați seama că aveți toate motivele să zâmbiți. Veți întâlni mulţi oameni noi, de la care veți afla lucruri interesante.

Peşti
Dacă învățaţi să vă adaptați într-un grup, aveți mai multe şanse să obţineți succesul în carieră. S-ar putea să primiți aprecierea şefilor şi să obţineți o mărire de salariu. Nu fiți surprins dacă viaţa se schimbă brusc. Sunt mari şanse să vă schimbați chiar şi cariera. Prietenii sunt foarte afectuoşi, bucurați-vă de atenţia care vi se acordă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS