10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar putea să fiți doborât de o răceală, aşa că luați-vă câteva zile libere. Aveți nevoie de odihnă ca să vă puneți pe picioare şi, dacă nu stați acasă, riscați să îi îmbolnăviți şi pe alţii. Dacă v-ați făcut planuri cu un potenţial partener va trebui să le amânați, chiar dacă nu sunteți foarte încântat de asta. Încercați să vă ţineți mintea ocupată cu activităţi care nu vă obosesc.

Taur
Lipsa de contact cu prietenii apropiaţi sau cu partenerul vă face să vă simţiți singur şi nesigur. Vă întrebați dacă nu cumva ceilalţi v-au uitat sau nu vor să fie prin preajmă. Nu aveți motive să gândiți astfel, mai bine vă rezolvați problemele de încredere pe care le aveți. Uneori, oamenii sunt pur şi simplu ocupaţi.

Gemeni
Responsabilităţile de acasă vă ocupă toată mintea şi interferează cu alte obligaţii. S-ar putea să vă confruntați cu un conflict interior, dar ţineți cont că aveți o viaţă personală şi este foarte important să aveți grijă de lucrurile care ţin de ea. Pot apărea probleme şi în cercul de prieteni. Nu vă lăsați afectat de asta. Faceți un efort şi păstrați-vă calmul.

Rac
S-ar putea să primiți un telefon sau un e-mail care vă va dezamăgi. Poate cineva speră să îl vizitați şi nu ați reuşit să ajungeți sau poate un prieten este nevoit să refuze o invitaţie pe care a făcut-o. Nu lăsați astfel de situaţii să vă strice starea de spirit. Se întâmplă, uneori, şi lucruri neplăcute, care nu ţin de dumneavoastră.

Leu
Sunteți foarte îngrijorat din cauza situaţiei financiare. Ați tot aşteptat să primiți nişte bani, iar întârzierea vă scoate din sărite. O despărţire temporară de partener vă va adânci starea neplăcută în care vă aflați. Încercați să rămâneți ocupat şi să nu lăsați gândurile negative să vă copleşească. Aveți răbdare, pentru că vă veţi împăca în cele din urmă.

Fecioară
O întâmplare neaşteptată vă obligă să vă despărţiți, temporar, de o persoană specială din viață. Situaţia va fi învăluită în multă confuzie şi s-ar putea chiar să vă îndoiți de partener. Sunteți preocupat de probleme financiare şi vă gândiți la modalităţi prin care vă puteți spori veniturile.

Balanţă
Simptomele unei răceli uşoare vă vor da peste cap activitatea zilnică. Sunteți o persoană activă, dar astăzi nu aveți chef de nimic, iar asta vă face să nu aveți prea multă încredere. O problemă din cercul de prieteni vă  îngreunează capacitatea de concentrare. Nu vă lăsați afectat de lucruri pe care nu le puteți controla.

Scorpion
O persoană specială s-ar putea să fie geloasă pe prietenii dumneavoastră. Poate primiți o invitaţie la un eveniment la care trebuie să mergeți singur. Ar fi o idee bună să o refuzați, pentru a petrece mai mult timp cu partenerul. Unele proiecte importante trebuie amânate deocamdată, iar asta vă scoate din sărite.

Săgetător
Sunteți tentat să vă luați ziua liberă ca să vă ocupați de un proiect creativ, la care lucrați de multă vreme. Nu veți face, însă, foarte multe, pentru că mintea este ocupată de neînţelegerile pe care le aveți cu prietenii. În ciuda tuturor lucrurilor neplăcute, încercați să rămâneți concentrat. Este singurul mod în care puteți încheia ce v-ați propus.

Capricorn
Vă gândiți la prieteni şi la rude care trăiesc departe şi de care nu mai ştiți nimic. Vă simţiți nostalgic şi aveți tendinţa de a vă întoarce în trecut. Nu lăsați melancolia să vă copleşească. Sunaţi-vă prietenii, aflați ce mai fac, vor fi bucuroşi să afle că vă gândiți la ei. Acordați mai multă atenţie oamenilor dragi care locuiesc aproape de dumneavoastră.

Vărsător
Sunteți foarte preocupat de probleme financiare. S-ar putea să nu primiți nişte bani pe care îi aşteptaţi demult. Nu este o zi bună să împrumutaţi, să faceți o investiţie sau să cumpărați ceva. Stați departe de astfel de tentaţii, pentru că astăzi nu gândiți foarte limpede. Nu vă faceți griji, mâine mintea va fi mult mai clară.

Peşti
Problemele pe care le-ați avut în ultimele zile cu partenerul vă fac să vă simţiți singur şi vă iau din încredere. Toate semnele arată că aceste sentimente nu au nici o justificare. Partenerul nu şi-a schimbat atitudinea, vă iubeşte în continuare, în ciuda faptului că nu sunteţi de acord în orice privinţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS