5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți un temerar în iubire. Vă poate lipsi răbdarea, dar şi diplomaţia, puteți fi pripit şi excesiv, nu acceptaţi probabil refuzuri sau comentarii, critici la adresa a ceea ce exprimați sau a ceea ce faceți. E posibil deci să declanşați unele răfuieli afective şi să ţineți cu orice preţ să bravați în relaţia cu persoana iubită.

Taur
E posibil să fiți nevoit ca, din considerente pur profesionale, cel mai probabil, să părăsiți localitatea de baştină, domiciliul ori un spaţiu resimţit ca familiar şi sigur. V-ar putea cădea în responsabilitate, pe nepusă masă, o misiune, o delegaţie care presupune un efort financiar, dar şi unul fizic. În general, vă poate indispune şi irita, vă poate obosi orice solicitare de a vă deplasa undeva în afara casei.

Gemeni
Dispuneți de bună permeabilitate, receptivitate şi deschidere la mediu. O doză accentuată de empatie şi sensibilitate vă poate aduce mai aproape pe cineva drag, căruia îi ghiciți din gânduri. În plus, s-ar putea crea impresia că sunteți energic, că lucrurile se pun în mişcare de îndată ce ați binevoit să interveniți şi să le dați un impuls ferm şi puternic.

Rac
Atacați viaţa destul de brutal şi primitiv, rănindu-i pe ceilalţi. Aveți un simț dezvoltat al profitului şi proprietăţii, căutaţi şi reuşiți probabil să fiți rentabil şi solvabil, să înmulţiți banii sau proprietăţile. Deşi indispus, frustrat şi nemulţumit pe ansamblu, puteți face totuşi la nevoie şi dovada unei agilităţi şi vioiciuni mentale utile.

Leu
Predomină tendinţa pregnantă spre pasivitate şi sedentarism, nu aveți spor, chiar dacă alergați după câştig şi profit, chiar dacă faceți un mare efort de voinţă pentru a intra în posesia unor bani. Nereuşitele în plan financiar pot afecta bugetul de familie în ansamblul lui. Totodată, în viaţa sentimentală ochii văd şi inima cere.

Fecioară
S-ar zice că sunt departe vremurile în care succesele erau amăgitoare, reputaţia vă era terfelită ori onoarea pătată. Vă puteți bucura de un bun renume, de şansa şi reuşita în afaceri, de mici victorii personale în activităţi în care se lucrează cu bani sau bunuri de valoare.

Balanţă
Supralicitați răbdarea şi rezistenţa membrilor de familie și întindeți destul de serios coarda, dornic să vedeți până unde puteți merge, care sunt de fapt limitele libertăţii. Ca drept urmare, e posibil să izbucnească un conflict cu părinţii, sunt posibile crize emoţionale doar de dragul explorării, a experimentării trăirilor intense.

Scorpion
Norocul dă la propriu peste dumneavoastră la locul de muncă doar că analizând mai atent ce se întâmplă acolo vă dați seama că aceeași situație îi pune pe cei din jur într-o lumină proastă. În astfel de momente vă întrebați ce este mai important: o evoluție profesională rapidă sau altruismul și admirația colegilor?

Săgetător
Acţionați în forţă şi luați cu încredere pe cont propriu o sarcină probabil destul de dificilă şi solicitantă. În iubire aveți tendinţa să fiți oarecum misterios, să lăsați altora o imagine incompletă despre dumneavoastră, să vă înconjurați seducător de o aură de necunoscut.

Capricorn
Aveți unele reacţii disproporţionate, mult prea îndârjite sau crâncene. Permiteți trecutului să vină cu melancolii, regrete şi amintiri sau puteți fi măcinat intempestiv de o patimă de actualitate, o pasiune sau ardoare greu de stăpânit. În ciuda unui astfel de scenariu furtunos, dispuneți de acces la resurse financiare şi materiale care vă pot scoate dintr-o încurcătură neprevăzută.

Vărsător
Duceți un asalt susţinut împotriva morilor de vânt încununat însă de succes. Iluziile şi visele sunt mai puternice decât realitatea şi asta nu face decât să vă tragă înainte, să vă furnizeze bucurii şi satisfacţii în special în plan personal. Atenţie, e posibil însă ca unele nebunii să compromită o sursă de venit pe care contați.

Peşti
Se anunţă posibile recuperări la capitolul financiar. Cum aveți o gândire vie şi flexibilă, puteți aborda scheme de gândire complexe, înţelegeți că totul trebuie raţionat din aproape în aproape, aplicat şi nuanţat în funcţie de situaţie. Înarmat cu agilitate, viziune şi isteţime, ştiți să valorificați probabil orice oportunitate de câştig material.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS