6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Treceți printr-o transformare care vă va face să acţionați în direcţii opuse. Renunțaţi la unele obiceiuri pe care le aveți de mult timp. Problemele mai vechi, pe care nu le-ați rezolvat, încep să iasă la iveală şi au nevoie de atenţia dumneavoastră. Trecutul vă bântuie astăzi mai mult ca oricând. Nu îl mai ignorați.

Taur
S-ar putea să fiți afectat în mod indirect de un conflict din afară. Se aprind spiritele într-o dezbatere, se produc greşeli de comunicare, iar emoţiile celor implicaţi vor fi devastate. Încercați să stați cât mai departe de discuţiile care nu vă privesc, deşi sunt mari şanse să vă treziți în mijlocul scandalului fără să faceți nimic.

Gemeni
Folosiți-vă energiile pentru a vă alimenta pasiunile. O tensiune subtilă v-a cuprins în ultima vreme și sunteți într-un punct critic. Nu vă fie teamă să porniți în aventuri. Deschideți-vă inima în faţa celor dragi, vă va ajuta să treceți cu bine de momentele neplăcute. Evitaţi să faceți paşi care să vă ducă mai aproape de succes, pentru că vă este teamă de un eșec.

Rac
Nu lăsați argumentele altora să stea în calea adevărului. Nu vă îndoiți de puterile proprii şi nu vă mai îngrijorați. Dacă simţiți că nu vă integrați în peisajul în care vă aflați nu vă stresați. Această situaţie vă arată doar că trebuie să faceți unele schimbări în viaţă. Aveți toată puterea să trăiți exact aşa cum vă doriți, important este să începeți să credeți asta.

Leu
Munciți din greu ca să obţineți o stabilitate. Oscilați între dorinţa de aventură şi cea de comunicare. Indiferent de ce alegeți, este important să aveți libertate de exprimare şi de acţiune. Este o perioadă bună să luptaţi împotriva oricărei atitudini ostile. Nu puteți să dați greş dacă vă implicați în activităţi ce presupun învăţare.

Fecioară
Pasiunea extremă care vă motivează de obicei s-ar putea să lipsească astăzi. Aflați informaţii care vă neliniştesc şi vă fac să nu vă concentrați la sarcinile ce ţin de serviciu. Comunicarea va colora diferit scena pe care v-o imaginați în minte. Aveți răbdare şi aşteptați să aflați tot, înainte să luați decizii.

Balanţă
Vă simţiți obligat să faceți o mişcare importantă, decisivă. Aveți mai multe opţiuni, analizați-le pe toate. S-ar putea să vă loviți de opoziţia celorlalţi în momentul în care încercați să vă susţineți punctul de vedere. Dorinţa de libertate vă face să vedeți lumea printr-o perspectivă optimistă şi reuşiți să îi inspirați şi pe alţii.

Scorpion
Încercați să nu abordați totul printr-o perspectivă negativă. Dacă faceți asta, s-ar putea să pierdeți din vedere oportunităţi incredibile. Este un moment bun să fiți deschis. Întindeți-vă aripile şi îndrăzniți să vă desprindeți de pământ. Fiți mai mulţumit de munca depusă, mai ales că v-ați atins scopurile pe care le-ați avut.

Săgetător
Munca pe care ați depus-o în ultima vreme începe să dea roade. Vă aflați într-un punct important, iar deciziile pe care le luați acum au o influenţă puternică asupra viitorului. Nu le spuneți celorlalţi cum să îşi trăiască viaţa, acționați cum credeți, e mult mai bine. În cel mai rău caz, puteți fi un exemplu pentru ei.

Capricorn
Sunteți implicat în foarte multe activităţi la muncă şi nu mai ştiți la ce să vă concentrați şi unde să vă consumați energia. Nu trebuie să luați o decizie în acest moment. Lăsați-vă purtat de val, dar nu pierdeți controlul. Este important să fiți stăpân pe situaţiile care se petrec în jur. Fiți flexibil şi adaptabil şi veți trece cu bine de acest moment.

Vărsător
Simţiți o tensiune puternică în aer. Comunicarea vă va ajuta să mai relaxați atmosfera şi să scăpați de problemele care vă apasă. Lărgiți-vă orizonturile, puteți mai mult decât faceți deja, important este să credeți în asta. Concentrați-vă pe modurile în care vă puteți spori veniturile. Nu lăsați obstacolele să vă indispună şi să vă facă să dați înapoi.

Peşti
Nu ştiți cum să luptaţi dacă nu vă cunoaşteți duşmanii. Fiți atent la oamenii care încearcă să vă doboare şi să vă ia entuziasmul. Energia lor negativă s-ar putea să fie subtilă şi să nu reuşiți să le observați influenţa. Nu vă lăsați manipulat şi concentrați-vă pe ce vă doriți să faceți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS