16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Aveți parte de zile foarte solicitante din punct de vedere afectiv. Vi se va cere ajutorul într-o problemă importantă, un prieten sau o rudă apropiată va trece prin ceva neplăcut şi va avea nevoie de sprijin. Veți şti să fiți la înălţimea aşteptărilor, dar acest lucru va însemna mult stres, nesomn, griji şi uneori chiar neglijarea sarcinilor de serviciu. Vă vedeți împiedicat să vă duceți la îndeplinire unele planuri din viitorul apropiat, din cauza lipsei banilor.

Taur
Vă confruntați în zilele care urmează cu diverse necazuri financiare: orice ați face, veți fi nevoit să scoateți bani din buzunar, iar asta nu e niciodată o veste bună. E important să nu intrați în panică, norocul are şi el fluctuaţiile lui, şi să gândiți foarte raţional. În compensare, veți fi înconjuraţi de dovezi de dragoste din partea cui trebuie.

Gemeni
Intrați în panică la începutul săptămânii, din cauza unui proiect amânat până în pânzele albe şi care nu mai poate aştepta. E puţin probabil să mai rezolvați ceva în ultima clipă, aşa că veți fi tentaţi să vă culcați pe-o ureche, bazându-vă pe zodia dumneavoastră norocoasă. Vă faceți în schimb planuri romantice măreţe, cu şanse mari de îndeplinire, şi visați la o escapadă de weekend.

Rac
Sunteți deosebit de vulnerabil în ceea ce priveşte sănătatea: riscul de viroze este foarte mare şi, dacă se întâmplă s-o păţiți, veți fi scos complet din uz pentru toată săptămâna. Tot în aceste zile se definitivează şi planurile pentru sărbători. Cu banii nu veți sta din cale-afară de bine, dar veți găsi soluţii foarte ingenioase pentru a compensa lipsa lor. În dragoste, veți simţi că aşteptările v-au fost înşelate.

Leu
Problema cea mai mare vor fi banii, mai ales acum, când vă bate gândul să faceți o schimbare în carieră. Nu e cazul să vă îmbufnați din cauza finanţelor, ci să încercați să vă puneți la bătaie toate resursele pentru a obţine un job mai bun. La începutul perioadei veți suferi o dezamăgire din partea unui prieten fals. Dragostea e la cote maxime (şi acesta e lucrul cel mai important), sunteți copleşit de gesturi de atenţie şi tandreţe şi vă gândiți deja la mutări majore în relaţie.

Fecioară
Sunteți destul de solicitat din punct de vedere profesional şi veți avea spor în tot ce veți face. Aveți noroc, deşi vă veți simţi copleşit la început. Veți primi bani la mijlocul perioadei şi veți reuşi să vă duceți la îndeplinire nişte planuri de cheltuieli. Dragostea e la extreme: ori primiți un duș rece de la o persoană pe care încercați să o abordați, ori puneți bazele unei viitoare relaţii.

Balanţă
Bate vântul schimbării, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. În viaţa amoroasă, pentru cei singuri sunt şanse mari de a lega o relaţie serioasă, foarte posibil cu o persoană pe care nu ar fi luat-o în calcul până acum. În profesie, ambiţiile vor creşte, ajungându-se chiar până la schimbarea jobului cu altul mai promiţător. Vi se oferă posibilitatea obţinerii unei surse suplimentare de venit, dacă ştiți să prindeți ocazia.

Scorpion
Tot dragostea rămâne pe primul loc în preocupări, iar atenţia şi devotamentul vă vor fi răsplătite din plin. Dacă aveți suspiciuni legate de relaţie, e bine să le ignorați, pentru că sunt nefondate. În celelalte aspecte însă, lucrurile nu sunt chiar atât de roz: banii vă alunecă printre degete şi săptămâna asta, jobul aduce multe probleme, iar relaţiile cu familia sunt destul de tensionate.

Săgetător
O veți face lată în această săptămâna, pentru că ocaziile de distracţie vor veni una după alta. Este exact ceea ce vă place  mai mult, însă trebuie să fiți atenţi să nu depăşiți măsura, pentru că sunt câteva persoane în anturaj care abia aşteaptă o ocazie de bârfă. În dragoste, lucrurile încep să se lege, ce-i drept, foarte încet. Profesia e lăsată la o parte, dar nu e nici o tragedie, e nevoie şi de puţină distracţie!  Vă pricepeți foarte bine la conversaţii şi reuşiți să cuceriți o persoană străină.

Capricorn
Începeți cu câteva probleme legate de comunicarea interumană, probleme care pot uşor degenera în conflicte. Se pare că veți fi ceva mai morocănoşi şi mai agresivi decât de obicei, iar acest lucru va avea consecinţe mai ales asupra relaţiei amoroase. Nişte discuţii legate de bani se vor finaliza pozitiv, cu condiţia să renunţați la obişnuita încăpăţânare.

Vărsător
Sunt zile pline de așteptări şi de emoţii. Nu veți sta prea bine nici la capitolul energie şi nu veți avea nici un chef să vă ridicați din pat dimineaţa. La sfârşitul săptămânii, vor exista nişte discuţii neplăcute cu partenerul de cuplu, şi dacă dumneavoastră nu arătați răbdare şi înţelegere, se poate ajunge chiar la ruptură. Cei singuri însă vor avea parte de multe complimente şi invitaţii.  Tot la sfârşitul perioadei veți primi o sumă de bani, modestă, dar binevenită.

Peşti
A venit momentul să vă apucați de treabă: toate proiectele amânate până acum se vor acumula şi vă vor copleşi, dacă nu vă apucați urgent de ele. Nişte reverii romantice vă vor împiedica să vă concentrați la ceea ce este cu adevărat important. Nu e momentul pentru complicaţii amoroase, pentru că aşa veți pierde timp preţios.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS