17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În dragoste şi în viaţa personală totul acţionează în favoarea dumneavoastră. O forţă puternică vă împinge să acţionați. Nu respingeți această energie. Discutați cu prietenii, conversaţiile dintre voi vor fi foarte interesante. Veți avea parte de multe lucruri frumoase astăzi, bucurați-vă de ele!

Taur
Aveți parte de tensiune în viaţa amoroasă. Vă doriți foarte tare să începeți o relaţie cu o persoană specială, dar pare că întotdeauna apare ceva în calea voastră. În loc să aşteptaţi ca lucrurile să se întâmple, încercați să abordați direct problema. Asumați-vă mai multe riscuri, veți avea doar de câştigat!

Gemeni
Aveți tendinţa de a-i pune pe cei dragi pe un piedestal. Pe partener îl credeți perfect şi ați face orice pentru a-i face pe plac. Pare că priviți lumea prin ochelari cu lentile roz şi nu prea reuşiți să fiți raţional. Nimeni nu vă va convinge că lumea nu este chiar cum o credeți. Câtă vreme nu luați decizii importante când sunteți în această stare nu are cum să vă afecteze.

Rac
Viaţa amoroasă nu este perfectă! Lucrurile sunt un pic neclare şi nu prea ştiți ce să credeți. Trebuie să vă clarificați sentimentele, iar evenimentele de astăzi vă vor convinge să faceți asta. Comunicarea este cheia care vă va ajuta să rezolvați aceste probleme. Nu îi judecați pe ceilalţi, dați dovadă de înţelegere şi deschidere.

Leu
Dragostea şi romantismul nu vor lipsi astăzi. Nu vă îndepărtați jumătatea şi veți avea parte de momente extraordinare. Vor avea loc unele schimbări în plan personal. Nu vă compromiteți în nici un fel. Nu vă mulţumiți cu puţin. Asta este o zi în care trebuie să străluciți şi să vă bucurați de atenţie.

Fecioară
Ziua de astăzi este ocupată de probleme ce ţin de dragoste. Veți avea parte de multe momente frumoase, dar este important să fiți deschis şi să nu refuzați invitaţiile care vi se fac. Vi se propune să treceți la nivelul următor în relaţie, decizia vă aparţine în totalitate. Veți fi copleşit de emoţii puternice, iar seara se va încheia într-un mod fabulos.

Balanţă
S-ar putea să vă concentrați mai mult decât de obicei pe relaţie, dar aveți ceva probleme când vine vorba de exprimarea sentimentelor. Ceilalţi vă influenţează foarte mult şi aveți tendinţa de a vă înfrâna trăirile. Aveți impresia că relaţia este superficială, iar asta vă împiedică să vă implicați în totalitate.

Scorpion
Dacă ați avut probleme în relaţie, astăzi este o zi bună să încercați să le rezolvați. Pregătiți-vă pentru o zi plină de activităţi sociale şi conversaţii plăcute. Spiritul creativ acţionează la cote maxime. Nu aveți cum să dați greş în chestiuni ce ţin de vestimentaţie. Gusturile sunt impecabile, nu vă abţineți de la sfaturi!

Săgetător
Nu dați înapoi de la chestiuni ce ţin de dragoste. Lucrurile funcţionează în favoarea dumneavoastră. Nu ar trebui să ezitaţi să acţionați în forţă şi plin de încredere. Arătați-le celorlalţi că sunteți serios şi nu dați înapoi în momentul în care situaţia devine prea tensionată. Acesta este un semn că totul merge conform planului, iar emoţiile pe care le simţiți sunt pură pasiune.

Capricorn
Vă este foarte greu să vă implicați în orice astăzi, pentru că nu vă puteți concentra. Începeți să fiți preocupat de viaţa amoroasă şi să faceți câţiva paşi care să pună lucrurile în mişcare. Nu sunteți sigur în ce direcţie să mergeți, dacă să acceptaţi invitaţiile la petreceri sau să stați în casă. Dacă nu ajungeți la nici o concluzie, lăsați pe altcineva să ia deciziile pentru dumneavoastră.

Vărsător
Dacă sunteți într-o relaţie, lucrurile vor fi un pic tensionate astăzi. Aveți un plan bine stabilit în legătură cu modul în care vor evolua lucrurile, în timp ce partenerul este spontan şi vrea să ia lucrurile cum vin. Încercați să fiți mai temperat. Un compromis este necesar în această situaţie.

Peşti
Mintea este departe şi vă concentrați în chestiuni ce ţin de dragoste. Cum inima primeşte toată atenţia, la serviciu s-ar putea să fiți un pic distras. Aveți probleme de comunicare cu cei dragi, aveți răbdare şi spuneți cât mai direct ce vreți să transmiteţi. Aveți nevoie de odihnă! Nu sunteți robot, o seară de relaxare va face minuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS