5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Veți lua legătura cu mulţi prieteni și primiți numeroase invitaţii la evenimente sociale. Veți cunoaşte persoane noi, cu funcţii importante, care vă vor ajuta să avansați în carieră. Planurile ambiţioase încep să prindă contur, însă este important să rămâneți realist şi să nu vă lăsați dus de val. Nu renunţați la ce vă doriți cu adevărat.

Taur
Dacă cineva se poartă urât de prea multe ori, este momentul să luați măsuri. Puteți să îi spuneți în faţă că are un comportament nepotrivit sau puteți să îl ignorați şi să nu îl mai includeți în planuri. În carieră, reuşiți să obţineți cam tot ce v-ați propus. Mintea funcţionează foarte bine şi sunteți receptiv la ce se întâmplă în jur.

Gemeni
Vă întâlniți cu o persoană foarte diferită, care vă atrage atenţia. Vă arată altă perspectivă asupra lumii, iar, dacă aveți dileme sau curiozităţi, vă poate da răspunsuri importante. Este o persoană pozitivă, nu cineva care vă intimidează. Este o idee bună să aveți încredere în toată lumea, pentru că toţi oamenii noi pe care îi cunoaşteți vă vor învăţa ceva.

Rac
Veți lucra cu oameni care au idei diferite. Încercați să nu vă enervați din cauza asta. Nemulţumirile vărsate pe cei din jur atrag foarte multe antipatii. Reuşiți să vedeți cum se vor termina proiectele în care sunteți implicați din momentul în care vă apucați de ele.

Leu
Începeți ziua cu un telefon de la partener, care vă da o stare de bine. Vreți să vă implicați într-un proiect nou la muncă. Dacă vă susţineți cauza bine, sunt mari şanse să îl obţineți. Sunteți foarte rapid în gândire şi vă exprimați foarte bine. Puterea de convingere este foarte mare astăzi. Orice ați decide, astrele sunt favorabile la capitolul finanţe, deci va fi o mutare de bun augur.

Fecioară
Aveți un program destul de strict şi totuşi este dat peste cap atunci când vă aşteptaţi mai puţin. Banii şi creativitatea merg mână în mână! Sunt mari şanse să vă măriți veniturile fără să depuneți un efort foarte mare. Ceilalţi vă ajută să vă îndepliniți sarcinile la muncă, dar creierul echipei sunteți dumneavoastră.

Balanţă
Mintea este foarte ascuţită astăzi! Sunteți atent la detalii şi gândiți rapid, iar asta atrage atenţia celorlalţi. Aveți multe idei noi. Încercați să le notați, ca să nu se piardă. Toate ideile sunt minunate şi orientate către scopurile visate. Sunteți mai vorbăreţ decât de obicei şi vă doriți să le spuneți şi celorlalţi ce gândiți.

Scorpion
Vă simţiți inspirat să faceți unele schimbări în propria locuinţă. Imaginaţia funcţionează foarte bine, aşa că vă este uşor să vă închipuiți cum va arăta casa după ce vă puneți planurile în aplicare. Totuşi, nu strică să le cereți părerea şi prietenilor. Puterea de convingere este foarte mare astăzi.

Săgetător
Sunteți tentat să faceți cheltuieli inutile, însă încercați să rezistați acestei tentaţii. Nu cumpărați decât lucruri de care aveți neapărată nevoie. O analiză realistă a nevoilor vă face să ţineți în frâu dorinţa de cumpărături. Este o perioadă bună să începeți să faceți economii. Aveți nevoie de oameni optimişti care vă pot motiva să rămâneți atent la obiectivele propuse.

Capricorn
Astăzi, mintea funcţionează la capacitate maximă, iar puterea de convingere este extraordinară. În carieră, toate sarcinile sunt îndeplinite cu succes, iar asta vă aduce aprecierea superiorilor. Orice proiect pe care îl începeți astăzi este destinat succesului. Viitorul va fi strălucit, trebuie doar să aveți încredere!

Vărsător
Ați făcut ceva greşeli majore şi nu este de mirare că acum nu vreți să vă mai asumați riscuri. Evoluați cu o viteză extraordinară în carieră. Important este să nu fiți copleşit de aceste schimbări. Nu trebuie să vă fie teamă să vă recunoaşteți greşelile. Veți câştiga respectul şi aprecierea celorlalţi.

Peşti
Va fi foarte uşor să înţelegeți lucruri complicate! Mintea este foarte ascuţită şi nu vă scapă nimic. Este o perioadă bună să învățaţi lucruri noi. Implicați-vă în activităţi intelectuale. Veți fi recompensat pentru efortul depus. Nu fugiți de lucruri noi, vă vor ajuta să vă lărgiți orizonturile! Investiţiile într-o afacere nu dau rezultate momentan, dar nu vă alarmați!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS