27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vreți să fiți singur şi vă retrageți într-un colţişor. V-ați săturat să fiți persoana care vine cu ideile bune, iar acum puteți face o mică schimbare şi să stați mai retras. Dacă vreți să aduceți unele schimbări, acesta este un moment bun să o faceți. Stabiliți noi reguli, iar ceilalți le vor respecta fără probleme. În carieră, sunteți cu mult înaintea celorlalţi.

Taur
Toată lumea este atrasă de energia pe care o degajați şi nimeni nu se îndoieşte de abilităţile dumneavoastră de a rezolva orice problemă. Singura întrebare pe care trebuie să o aveți în minte este dacă veți reuşiți să vă concentrați bine. Veți reuşi să faceți multe lucruri dacă vă puneți în cap asta. Nu purtați pică, vă va ajuta să vă descurcați mai bine.

Gemeni
Aveți foarte multe proiecte în desfăşurare, iar aceste activităţi vă vor ţine ocupat toată ziua. Veți rămâne curând fără energie, dar veți avea destul timp să vă odihniți după ce terminați treaba. Chiar dacă pare că munciți foarte mult, nu reuşiți să realizați foarte multe. Încercați să nu vă apucați de mai multe lucruri în acelaşi timp.

Rac
Mintea este plină astăzi de gânduri frumoase, care vă fac viaţa mai interesantă. Vă simţiți foarte confortabil şi sunteți mai relaxat ca niciodată. Este una dintre acele zile în care simţiți că vă puteți transforma fanteziile şi visele în realitate. Tot ce trebuie să faceți este să nu pierdeți din vedere oportunităţile pe care le aveți.

Leu
Nu este o idee bună să vă concentrați prea mult pe trecut. Ba chiar vă va deprima! Oricât de importante vi se par anumite perioade din viaţa dumneavoastră, au trecut, iar toată atenţia trebuie îndreptată spre viitor. Tot ce se schimbă trebuie să se schimbe, pentru că vă va duce mai aproape de succes.

Fecioară
Astăzi aveți o putere extraordinară, pe care nu ştiți cum să v-o explicați. Vă simţiți creativ şi foarte inteligent, dar modestia vă va împiedica să vă lăudați prea mult cu asta. Moderaţia şi respectul sunt esenţiale astăzi şi vă vor ajuta să deschideți uşi importante. În momentul în care veți ajunge acolo unde vă doriți, puteți face ce vreți.

Balanţă
Dacă sunteți obsedat de control, veți fi sigur că cineva vrea să vă facă să îl pierdeți, iar o astfel de atitudine nu vă va ajuta foarte mult. Este important să vă comportaţi ca un adult şi să nu vă lăsați copleşit de superstiţii. Nu trebuie să dominați totul şi pe toată lumea.

Scorpion
Sunteți foarte puternic astăzi, iar farmecul dumneavoastră este imposibil de ignorat. Sunteți persoana care controlează relaţiile şi care decide ce paşi trebuie făcuţi mai departe. Puteți folosi, însă, puterea pe care o aveți aşa cum vă doriți. Dați dovadă de multă responsabilitate în tot ce faceți, iar asta vă va aduce aprecierea celorlalţi.

Săgetător
Astăzi sunteți impulsiv, iar asta vi se pare chiar amuzant, însă riscați să vă puneți în situaţii penibile. Nu uitați că o secundă plină de acţiune se va transforma într-un trecut distant şi plictisitor, poate nu merită să vă încălcați valorile în care credeți. Apreciați lucrurile mărunte din viaţă!

Capricorn
O inimă caldă şi un simț al proporţiilor vă vor ajuta să vă menţineți echilibrul astăzi. Este o zi potrivită să vă expuneți talentele, mai ales dacă intenţionați să vă impresionați angajatorul sau un potențial client. Nu  lăsați, însă, talentele pe care le aveți să vă domine şi să vă facă să supraapreciați realitatea. Asta vă va face să vă mai pierdeți din strălucire.

Vărsător
Indiferent de dimensiunea reală, vă simţiți uriaş astăzi! Orice ar încerca prietenii să obţină, îi veți ajuta să ajungă acolo mai repede ca oricând. Nu fiți indiferent nici la nevoile dumneavoastră, pentru că puteți să obţineți tot ce vă doriți. Este una dintre acele zile în care vă simţiți ca stăpânul lumii și puteți să vă bucurați de acest moment, îl meritați.

Peşti
Uneori vă place să petreceți timpul în propria lume fantastică, dominată de propria imaginaţie. Acum este timpul să vă relaxați şi vă lăsați influenţat de factori externi. Oamenii vor fi fermecaţi de creativitatea de care dați dovadă şi vă vor aprecia mai mult ca oricând. Nu ignorați oportunităţile pe care le întâlniți în cale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS